• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok terleme sorunum

Victrola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
372
169
33
28
merhaba arkadaşlar baba tarafına çektiğim için mi bilmiyorum az bir sıcakta bile hemen terliyorum ama tek bölge değil vücudumun her yeri öyle söyliyim, sıcak iklimli şehirlerde asla yaşayamıyorum batı karadenizde oturuyorum ama sıcak olduğunda hiç olmadığım kadar terliyorum babam halam amcam falan da öyledir bunun bir çözümü var mı sürekli deodorant parfüm mü sıkacağım dışarıda eve geldiğimde zaten sürekli duş alıp kıyafetlerimi değiştiriyorum ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı fikirleriniz ve önerilerinize açığım teşekkür ederin hocalarım

Bir kaç yıldır bende öyleyim. Elbise kumaşlarıni özellikle penye türü seçiyorum. Onlar dışında giymek çok rahatsız ediyor. Hatta çok ter kokusu oluyor sık duş alıp elbise değişip rol on koku dışında birşey bulamadım. Umarım çözüm bulursunuz

Botoks deneyebilirsiniz. Terleme konusu çok sıkıntı yaratıyorsa bir bu çözümü var. Onun dışında zaten her yün iki kere duş, sık sık kıyafet değişimi, terletmeyen uygun kıyafet ve temiz bir deodorant dışında yapılabilecek bir şey yok.

merhaba arkadaşlar baba tarafına çektiğim için mi bilmiyorum az bir sıcakta bile hemen terliyorum ama tek bölge değil vücudumun her yeri öyle söyliyim, sıcak iklimli şehirlerde asla yaşayamıyorum batı karadenizde oturuyorum ama sıcak olduğunda hiç olmadığım kadar terliyorum babam halam amcam falan da öyledir bunun bir çözümü var mı sürekli deodorant parfüm mü sıkacağım dışarıda eve geldiğimde zaten sürekli duş alıp kıyafetlerimi değiştiriyorum ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı fikirleriniz ve önerilerinize açığım teşekkür ederin hocalarım
Benim eltimin koltuk alti çok asiri terliyordu surekli islak geziyordu cok rahatsizdi durumdan koltuk altlarina botoks yaotirdi 2 hafta once cok memnun şuan terlemiyor 6 ay gecerliligi varmis her yaz yaptircam diyor

Botoks deneyebilirsiniz. Terleme konusu çok sıkıntı yaratıyorsa bir bu çözümü var. Onun dışında zaten her yün iki kere duş, sık sık kıyafet değişimi, terletmeyen uygun kıyafet ve temiz bir deodorant dışında yapılabilecek bir şey yok.
Yok o da işe yaramıyor. Ayna terlemeye yol açıyor. Koltuk altıma yaptırdım dudak üstümden ve göğüs aramdan fışkırdı. Daha beter oldu 😂 o ter bi şekilde bi yerden çıkacak.

Umarım çözüm bulursunuz. İş yerinde ki arkadaşımda var aynı sorun. Koltuk altları sürekli ıslak. Maalesef karşıda ki kişi için çok hoş olmuyor. Arada kendi de şikayet ediyor durumdan. botoksun çözüm olduğunu söyledim ama sıcak bakmadı. ( botoksa öcü muamelesi yapanlardan)

Ya ben de öyleyim. Neden olduğuna dair bir fikrim yok. Annem de anneannem de öyle. Irsı heralde.. botoksu bende düşündüm ama geçici çözüm deniliyor.
Sıcaklarda ağladığımı bilirim.. psikolojim acayip bozuluyor. Arkadaşlarım, çevrem çok abartıyorsun diyor ama cidden öyle değil. Yaşayan bilir su gibi terlemenin ne kadar zor olduğunu.

Ya ben de öyleyim. Neden olduğuna dair bir fikrim yok. Annem de anneannem de öyle. Irsı heralde.. botoksu bende düşündüm ama geçici çözüm deniliyor.
Sıcaklarda ağladığımı bilirim.. psikolojim acayip bozuluyor. Arkadaşlarım, çevrem çok abartıyorsun diyor ama cidden öyle değil. Yaşayan bilir su gibi terlemenin ne kadar zor olduğunu.
Yaşadım biliyorum, hatta terleme yüzünden ufak bir ameliyat geçirmek zorunda da kaldım. Kesin bilgi ağlanacak bişey yok. 😂 ter alt tarafı niye ağlıyorsunuz yahu, çok saçma.

Botoks geçici evet ama her sene havalar ısınmaya başladığında yaparsınız en azından yaz dönemini rahat geçirirsiniz

Yaşadım biliyorum, hatta terleme yüzünden ufak bir ameliyat geçirmek zorunda da kaldım. Kesin bilgi ağlanacak bişey yok. 😂 ter alt tarafı niye ağlıyorsunuz yahu, çok saçma.
Ben gerçekten dayanamıyorum. O yüzden evde kalmayı tercih ederim her zaman. Ağlama sebebi de dayanamıyor olmaktan kaynaklanıyordu. Arkadaslarin, cevrenin ohaaa bu nasil ter su gibi demesi insanın daha da sinirini bozuyor. Sanki bilerek terliyoruz. :) böyle olaylar Üst üste gelince ağladım yani insanlar garip bakıyor aşırı tepki veriyorlar, yaşamayan gerçekten bilmiyor anlamıyor. Hiçbir zaman yazları sevemeyeceğim..

benim de özellikle yüzüm cok asiri terliyor, maalesef yaz kis pek fark etmiyor da. yüzüm icin bebek pudrasi kullaniyorum artik, tamamen cözüm olmasa da azaltiyor en azindan. dustan sonra bebek pudrasi+deodorant ise yarayabilir belki sizde de. bir de bazi deodorantlar koku acisindan pek etkili degil ne yazik ki, rexona nivea dove üclüsü disina pek cikmamaya calisiyorum ben o yüzden.

Rexona'nin bir ürünü var duştan sonra kullanınca çok etkili terleme konusunda. Kardesimin tişörtü hemen ıslanıyordu dışarı çıkınca bunu kullandığından beri çok az oluyor.

Sadece koku için bilgi verebilirim karbonat ve hindistan cevizi yağı bir kere sürün 3 gün asla kokmuyorsunuz. Çok terleme için biilgim yok maalesef

Yok o da işe yaramıyor. Ayna terlemeye yol açıyor. Koltuk altıma yaptırdım dudak üstümden ve göğüs aramdan fışkırdı. Daha beter oldu 😂 o ter bi şekilde bi yerden çıkacak.
İlginç, hiç duymadım bu şekilde bir ters etki yarattığını. Benim arkadaşımda özellikle koltuk altı ve avuç içi terlemesi yüzünden sosyal fobi başlamıştı. Botoksun çok işe yaradığını ondan duydum. Her sene 6 ayda bir olmak üzere yaptırıyor. Ben de yaptıracağım bakalım bana nasıl etki edecek. Senin de söylediğin rexona clinical protection ile çok rahat ettim bu sene, o yüzden botoksa fırsat bulamadım. Koku problemim yok ama ıslaklıktan rahatsızım 😞

Aynı sorun bende de var. Ter belli edecek kumaşlardan uzak duruyorum. Yaz kış kol altlarım ıslak. Bazılarında da kol altı temiz olmazsa ıslak olur diye bir algı var beni öldürüyor. Beyaz giyiyorum genellikle çözüm bulamadım

Back