Çok takıyorum

Haklısınız tabiki acı konusu daha fazla ağır basıyor ama ben biraz takıntılıyım da doğru konuşmak gerekirse İnşallah eşim olucak kendisi aslında ben evlenmeden yaptırırım diye düsünüyordum çok takmıyordum ama işin içine ağrı girince konunun önemliliğini anladım

15 kilo verdiniz diye şeyiniz pörsümez. Olacağı varmış, olmuş. Sevgilinizin de umrunda değildir emin olun.

Bir arkadaşımda da size benzer durum vardı, pantolon giyerken vs hiç rahat edemiyorum derdi hep, gözünü kararttı estetik yaptırdı. Şimdi daha rahat ettiğini söylüyor. Çok rahatsız oluyorsanız iyice araştırıp güvendiğiniz uzman bir doktora yaptırın ama erkek arkadaşınız için değil kendiniz için , zira çok önemli olduğunu sanmıyorum bunun karşı taraf için ben.

Kilo alıp vermek orayı nasıl etkiliyormuş ya,daha önce hiç duymamıştım. Estetikten başka çözüm yoktur sanırım

Sevgiliniz kusursuz mu? Her yeri cok mu güzel? Böyle düşünün. Sağlığınız için yaptırabilirsiniz. Çok takmayın. Benmde burnum çirkin mesela ama takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…