Haklısınız tabiki acı konusu daha fazla ağır basıyor ama ben biraz takıntılıyım da doğru konuşmak gerekirse İnşallah eşim olucak kendisi aslında ben evlenmeden yaptırırım diye düsünüyordum çok takmıyordum ama işin içine ağrı girince konunun önemliliğini anladımBi yerde bi oğlan yazmış kızlardan bahsediyor fındık kadar şeyin olsun bu dünyada gerisi hallolur bütün erkekler emrine amade olur diyordu dert yanmış ama işte olsun da fındık kadar bile olsa yeterli diyor. Sen niye takıyorsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok takıyorum
- Konu Sahibi Narkokusu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- takıntı vulva dudak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
15 kilo verdiniz diye şeyiniz pörsümez. Olacağı varmış, olmuş. Sevgilinizin de umrunda değildir emin olun.Daha yaşım genç olmasına rağmen verdiğim kilolardan dolayı vajinamda dış dudağım cidden buruşuk bir üzüme döndü pantolon giydiğimde vs canımı yakacak kadar sinirlerimi bozmaya başladı dolgu yaptıracak kadar param yok malesef çok pahalı her şey ne yapacağım ?sevgilimle iliski yaşarken bile kendimi bu yüzden çok fazla kasıyorum sevgilim de kendimi kasmamdan rahatsız ama cidden görüntü ve rahatsızlığı beni çok etkiliyor. Beni elinden geldiğinde rahat ettirmeye çalışsa da olamıyorum ne yapmalıyım? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı doktorlar varsa fikrinize açığım
- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
Bir arkadaşımda da size benzer durum vardı, pantolon giyerken vs hiç rahat edemiyorum derdi hep, gözünü kararttı estetik yaptırdı. Şimdi daha rahat ettiğini söylüyor. Çok rahatsız oluyorsanız iyice araştırıp güvendiğiniz uzman bir doktora yaptırın ama erkek arkadaşınız için değil kendiniz için , zira çok önemli olduğunu sanmıyorum bunun karşı taraf için ben.
- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
15 kiloda orasının şekli değişmez, bence size öyle geliyor
- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35