• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok takıyorum

Narkokusu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
28
6
1
Daha yaşım genç olmasına rağmen verdiğim kilolardan dolayı vajinamda dış dudağım cidden buruşuk bir üzüme döndü pantolon giydiğimde vs canımı yakacak kadar sinirlerimi bozmaya başladı dolgu yaptıracak kadar param yok malesef çok pahalı her şey ne yapacağım ?sevgilimle iliski yaşarken bile kendimi bu yüzden çok fazla kasıyorum sevgilim de kendimi kasmamdan rahatsız ama cidden görüntü ve rahatsızlığı beni çok etkiliyor. Beni elinden geldiğinde rahat ettirmeye çalışsa da olamıyorum ne yapmalıyım? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı doktorlar varsa fikrinize açığım

Son düzenleme:
Estetik dışında bir çözümü olduğunu sanmıyorum.Kremler vs ise yaramayacaktır. Büzüşme diyorsunuz çünkü.

Estetik dışında bir çözümü olduğunu sanmıyorum.Kremler vs ise yaramayacaktır. Büzüşme diyorsunuz çünkü.
Büzüşme derken incelme yani dolgunluğunu kaybetmesi normalde takmazdım fakat o kadar inceldi ki her türlü rahatsız ediyor

Bence sevgiliniz açısından sorun değildir ama sizin özgüveninizi etkiliyorsa çözüm labioplasti.
İşte değil ama ben onun kötü düşündüğünü düşünmekten kendimi alamıyorum hani bu bi şekilde hallolur ama acı vermesi farklı bi durum :/

Büzüşme derken incelme yani dolgunluğunu kaybetmesi normalde takmazdım fakat o kadar inceldi ki her türlü rahatsız ediyor
Anlıyorum dediğim gibi estetik dışında bir çözüm bulamazsin. Eğer seni rahatsız ediyorsa , dediğin gibi canin yanıyorsa yaptirmalisin.
Sevgilin için sorun olmayacaktır,onu düşünme sorun olsa bile önemli olan senin ne istediğin ve ne hissettiğin.

Bence de malum olay esnasında erkeklerin umrunda bile olmaz bu durum. İçiniz rahat olsun. Acı vermesi sorun ama tabi.

Bence de malum olay esnasında erkeklerin umrunda bile olmaz bu durum. İçiniz rahat olsun. Acı vermesi sorun ama tabi.
haklısınız evlilik düşünüyoruz beni her şekilde kabul eder ama insan sevdiğine güzel gözükmek ister tabiki bir uzmana baş vuracağım konuyla ilgili

Vajinanız değil ayrica cinsel organınız ya da genital bölgeniz düzeltelim😁İncelemiyor heralde sevgiliniz değil mi?Siz çok takıyorsunuz galiba.Çok rahatsızsanız dolgu yaptırabilirsiniz.

Vajinanız değil ayrica cinsel organınız ya da genital bölgeniz düzeltelim😁İncelemiyor heralde sevgiliniz değil mi?Siz çok takıyorsunuz galiba.Çok rahatsızsanız dolgu yaptırabilirsiniz.
İlişki gereği yakın temasta bulunabiliyor

Daha yaşım genç olmasına rağmen verdiğim kilolardan dolayı vajinamda dış dudağım cidden buruşuk bir üzüme döndü pantolon giydiğimde vs canımı yakacak kadar sinirlerimi bozmaya başladı dolgu yaptıracak kadar param yok malesef çok pahalı her şey ne yapacağım ?sevgilimle iliski yaşarken bile kendimi bu yüzden çok fazla kasıyorum sevgilim de kendimi kasmamdan rahatsız ama cidden görüntü ve rahatsızlığı beni çok etkiliyor. Beni elinden geldiğinde rahat ettirmeye çalışsa da olamıyorum ne yapmalıyım?
Bi yerde bi oğlan yazmış kızlardan bahsediyor fındık kadar şeyin olsun bu dünyada gerisi hallolur bütün erkekler emrine amade olur diyordu dert yanmış ama işte olsun da fındık kadar bile olsa yeterli diyor. Sen niye takıyorsun 😊

Back