• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri çok süper bir kına elbisesi

H_E_A_V_E_N

papatya
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1.145
0
156
İstanbul
Kızlar ben kına gecemde bu elbiseyi diktirmek istiyorum bıyum 1.63 sizce bu model beni kısa gösterir mi ya da bu modele benzeyen bir abiyeyi nerede bulabilirim fikir verebilirmisiniz?

rengi nasıl olsun canım sence bu rengi de çok beğendim ben ama daha böle bordo gibi mi olsa acaba ne renk güzel durur bu modelde sence tatlım

canım bence daha parlak kırmızı olsa daha hos olur tabi karar senin güle güle giy.

Model çok güzel ama kısa gösterir. Her tarafı yatay kesim. Tek parça ve dikey dikişler olan elbiseler tavsiye ederim 1.63'ten de kısa biri olarak. :)))

Son düzenleme:
aman yaa topuklu giyerim kısa gösterirse göstersin yani ne bileim çok bittim ben bu elbiseye yaaa onu güzel yapan da o uçuş uçuş etekleri zaten topuklu giyerim napim hem zaten düşük bel olmaması da uzun gösterme ihtimalini düşündürüyor

ben de en çok kısa gösterirse diye korktum bunu öle kesik kesik deil de aynı pileli kumaştan düz inen olarak mı yaptırsam ki yaa

O güzel olabilir bak. Üstü çok güzel zaten elbisenin. Ama hiç görmediğin bir modeli hayal etmektense dediğine benzer modeller çok var nette. Biraz bakın sen, modelle git. Tam olarak olmasa da istediğin değişiklikleri model üzerinden anlatmak daha kolay olur.

aman yaa topuklu giyerim kısa gösterirse göstersin yani ne bileim çok bittim ben bu elbiseye yaaa onu güzel yapan da o uçuş uçuş etekleri zaten topuklu giyerim napim hem zaten düşük bel olmaması da uzun gösterme ihtimalini düşündürüyor

Sen bilirsin tabi, en çok senin sevmen önemli. Senin içine sindiyse olur. Model çok güzel zaten.

çok teşekkürler canımmm valla giderim gelinlikçime sorarım dikelim derse bu sana gider derse diktiririm ama yok kısa gösterir falan derse düz şekilde yaptırırım ben de ama model gerçekten çok hoş umarım uygun bir fiyata diktirtebilirim

Bence bu renk çok güzel.
Sana yakışır mı bilemem ama eğer yakışır dersen bu renkte kalsın bence
Kırmızı falan gibi renkler herkeste aynı durmaz
Bazılarını çok asil gösterirken bazı insanlarda da özenmiş de olmamış, çingene vb. şeklinde durur.
O yüzden kesinlikle üstünde dene öyle karar ver

Back