Zor zamanlsr geçirmişsiniz,dilerim bu hamileliğiniz keyifli ve sağlıklı ilerlesin,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallahMerhaba kizlar ah bu bebek yolunda ki mucadelemiz cektiklerimiz oyle zorluki ancak ceken anlar heralde. 2 yildir evlat ozlemi cekiyoruz bi kere kimyasal yasadim, 4 ay oncede kurtaj oldum allahim o nasil kotu gunlerdir rabbim kimseye yasatmasinbebegim hic gorunmemisti bos gebelik dendi 10. Haftama kadar bekledm bi umut ama bana zarar vermeye baslamisti kurtaj oldum meger kalbi durmus daha kucucukken bos gebelik degilmis onu ogrenince bi kez daha yikilmisti dunya basima. Rabbim cok sukur tekrar nasip etti 2 yildir pko illetiyle ugrasiyorm neler denemedm neler kullandim bi ben bi esim bilir yani bu 3. Gebeligim 3 ude hep bosverdigim aylarda oldu hersey bos kafaniza takmayin rabbim zamanini biliyo rabbim kimseyi bekletmeden nasip etsin insallah herkese her gece dua ediyorum inanin. Daha 2 gun once ogrendim duanizi bekliyorm dertlesmek soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim bu bekleyis sayesinde her seyi ogrendim sayilir keske kadin dogumcu olsaymisim
Amin inzallah cok tesekkur ederm rabbim kimseye yasatmasinZor zamanlsr geçirmişsiniz,dilerim bu hamileliğiniz keyifli ve sağlıklı ilerlesin,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallah
Amin canim cok tesekkur ederm seninde yeniymis rabbim saglikla kucagina almani nasip etsinHayırlı olsun inşallah Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah herşey gönlünüzden geçen gibi olur bu defaMerhaba kizlar ah bu bebek yolunda ki mucadelemiz cektiklerimiz oyle zorluki ancak ceken anlar heralde. 2 yildir evlat ozlemi cekiyoruz bi kere kimyasal yasadim, 4 ay oncede kurtaj oldum allahim o nasil kotu gunlerdir rabbim kimseye yasatmasinbebegim hic gorunmemisti bos gebelik dendi 10. Haftama kadar bekledm bi umut ama bana zarar vermeye baslamisti kurtaj oldum meger kalbi durmus daha kucucukken bos gebelik degilmis onu ogrenince bi kez daha yikilmisti dunya basima. Rabbim cok sukur tekrar nasip etti 2 yildir pko illetiyle ugrasiyorm neler denemedm neler kullandim bi ben bi esim bilir yani bu 3. Gebeligim 3 ude hep bosverdigim aylarda oldu hersey bos kafaniza takmayin rabbim zamanini biliyo rabbim kimseyi bekletmeden nasip etsin insallah herkese her gece dua ediyorum inanin. Daha 2 gun once ogrendim duanizi bekliyorm dertlesmek soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim bu bekleyis sayesinde her seyi ogrendim sayilir keske kadin dogumcu olsaymisim
Bildigim kadariyla boş gebelikte kese oluyor ama ici bos oluyor. Seninki bos gebelik degildir canim. tabii daha iyi bilen biri yorum yapsa daha ii olurİnşallah herşey gönlünüzden geçen gibi olur bu defaİyi haberlerinizi bekliyoruz
Boş gebelik nasıl anlaşılıyor? Ben doktora gittim 5 haftalık dediler ama kesem gözükmedi. Çok kaygılanıyorum.
Evet benimde çok yeni Rabbım nasip ederse pazartesi kalp atışlarını duymak için gideceğim inşallah hayırlısıyla duyarım Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAmin canim cok tesekkur ederm seninde yeniymis rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun meleğinizMerhaba kizlar ah bu bebek yolunda ki mucadelemiz cektiklerimiz oyle zorluki ancak ceken anlar heralde. 2 yildir evlat ozlemi cekiyoruz bi kere kimyasal yasadim, 4 ay oncede kurtaj oldum allahim o nasil kotu gunlerdir rabbim kimseye yasatmasinbebegim hic gorunmemisti bos gebelik dendi 10. Haftama kadar bekledm bi umut ama bana zarar vermeye baslamisti kurtaj oldum meger kalbi durmus daha kucucukken bos gebelik degilmis onu ogrenince bi kez daha yikilmisti dunya basima. Rabbim cok sukur tekrar nasip etti 2 yildir pko illetiyle ugrasiyorm neler denemedm neler kullandim bi ben bi esim bilir yani bu 3. Gebeligim 3 ude hep bosverdigim aylarda oldu hersey bos kafaniza takmayin rabbim zamanini biliyo rabbim kimseyi bekletmeden nasip etsin insallah herkese her gece dua ediyorum inanin. Daha 2 gun once ogrendim duanizi bekliyorm dertlesmek soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim bu bekleyis sayesinde her seyi ogrendim sayilir keske kadin dogumcu olsaymisim
Canim cok tesekkur ederim amin insallah hep dualarimdasiniz her gece dua ediyorm rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallab beklemek cok zorAy cok guzel masallah. Ben de gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Allah tamamina erdirsin hamileligini tez zamanda bana ve tüm isteyenlere nasip etsin insallahtebriklerr
Canim oncelikle sunu soyliyim benim yaptigim hatayi sakın yapma olurmu. Ben hep kotu dusundum kimyasal yasadigimda hep dusuunuyodm acaba kimyasal gebelikmi falan hep onu arastiriyodm yasadigim basima geldi. Bos gebelikte de o kadar taktimki kafama ya bos gebelikse kurtajdan cok korkuyodm ya yasarsam diye hep arastirdim ve basima geldi. Lutfen kotu dusunceleri at kafandan hep iyi dusu iyi olsun. Bos gebelik şoyle kese var ama icinde bebek ve yolk sac gozukmuyo. Ben 2 3 gunde bir hep doktora gttm hep kese buyudu bebek yoktu en son kese 40 mm yani 4 cm oldu ki normal sartlarda coktan gozukmesi lazimdi yine gozukmedi 10. Haftama gelmistm beni zehirlemeye baslamisti acil kurtaja alindim. Yani zenin kese erken oldugu icin gozukmuyo olabilir o hcg yle alakali bisey bide ultroson cihazina bagli sabret bekle insallah saglikla alirsin kucagina. Kurtajdan snra ogendim zaten kalbi durmus bos gebelik degilmis cok kucukken kalbi durdugu icin hic gozukmemis ultrosondaİnşallah herşey gönlünüzden geçen gibi olur bu defaİyi haberlerinizi bekliyoruz
Boş gebelik nasıl anlaşılıyor? Ben doktora gittim 5 haftalık dediler ama kesem gözükmedi. Çok kaygılanıyorum.
Aynen canim kese oluyo bebek gozukmuyoBildigim kadariyla boş gebelikte kese oluyor ama ici bos oluyor. Seninki bos gebelik degildir canim. tabii daha iyi bilen biri yorum yapsa daha ii olur
Hayirli olsun seninde canim cok sevindim insallah duyarsin o dunyanin en guzel sesiniEvet benimde çok yeni Rabbım nasip ederse pazartesi kalp atışlarını duymak için gideceğim inşallah hayırlısıyla duyarım Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah cok twsekkur edermHayırlı uğurlu olsun meleğinizsaglikla sıhhatle gelsin
Haklısınız aslında çok düşünüp endişelenmemem lazım ama devamlı böyle bir korku içindeyim. Hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrenince böyle oldu imkan veremiyorum. Heralde ondan çok tedirginim.Canim oncelikle sunu soyliyim benim yaptigim hatayi sakın yapma olurmu. Ben hep kotu dusundum kimyasal yasadigimda hep dusuunuyodm acaba kimyasal gebelikmi falan hep onu arastiriyodm yasadigim basima geldi. Bos gebelikte de o kadar taktimki kafama ya bos gebelikse kurtajdan cok korkuyodm ya yasarsam diye hep arastirdim ve basima geldi. Lutfen kotu dusunceleri at kafandan hep iyi dusu iyi olsun. Bos gebelik şoyle kese var ama icinde bebek ve yolk sac gozukmuyo. Ben 2 3 gunde bir hep doktora gttm hep kese buyudu bebek yoktu en son kese 40 mm yani 4 cm oldu ki normal sartlarda coktan gozukmesi lazimdi yine gozukmedi 10. Haftama gelmistm beni zehirlemeye baslamisti acil kurtaja alindim. Yani zenin kese erken oldugu icin gozukmuyo olabilir o hcg yle alakali bisey bide ultroson cihazina bagli sabret bekle insallah saglikla alirsin kucagina. Kurtajdan snra ogendim zaten kalbi durmus bos gebelik degilmis cok kucukken kalbi durdugu icin hic gozukmemis ultrosonda
Çok teşekkür ederim, Pazartesi belli olacak bakalımBildigim kadariyla boş gebelikte kese oluyor ama ici bos oluyor. Seninki bos gebelik degildir canim. tabii daha iyi bilen biri yorum yapsa daha ii olur
Olsun sen gonlunu ferah tut hayirlisi neyse o olur kotu dusunme gercekten cok etkiliyo ben yaptm o hatayi basima geldi. Bak ben kac yildir ugrasiyorm yumurtlama tarihime bile denk getirmedigim bi iliskiyle hamile kaldm daha cok vardi yumurtlamama hic ihtimal vermiyodm rabbim ne nasip ediyosa o oluyo canim benimHaklısınız aslında çok düşünüp endişelenmemem lazım ama devamlı böyle bir korku içindeyim. Hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrenince böyle oldu imkan veremiyorum. Heralde ondan çok tedirginim.
Hakkınızda en hayirlisi neyse o olsun. Rabbim korktuğuna uğratmasın hicbir anneyi, anne adayını insallahÇok teşekkür ederim, Pazartesi belli olacak bakalım
Evet benim de öyle işteOlsun sen gonlunu ferah tut hayirlisi neyse o olur kotu dusunme gercekten cok etkiliyo ben yaptm o hatayi basima geldi. Bak ben kac yildir ugrasiyorm yumurtlama tarihime bile denk getirmedigim bi iliskiyle hamile kaldm daha cok vardi yumurtlamama hic ihtimal vermiyodm rabbim ne nasip ediyosa o oluyo canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?