Çok şükür kızım kollarımda...

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
96
35
Bursa
Allah'ıma çok şükür gelmicek demiştim ama geldi sonunda meleğim
Bütün hazırlıklarım 2 ay önceden nerdeyse bitmişti, çünkü herkesden kız çocukları erken doğar diye duyduğum için ne olur ne olmaz dedim ve herşeyimi tamam ettim. bekle bekle kızımın geleceği yoktu artık 40 haftayı doldurdum hala kızım ortalarda yok. Galiba yerini çok sevdi bebeğim. Doktorum artık müdahale etmem gerek dedi ve malesef suni sancı ile doğum yapmam gerektiğini söyledi. benimde zaten beklemek gibi bir niyetim yoktu çünkü çok sıkılmıştım insanların sen hala doğum yapmadınmı laflarından. 22 mart salı günü sabah 7 de hastaneye yatmak için yola çıktık. hastanede yatış işlemlerinden sonra odama çıktım. yarım saat sonra gelip beni aldılar ve doğumhaneye gittik. orda bana serum bağlandı nst ye bağladılar ve sancı vermeye başladılar. önce hafif hafif olan ağrılarım 2-3 saat sonra tamamen kaçtı. öğleden sonra doktorum geldi odama ve şaşkınlıktan ağzı açık kaldı resmen. çünkü o saatte benim sancıdan yerimde duramamam gerekirken ben uyumuşum. doktorum çok şaşırdı olacak iş değil dedi. Ve son çare suyumu patlattılar ama hiçbi işe yaramadı. zaten bebeğimde tam alçalmamış. Doktorum artık son çare sezeryan dedi. bizde önce istemesekte mecbur bizimde kararımız sezeryan oldu. ama bebeğimin doğduğu anı görmek çok istiyodum ve epidural sezeryan oldum. ameliyathaneye gittiğimde korkudan titremeye başladım. herkes şok oldu sakin ol falan dediler. neyse anestezi yapıldı ve birden bacaklarım sıcacık oldu ve uyuştum. ameliyat başladı ama ben korkudan ölecek gibiydim. 2-3 tane sakinleştirici yapıldı bana. sonra o an bebeğimin sesini duyduğum an herşey gitti aklımdan sadece bebeğim aklımdaydı. sesi hala kulaklarımda çınlıyo. aldılar bebeği hemen sardılar ve bana gösterdiler. tutamadım kendimi ve ağladım. sonra bebeğimi babasına götürdüler. benim dikişlerim yapıldı ve çıktım. ilk eşimi gördüm. ve bebeğimi sordum. hemen odama çıktım yatağıma yatar yatmaz bebeğimi verdiler bana. o an herşeye değerdi. Anne olmak gerçekten çok başka bişey. Allah'ım bu duyguyu herkese tattırsın inşallah. iyiki geldin benim bitanecik bebeğim. hayatıma güneş gibi geldin bebeğim.

ya canim, Allah bagislasin bebegini... saglikli anali babali büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Insallah bizede nasip olur bu güzel duyguyu tatmak... Dualarinizi eksik setmeyin lütfen hanimlar...

Tesekkürler
sevgiler selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…