• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür hamileyimmm..

ozlmblt

cici anne
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
33
1
16
37
İstanbul
Adetim 1 hafta gecikti. idrar testinin dediğine göre hamileyim :) doktorum kan tahlili yaptı kan değerlerimin düşük olduğunu söyledi. Bhcg değerim 671 umarım bir aksilik olmaz. bugün tekrar ultrasona gireceğim. Dua edin kızlar. bir aksilik çıkmasın :(( Bende sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..

Adetim 1 hafta gecikti. idrar testinin dediğine göre hamileyim :) doktorum kan tahlili yaptı kan değerlerimin düşük olduğunu söyledi. Bhcg değerim 671 umarım bir aksilik olmaz. bugün tekrar ultrasona gireceğim. Dua edin kızlar. bir aksilik çıkmasın :(( Bende sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah..
canım gözün aydın tebriklerr:nazar: allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah . bi sorun çıkmaz içini rahat tut:16:

İnşallah idrar tahlili hatalı değildir kan tahlili en garantisidir :49:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Gözün aydın tebrik ederim.bende cok ıstıyorum bebek dogum kontrol hapı kullandım 3 ay oldu bırakalı.bu ay çok çalıştık adetim 2 gun gecti.dun dayanamayıp eczaneden test aldım ama negatif çıktı...sizce daha bekleyımmı yoksa doğrumudur sonucu kızlar bilemedim.....

Hayırlıolsun inşallah hiç bir aksilik çıkmaz. Çıkacağına nedense inanmadım. Herşey gönlünce olsun inşallah sağa sağlim bebişini alırsın kucağına:)

Gözün aydın tebrik ederim.bende cok ıstıyorum bebek dogum kontrol hapı kullandım 3 ay oldu bırakalı.bu ay çok çalıştık adetim 2 gun gecti.dun dayanamayıp eczaneden test aldım ama negatif çıktı...sizce daha bekleyımmı yoksa doğrumudur sonucu kızlar bilemedim.....
3 ay cok erken ben 6-7 ay sonra aldim bu haberi. Sabirli ol derim.

Hepinize cok tesekkurler kizlar. Cok sukur hic bir problem yokmus. Minicik noktami gordum cok mutluyum. Darisi tum isteyenlere :))

Back