• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şükür bebeğim dünyaya geldi :))

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
arkadaşlar çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi.darısı tüm hamiş olanların başına allah bu yolda herkese yardım etsın.gerçekten çok zor,sıkıntılı,ağrılı ve acılı bır süreçti ama bebeğimi kucağıma alıp o cennet kokusunu içime çekince tüm yasadığım ağrıları sıkıntıları hepsını unuttum ve hepsıne değermiş gercetken annelık çok güzel bir duygu allah tum ısteyenlere nasıp etsın.suan bebısım 2 aylık oldu.çok tatlı maşallah.doğum yapan arkadaslar aldığınız kılolarınızı verebıldınız mı ben suan veremedım e onemlısıde göbeğım bıraz sıs kaldı erırmı acaba ınsallah erır elbıselerım olmuyo:(( ınsallah eskı kıloma kavusurum.:Saruboceq:

gözünaydın canım Allah ayırmasın bebeğinden...
annelik bambaşka bi duygu muhteşem tarifsiz bişey hayatta gözünü kırpmadan bian bile düşünemden canını verebileceğin tek varlık yavrun bence bi kadın için en yüksek mertebe...
daha 2 ay olmuş çok yenisin daha hemen kilo vermen zor tabi bak benim kızım 5.5 aylık oldu emziriyorum ve çok hareketliyim buna rağmen hala fazla kilom var..
kiloyu kafaya takma anneliğin tadını çıkar..

Back