Doğru dürüst bir diyetisyene gidin bilmediğiniz şeyleri kullanıp sağlığınızdan olmayın. Hormonlarınıza şekerinize falan bakarlar hem. Yemekle bu kadar kilo alınmaz.Merhaba arkadaşlar. Ciddi kilo problemi yaşayan bir adet genç kızım. Henüz 20 yaşındayım. 168 cm boyum ve 96 kilo bir bedenim var. Evet evet duyuyorum LÖPÇÜK gibiyim. Haklısınız kilo vermeliyim. Bende onun için uğraşıyorum. Bir tanıdığım herbalife satmaya başladı. Bir kaç ürün aldım. Yani yaklaşık 5 tane falan. Omega, çay, thermo, aleo ve shake. Bunları kullanmaya başlayacağım. Siparişler 1 haftaya elimde olacak. Ama daha önce deneyeniniz, deneyen tanıdığınız ya da deneyen birilerini tanıyanınız var mı? Varsa sonuçlar neler oldu? Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ve lütfen spor yap, diyetisyene git, diyet yap diyecekseniz yorum yapmayın rica ediyorum. Çünkü aldım artık, parasını da verdim, sadece kullananlardan yorum almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Canım onu kesinlikle kullanma zayıflatıyor ama bırakınca verdiğin kiloyu iki katıyla geri alıyorsun pişman olursun. Diyet felan yapamıyorsan mide küçültme ameliyatı olabilirsin durumun varsa forumda mide küçültme ameliyatı olan bir çok kişi var memnun olduklarını da söylüyorlar ama herbalife kullanmanı tavsiye etmem pişmanlık sonu.Merhaba arkadaşlar. Ciddi kilo problemi yaşayan bir adet genç kızım. Henüz 20 yaşındayım. 168 cm boyum ve 96 kilo bir bedenim var. Evet evet duyuyorum LÖPÇÜK gibiyim. Haklısınız kilo vermeliyim. Bende onun için uğraşıyorum. Bir tanıdığım herbalife satmaya başladı. Bir kaç ürün aldım. Yani yaklaşık 5 tane falan. Omega, çay, thermo, aleo ve shake. Bunları kullanmaya başlayacağım. Siparişler 1 haftaya elimde olacak. Ama daha önce deneyeniniz, deneyen tanıdığınız ya da deneyen birilerini tanıyanınız var mı? Varsa sonuçlar neler oldu? Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ve lütfen spor yap, diyetisyene git, diyet yap diyecekseniz yorum yapmayın rica ediyorum. Çünkü aldım artık, parasını da verdim, sadece kullananlardan yorum almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Emta bende kullandim bir bucuk ayda 7kilo kadarverdim ancak dikkat ettim sporda yaptim kullanan baska arkadaslardan benden fazla veren vardi ben pcos hastasi oldugumdan sanirim yavas verdim ancak antibiyotik kullanmam gerektiginden fln biraktim geri aldim hemde biraz fazlaBende emtea ile tanışmadan önce 87 kiloydum şuan 78.80 kiloyum ve hala kullanmaya devam ediyorum ve çok memlun um çevremdeki herkes nasıl zayıfladığı mi merak ediyor şuan yakın çevremde en az 10 kişi kullanıyor
Tokluk hissi veriyor
Bol su içmenı sağlıyor
Enerji veriyor
Ve ne vücut daki kas tan nede su oranından tamamen yağdan gidiyor birebir ölçüm yaptım kesinlikle denemenizi tavsiye ederim
Ayyyy Herbalife süper bişe ben 2 ayda 7 kilo verdim oda hiç dikkat etmedim diye 15 20 kilo veren var benden sana tavsiye iyi sonuç istiyorsan söylenenleri yap ve coladan ne olursa olsun uzak durMerhaba arkadaşlar. Ciddi kilo problemi yaşayan bir adet genç kızım. Henüz 20 yaşındayım. 168 cm boyum ve 96 kilo bir bedenim var. Evet evet duyuyorum LÖPÇÜK gibiyim. Haklısınız kilo vermeliyim. Bende onun için uğraşıyorum. Bir tanıdığım herbalife satmaya başladı. Bir kaç ürün aldım. Yani yaklaşık 5 tane falan. Omega, çay, thermo, aleo ve shake. Bunları kullanmaya başlayacağım. Siparişler 1 haftaya elimde olacak. Ama daha önce deneyeniniz, deneyen tanıdığınız ya da deneyen birilerini tanıyanınız var mı? Varsa sonuçlar neler oldu? Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ve lütfen spor yap, diyetisyene git, diyet yap diyecekseniz yorum yapmayın rica ediyorum. Çünkü aldım artık, parasını da verdim, sadece kullananlardan yorum almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.