Çok şişkoyum :(

espral1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
2
1
27
Merhaba arkadaşlar. Ciddi kilo problemi yaşayan bir adet genç kızım. Henüz 20 yaşındayım. 168 cm boyum ve 96 kilo bir bedenim var. Evet evet duyuyorum LÖPÇÜK gibiyim. Haklısınız kilo vermeliyim. Bende onun için uğraşıyorum. Bir tanıdığım herbalife satmaya başladı. Bir kaç ürün aldım. Yani yaklaşık 5 tane falan. Omega, çay, thermo, aleo ve shake. Bunları kullanmaya başlayacağım. Siparişler 1 haftaya elimde olacak. Ama daha önce deneyeniniz, deneyen tanıdığınız ya da deneyen birilerini tanıyanınız var mı? Varsa sonuçlar neler oldu? Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ve lütfen spor yap, diyetisyene git, diyet yap diyecekseniz yorum yapmayın rica ediyorum. Çünkü aldım artık, parasını da verdim, sadece kullananlardan yorum almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bende diyetteyim 1ayda 7kilo verdim.ekmegi pilavi makarnayi hayatimdan cikardim. Saat 5ten sonra meyve dahi yemiyorum. Metobolizmayi calistiran bi cay yapiyorum baya etkili. Yarim litre kaynanmis suya 2tatli kasigi yesil cay ve yarim limonu sıkıyorum soguyunca suzup bitane maden suyu ekleyip gun icinde iciyorum baya faydasini gordum. Birde aksamdan bi bardaga 2tane ceviz koyup sbh suyunu icip cevizleri yiyorum.deneyebilirsiniz bu sitedn ogrenip dnedim

zayiflama ürünleri alabilirisiniz aradığınızı bulmak istiyorsanız ..... ya bakabilirisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ciddi kilo problemi yaşayan bir adet genç kızım. Henüz 20 yaşındayım. 168 cm boyum ve 96 kilo bir bedenim var. Evet evet duyuyorum LÖPÇÜK gibiyim. Haklısınız kilo vermeliyim. Bende onun için uğraşıyorum. Bir tanıdığım herbalife satmaya başladı. Bir kaç ürün aldım. Yani yaklaşık 5 tane falan. Omega, çay, thermo, aleo ve shake. Bunları kullanmaya başlayacağım. Siparişler 1 haftaya elimde olacak. Ama daha önce deneyeniniz, deneyen tanıdığınız ya da deneyen birilerini tanıyanınız var mı? Varsa sonuçlar neler oldu? Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ve lütfen spor yap, diyetisyene git, diyet yap diyecekseniz yorum yapmayın rica ediyorum. Çünkü aldım artık, parasını da verdim, sadece kullananlardan yorum almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Doğru dürüst bir diyetisyene gidin bilmediğiniz şeyleri kullanıp sağlığınızdan olmayın. Hormonlarınıza şekerinize falan bakarlar hem. Yemekle bu kadar kilo alınmaz.

Canım onu kesinlikle kullanma zayıflatıyor ama bırakınca verdiğin kiloyu iki katıyla geri alıyorsun pişman olursun. Diyet felan yapamıyorsan mide küçültme ameliyatı olabilirsin durumun varsa forumda mide küçültme ameliyatı olan bir çok kişi var memnun olduklarını da söylüyorlar ama herbalife kullanmanı tavsiye etmem pişmanlık sonu.

Bende emtea ile tanışmadan önce 87 kiloydum şuan 78.80 kiloyum ve hala kullanmaya devam ediyorum ve çok memlun um çevremdeki herkes nasıl zayıfladığı mi merak ediyor şuan yakın çevremde en az 10 kişi kullanıyor
Tokluk hissi veriyor
Bol su içmenı sağlıyor
Enerji veriyor
Ve ne vücut daki kas tan nede su oranından tamamen yağdan gidiyor birebir ölçüm yaptım kesinlikle denemenizi tavsiye ederim

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

E espral1 canım kullandın mı bi faydasını gördün mü benim eşimde kullanıyor bende kahvaltı yapmaya üşenince içiyorum. Eşim onunla 12 kg verdi ama bırakınca almasından korkuyorum. Sonuçta ömür boyu kullanamaz. Ben spor ve diyet yapıyorum ona göre az verdim ama ideal kiloma gelince Shake i bi öğün içmeyi düşünüyorum korumak için. Merak ettim seni yaşın da az mış inşallah verirsin

Bende emtea ile tanışmadan önce 87 kiloydum şuan 78.80 kiloyum ve hala kullanmaya devam ediyorum ve çok memlun um çevremdeki herkes nasıl zayıfladığı mi merak ediyor şuan yakın çevremde en az 10 kişi kullanıyor
Tokluk hissi veriyor
Bol su içmenı sağlıyor
Enerji veriyor
Ve ne vücut daki kas tan nede su oranından tamamen yağdan gidiyor birebir ölçüm yaptım kesinlikle denemenizi tavsiye ederim
Emta bende kullandim bir bucuk ayda 7kilo kadarverdim ancak dikkat ettim sporda yaptim kullanan baska arkadaslardan benden fazla veren vardi ben pcos hastasi oldugumdan sanirim yavas verdim ancak antibiyotik kullanmam gerektiginden fln biraktim geri aldim hemde biraz fazla :KK43: ama ben zaten cabuk kilo alan biriyim ee burazda salinca ne olursa olsun versenizde dikkat etmeseniz aliyorsunuz simdi tekrar baslamayi dusunuyorum ama vucudum ayni tepkiyi verir mi yoksa durur mu bilmiyorum cunku bir arkadasimda belli bi sureden sonra durdu kilo verimi

Gecen sene mart ayinda 76 kiloydum.. Sekeri birakabilmek icin normal cay veya kahve yerine bitki caylarina basladim. Bitki caylarini zaten sekersiz iciyodum. Biraktim da. Hergun bi arkadasimla birbirimizi motive ederek yuruyus yaptik o da benimle ayni kilolardaydi.. o aci cehre tohumunu da kullandi ekmegi de kesti. Simdi o 58 ben 62 kiloyum.. Erkek arkadasim futbolcuydu,arada bir laf carpardi kiloma spor yap,sikilasman gerek falan diye.. Aldatildigimi ogrendim ayrildik ve ayni sitede oturuyoruz,sehir disina gitmis 3ayligina :) Su an kendime olan ozguvenim yerlerde.. bi 8 10 kilo vermem gerek dondugunde eski ben olmadigimi anlamasi icin ve benim de hala biseyleri basarabildigime inanmam icin..Fikirlerinize ihtiyacim var :)

Yazinin devamini okumamisim bu arada.. basligi gorunce kosarak geldim :) bunlari satan bi abla taniyorum alirken maliyeti fazla oluyor diye uye olmus kullaniyor da,ozellikle termonun hareket esnasinda cok ise yaradigini soylemisti ama ciddiye alip tumunu duzenli kullandiginda etkisini goruyorsun nasil olsa kullaniyorum gene yiyeyim hareket etmeyeyim oyle bisey yok diye de eklemisti.. Almayi ben de dusundum fakat bitkisel icerikli diye aldigim ve sanirim su an satista olmayan pembe kutulu bi hap benim tiroidimi yukseltmisti korkup alamadim..

Ayyyy Herbalife süper bişe ben 2 ayda 7 kilo verdim oda hiç dikkat etmedim diye 15 20 kilo veren var benden sana tavsiye iyi sonuç istiyorsan söylenenleri yap ve coladan ne olursa olsun uzak dur

X