• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Çok şirin bebek patikleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
yapılışlarını yazar mısın

baka baka doyamadım keşke kızlarım büyümeden bunları görseydim de hepsinden örüp giydirip milleti çatlatsaydım(nazardan biz çatlardık belki de) yapın hanımlar bak sonra kızınız büyüdüğünde pişman olursunuz

meryem nur cum,patiklerine bayıldım bayıldım bayıldım.Bende kız bebek bekliyorum ve bembiş olanlarına bittim doğrusu.Bu resimleri nerden aldın öğrenebilirmiyim?Belki yapılışını da öğrenebilirim.Bana yardımcı olursan bu konuda çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.yerimseniben

kızlar hiç birşeyin aynısı olmaz benzerlerini yapmaya çalışın...takıldığınız bir yer olursa özelden ulaşın ben yardımcı olayım...

Evet Kizlar Aynisi Olmaz Cünkü Kullanilan Ip Bile Patiğin Durusunu Cok Değiştiribu Bu Yazlik Patikleri örecekseniz Alize Bahar Merserize Kullanin Bende Yardimci Olmaya Calisirim Takildiginiz Yerlerde

selam hepsi çokçoook çok güzel ama açıklamaları yok
bakıp anlayamıyorum. nasıl yapıldıklarını açıklamalarını niye yazmıyorsunuz lütfen birkaçının açıklamasınıda yazın iyi çalışmalar

Patik modellerine bayıldımmmmmm çok hoş ;)

Back