M
meleğimsin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meleğimsin
-
kırmızı ile olan yerler bir bayana asla yakıştıramadığım sözler.Konunuzu okurken öncelikler bu tarz sözler ilgimi çekti ve beni rahatsız etti.Karşı taraf ne kadar suçlu olursa olsun hanımlığımızı elden bırakmadan bir çözüm yolu bulmalıyız.Olaylar sıcak olduğu için sinirlisiniz ama bu tip yazılar sizi kavgacı biri olarak tanıtıyor.
Madem gürültüsünden şikayetçisiniz size şahitlik edecek bir komşu daha bulup karakola şikayet edin.Böylece sinirlerinizi yıpratmadan saygınlığınızı yitirmeden çözüme ulaşmış olursunuz.
ben kavgacı biri olsaydım eğer bu zamana kadar 100 kere kavga etmiştim siz iyi anlamamışsınız galiba yazdıklarımı o kadının arkamdam söylediklerini biri size söylemiş olsaydı siz heralde kadını haşat ederdiniz ama ben birkere uyardım ve ben suçlu oldum sağolun yani sayenizde yine suçlu duruma ben düştüm.ayrıca yazdıklarımda herhengi kötü bir laf geçmiyor.
bence cekamezlik var gibi sizi kıskanıyormu yoksa
ben size kavgacısınız demedim tam aksine sinirle olan bu tavrınız sizi kavgacı olarak yansıtıyor dedim.İkisi çok farklı.Sİze sz suçlusunuz da demedim aksine suçlu olan komşuuz olduğu için size yol gösterip şahit bularak gidin karakola şikayet edin buna komşu olarak hakkınız var dedim.Lütfen sinirle değil daha sakin okuyalım yazılanları.Çünkü her biri size yardımcı olmak amaçlı yazıldı.Küçük bir detay:Ben sizin kullandığınız tabirle kimseyi haşat etme yoluna gitmem daha saygın ve adli yolları seçerim.Size de bunu önerdim karakola gidin derken lütfen dikkat edin.
peki adli yolları seçersiniz sizin arkanızdan konuştuklarını nasıl ispat eiceksiniz vallahi benim duyduklarımı bir ben bilirim o yüzden emin olun o laflara bu kadar olaya karşı inanın saygın olamazdınız.:1no2:
Bu adamlari sikayet edeceginiz bir yer yok mu?
Mahallenin muhtari felan?
şimdi şikayet etsem hepten olay büyüyecek karakolluk filan olcaz ki o zaten burda karokolda çalışan kaynına güveniyor.eşim diyoki canım ya arka odaya geçelim çaktırmadan o da burda tepinsin dursun diyo bende neden onların yüzünden düzenimi değiştireyim ki dedim yani.düşünün artık ne haldeyiz
ben de onu söylüyorum zaten şahit olacak bir komşu ile birlikte ilgili karakola gürültü şikayetinde bulunabilirler.
ben kimsenin şahit olacağını düşünmüyorum kimse karışmak istemez bu tip olaylara.ayrıca bu sefer iş çok büyür ben sadece ev sahibimizin evi bitirmesini bekliyorum 4 gözle kurtulmak için ama benden sonra gelenlerin bunların kahrını çekeceğini sanmıyorum çünkü katlanılcak gibi değil evde olmadıkları zaman oh çekiyoruz.
ben de onu söylüyorum zaten şahit olacak bir komşu ile birlikte ilgili karakola gürültü şikayetinde bulunabilirler.
banada bir arkadaşım söyledi durumu anlatınca; önce belediyeye gidiliyormuş
belediyeye dilekçe yazılıyormuş belediyeden görevli kişiler gelip yöneticiyle konuşuyolarmış, işte şu kişi gelip size komşusundan rahatsız olduğunu dile getirdimi
diye, eğerki yönetici ikazda bulunduysa bu sefer yetkililer uyarıyomuş,
şikayet eden kişi tekrar giderde aynı şekilde rahatsızlık devam ediyo derse 150 ytl
para cezası uygulanıyormuş :)uzun oldu biraz ama durum böyle hanımlar..
ya bu kadın aslında beni kısnıyormuş eşimle gezmeye filan gitmemi alığım kıyafetlerimi kayınvaldeme söylemiş bunları dünde bizi eşimle srmaş dolaş görünce durmuş öyle bakıyor bön bön sonrasındada sabah uyutmadı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?