- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Kızlar haksızlıklar dolayısıyla çok sinirleniyorum.
Öfke beni resmen ele geçiriyor gözüm bişey görmüyor kötü bişey dememek için duvarları yumruklamak istiyorum hirsimdan .
Bebeğimi kötü etkilicek bu durum biliyorum.
Yanlıs anlaşılmaya, dediklerimin carpitilmasina ve etiketlenmeye suçlu gibi hissettirilmeye calisilmasindan nefret
Ediyorum.
Dört paragraf uzunluğunda olayı anlaticakticaktim sildim.
Esimin ailesi gitmedigimizde sürekli arıyor gelin diye. normalde hastayken bile aramazlar.
Ben telefonu duymadigimdan görmediğimden isim olduğundan akşamları cevap vermedigim için eşime patlamaları.
Esimin bana kızması. Benim sanki arayınca konuşuyor da hastayken bile aramıyordu. Diye söylenmiş olmam.
Kitaplar yüzünden esimin beni bıraktığında kaynanamin saat kaç olmasına rağmen evde olmaması. Benim sokakta kalmamdan ötürü en yakın ev olan babamneme gitmek durumunda kalmam.
Eşime de hep sokakta kaldigim için gitmek istemedigimi ifade ettiğimde de
Senin keyfine göre mi harkeet edecekler demesi ve sitem ediyor oluşumu annesine hakaret ya da üslup kötülüğü olarak algılayıp kendine gel diyip öfkelenmesi
Ve benim öfkelenmem. Dövüş sporuna katılsam gebeyim
Duvarlara vursam elim acır..
Dışımı sıkmaktan sıkıldım
Eşimle tartışsam iyice ilişkimiz berbat olcak.
Çünkü dilimi tutamıyorum. Ve ona da zarar veriyorum.
Of anlatmak bile sakinleştirdi beni.
Öfke beni resmen ele geçiriyor gözüm bişey görmüyor kötü bişey dememek için duvarları yumruklamak istiyorum hirsimdan .
Bebeğimi kötü etkilicek bu durum biliyorum.
Yanlıs anlaşılmaya, dediklerimin carpitilmasina ve etiketlenmeye suçlu gibi hissettirilmeye calisilmasindan nefret
Ediyorum.
Dört paragraf uzunluğunda olayı anlaticakticaktim sildim.
Esimin ailesi gitmedigimizde sürekli arıyor gelin diye. normalde hastayken bile aramazlar.
Ben telefonu duymadigimdan görmediğimden isim olduğundan akşamları cevap vermedigim için eşime patlamaları.
Esimin bana kızması. Benim sanki arayınca konuşuyor da hastayken bile aramıyordu. Diye söylenmiş olmam.
Kitaplar yüzünden esimin beni bıraktığında kaynanamin saat kaç olmasına rağmen evde olmaması. Benim sokakta kalmamdan ötürü en yakın ev olan babamneme gitmek durumunda kalmam.
Eşime de hep sokakta kaldigim için gitmek istemedigimi ifade ettiğimde de
Senin keyfine göre mi harkeet edecekler demesi ve sitem ediyor oluşumu annesine hakaret ya da üslup kötülüğü olarak algılayıp kendine gel diyip öfkelenmesi
Ve benim öfkelenmem. Dövüş sporuna katılsam gebeyim
Duvarlara vursam elim acır..
Dışımı sıkmaktan sıkıldım
Eşimle tartışsam iyice ilişkimiz berbat olcak.
Çünkü dilimi tutamıyorum. Ve ona da zarar veriyorum.
Of anlatmak bile sakinleştirdi beni.