- Konu Sahibi EU1
anlayana kadar konuyu akla karayı seçtim. kafamçokkarıştısenağlamasenağlamasenağlamamerhaba arkadaşlar belki çok saçma gelicek ama
bir arkadaşıma cok sınırlıyım
neden mı ?
biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark
sinirli oldugum arkadaşımda ayşe . Ayşe ile erkan daha onceden lıseden tanısıyorlar ama sadece merhaba merhaba idi şimdi bunlar buluşmak ıstedı gorusmek ıstedı bızde buluşturduk neyse onlarla takıldık sankı daha onceden bırbırlıerını tanımıyorlar
alla alla yaa
ben ve erkek ark pazar gunu okudugumuz memleketlere donuyoruz ve ben cumartesi gunu full erkek ark geçirmek isitiyordum ama bu ayşe ıle erkan kafasına gore sınema ayarlamıslar bıze sormadan cumartesi gunu sınemaya gıdıyoruz
dımı dıyorlar ben gıtmek ıstemıyorum erkek ark da oyle ( bıraz topu bana attı o onada sınırlendım sen ne dersen ben onu yaparım dıyor) bır suru bahane sundum yok ısrar etti ayşe ısrar edilmesinden nefret ederim ya dusunsenıze 2 ay erkek ark gormıcem zaten gorusemedık bır onlarla dışarı cıktık o kadar
bir sürü bahane bulamam ragmen ısrar ustun ısrar ya ınsan bıraz dusunur yaa bunlar gıdıcek gorusemıcekler takılsınlar 2si zaten yılda cok zor gorusuyoruz ayrı sehırlerde okuyoruz ha dıyınce memleklere gelmıyorz
banane ya gııdın ıkınız kocaman ınsanlarsınız bız mı o sana teklıf edıyor kabul edıyorsun dıcez yarın oyle hepa olucak ıstemıyorum gıtmek falan
ben cumartesi gunu sevgılımle baş başa geçirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm düşüncesizlerrrrr offfffffffffffffffffffff
bence direkt söyleyeceksiniz. .....2 ay erkek arkadaşımı görmeyeceğim. başbaşa olmak istiyorum. artık kusura bakmazsınız değil mi diyeceksiniz. onlarda buna karşın,herhalde zorla hayır görüşeceğiz hep beraber demeyecekler. her konuda açık sözlü olmakta yarar var. direkt düşüncelerinizi söyleyin. isteğiniz gayet normal bir istek .