• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtarın beni:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlamasenağlamasenağlamamerhaba arkadaşlar belki çok saçma gelicek ama
bir arkadaşıma cok sınırlıyım
neden mı ?
biz erkek ark ile liseden berı beraberiz erkek ark en yakın ark benım lıse bırden ark sinirli oldugum ark da benım lıse 2 den ark
sinirli oldugum arkadaşımda ayşe . Ayşe ile erkan daha onceden lıseden tanısıyorlar ama sadece merhaba merhaba idi şimdi bunlar buluşmak ıstedı gorusmek ıstedı bızde buluşturduk neyse onlarla takıldık sankı daha onceden bırbırlıerını tanımıyorlar
alla alla yaa
ben ve erkek ark pazar gunu okudugumuz memleketlere donuyoruz ve ben cumartesi gunu full erkek ark geçirmek isitiyordum ama bu ayşe ıle erkan kafasına gore sınema ayarlamıslar bıze sormadan cumartesi gunu sınemaya gıdıyoruz
dımı dıyorlar ben gıtmek ıstemıyorum erkek ark da oyle ( bıraz topu bana attı o onada sınırlendım sen ne dersen ben onu yaparım dıyor) bır suru bahane sundum yok ısrar etti ayşe ısrar edilmesinden nefret ederim ya dusunsenıze 2 ay erkek ark gormıcem zaten gorusemedık bır onlarla dışarı cıktık o kadar
bir sürü bahane bulamam ragmen ısrar ustun ısrar ya ınsan bıraz dusunur yaa bunlar gıdıcek gorusemıcekler takılsınlar 2si zaten yılda cok zor gorusuyoruz ayrı sehırlerde okuyoruz ha dıyınce memleklere gelmıyorz
banane ya gııdın ıkınız kocaman ınsanlarsınız bız mı o sana teklıf edıyor kabul edıyorsun dıcez yarın oyle hepa olucak ıstemıyorum gıtmek falan
ben cumartesi gunu sevgılımle baş başa geçirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm düşüncesizlerrrrr offfffffffffffffffffffff
anlayana kadar konuyu akla karayı seçtim. kafamçokkarıştı
bence direkt söyleyeceksiniz. .....2 ay erkek arkadaşımı görmeyeceğim. başbaşa olmak istiyorum. artık kusura bakmazsınız değil mi diyeceksiniz. onlarda buna karşın,herhalde zorla hayır görüşeceğiz hep beraber demeyecekler. her konuda açık sözlü olmakta yarar var. direkt düşüncelerinizi söyleyin. isteğiniz gayet normal bir istek .

Noldu merak ediyorum buluştunuz mu kimyon, Ayşe aradı mı hiç sizi... kaydirigubbakcemile2

bügun erkek arkadaşımla buluştuk
ayşeler aradı bızı bızde sız takılın bız uzaktayız gelemeyız dedık
buluşmadan önce yine kavga ettık ama görüşünce butun buzlar eridi
çok şükür
çok güzel birgündü beraber başbaşa yemek yedik gezdik sohbet ettik
şimdi 2 ay bana nasıl geçicek bilmiyorum arkadaşlar aslında gitmicektim ama bir kaç arkdaşımız gitmelisin gununu hepa etme gb yorumlar yaptı düşündüm haklılar gıtmelıydım
ve gittim herkese cok teşekkür ederim gitmeseydim kavgalı ayrılcaktık ....
herkese çok tşk ederim

çok şükür
şimdi 2 ay bana nasıl geçicek bilmiyorum arkadaşlar aslında gitmicektim ama bir kaç arkdaşımız gitmelisin gununu hepa etme gb yorumlar yaptı düşündüm haklılar gıtmelıydım
herkese çok tşk ederim

çok sevindim canım adına çok:1hug: yorumlarımızı dikkate alıp gününü heba etmediğin için a.s.:nazar: inşallah aranız hep güzel kalır ve bir ömür mutlu olursunuz:asigim::Saruboceq:

çok şükür
herkese çok tşk ederim

Ohhhhhhhh en güzelini yapmışsınız.:lepi:
Ben biliyordum sonunda dayanamayacağını iyi olmuş. Bak sonra çok üzülecektin. Bırak ayşe yi mayşeyi bi daha kimse için tartışmayın canıma.s.

offf kafam çok kötü belki size sorun gb gelmiyecek ama benım için çok buyuk bır sorun
şimdi ben ne yapacagım
fınaller geldı bugun bır snv gırdım
gırdım sınavın vıze ortalaması 70 ustundeydı
çanda kalıcam sanırım
bilmiyorum
vize notum 80 di şimdi snv çok kötü geçti off ben ne yapıcam bana dua edın kalmayım ltf
son senem bu yıl okulda bu yıl diplomayı almak istiyorum çok kötüyüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

canım şimdiden nıye üzülüyorsunkı...
hadi üzülme ...
daha diğer sınavların var...bomba gibi girmen gerek sınavlara
takılı kalma bunda...
bütlerin falan var...

ah cnm bizde büt
yok işte finalden ne aldıysan
ortalamana o geçiyor
tatlım
vize %40 final %60 ben vizeden 80 aldım
ama finalden 40 altına düşersen küt diye kalıyorsun

ya şu büt olmaması ne kadar saçma birşey.allahtan bizde var.aslında çan eğrisinide bazen mantıklı buluyorum bazen bulmuyorum.
canım dua edicem senin içinve kendim için:Saruboceq:
geçelim derslerimizi inşallah kolayca:teytey:

ah cnm bizde büt
yok işte finalden ne aldıysan
ortalamana o geçiyor
tatlım
vize %40 final %60 ben vizeden 80 aldım
ama finalden 40 altına düşersen küt diye kalıyorsun

ya bütlerın olmaması kötüymüş.....
inş geçersın canım dua et inşallah.........

inş geçerim snf ortalması vizede 70 ustundeydı ıns finalde düşerde
çan uygulanır yoksa kaldım ben
offf

çan ne ay :uhm: bayağı değişmiş bu öğrencilik sistemi ben mezun olduumdan beri 2001 mezunuyum fransız kaldım kanaat falan yokmu devam durumundan falan not ekleme yokmu bizde vardı öle şeyler ya da hazırladığın ödevden not falan :a015:

çan eğrisi : snf ortalamasına bakıyor cnm
eğer sınıf ortalaması 60 ise vize ve final ortalaması 60 altında ise kalıyor
tabi bu okulunun geçme notuna göre değişir ama
mesela snf ortalaması 30 diyelim senınde ortalaman 35 geçersin o zaman dersten
snf ortalaması 50 dıyelım senın ortalaman 45 o zaman dersten kalırsın aynı benım kalıcagım gb
inş
kalmamda

canim simdi ona uzulup diger derslerini risk ediyorsun benim de son senem 7 tane finalim var ve emin ol ben de senin durumundayim acaip de stres oldum ama ilk isin bence KK dan cikip derse oturmak olsun ben de birazdan oyle yapicam cunku.

bende aynını yapıcam cnm ama az kafa dağıtayım dedim eve yenı geldım sayılırım

sizin yapacağınız tek şey kendinizi olumlu düşünmeye motive etmek...
çalıştıysanız,emin olun başaracaksınız...
madem bu dönemde finalleriniz var,
o güzel zamanınızı bilgisayar başında geçirmeyin...
çalışın hemde çok çalışın ...
inşallah sınavlarınızdan yüksek not alırsınız...
sevgiler...

bılmıyorum nedne kafamda sureklı dusunceler var sureklı kötü birşey olucakmıs gibi
geliyor neden bılmıyorum ama
içim sıkılıyor offf çok kötüyümmmmmmsenağlamasenağlama

canım seni hatırlıyorum .
şimdi için neden sıkılıyor anlatmamışsın ama sen böyle hep herşeyi takarsan kafana büyütürsen herşeyi evrene verdiğin negatif enerji sana sıkıntı olarak döner elbet.
sen cidden herşeyi fazlaca büyütüyorsun.
biraz içini ferah tut.güzel şeyler düşün olur mu?

ben başka şehirde okuyorum annemden kaynaklanıyor bu olay
sürekli bana kızacakmıs gb geliyor bır ark gıdıp kalmama ızın vermıyor akşam 8 gibi arıyor dısarda olursam tepki gösteriyor bunun gibi bir sürü şey var ve ben sürekli herşeye kızacakmıs gb geliyor banada ................bir tlf ulaşamasa bağırıryor çağırıyor off yaaa

Back
X