- 2 Eylül 2015
- 204
- 427
- 33
- 28
- Konu Sahibi Melininannesi15
-
Bir sure eve almayin anlasin hatasini...Tedavi olsun gerekirse ya da buyusun bi zahmet
Eve almasam kapıya dayanır tedavi olmayı kabul ediyo sonra bi anda vazgeciyo bu hallere geliyoruz
Bir süre eve alma , kararli dur belki akli basina gelir
Ama kaynananla aran iyise kadinla bu sekilde konusman iyi olmamis ..
Oda ise yaramadı bütün polisleri taniyo eve bile gelmiyolar ne yazikki mahkemede dayın olucak lafı doğru çıkıyoDayansin polis cagirin eger kararli olmazsaniz eehhhhh iki bagiriyo susuyo nasil olsa der ve azitir ...
Çünkü kadın oğlunun benden iyi olduğunu evliligimizde oğlu değil benim hatalar yaptığımı dusunuyo ve bunu bana her aramasinda belli ediyo daha dün dedi sen sinirlisin oğlum ondan dışarı vuruyo kendini diye bende al sana oğlun demek istedimKadını neden engelledin ve bu kadar ters konuştun anlamadımo kadının ne suçu var oğlu essek. Kocana gelince 1 2 gün asla eve alma kilitler kapıları belki hata yaptığını anlar.
Oda ise yaramadı bütün polisleri taniyo eve bile gelmiyolar ne yazikki mahkemede dayın olucak lafı doğru çıkıyo
Kv ne sucu var, kadını tenkit edip engellemekte neyin nesi? Belki gercekten kötü bir kv dir bilemem ama bu yaptıgın konuşma ve engelleme hic hoş olmamış. Kocanı çekemiyorsan çek git derler Adama. Sen babanın üzülmemesini istiyorsun ama ömrünü heba ediyorsun
Sanirim konu sahibesi henuz 19 yasinda ...Yazik cok uzuluyorum bu kizlara ben ,boyle ipsiz sapsizlarin elinde heba oluyorlar yasitlari ellerinde kitaplar,bunlar ise yaramaz kocalarini kovaliyorlar
Çok sevdigimden evlendim oda çok Seviyo diye işte önceden böyle değildi bebeğim doğduktan sonra böyle oldu bana en dokunan yanida bu kadar sevdiğim adam neden bana bunları yapıyo bosanmayida kabul etmiyoDaha 19 yasindaymissin yavrum sen neden evlendin bunla
Yaşına bakmadım tatlım ama genelde o yaşta yapılan evliliklerden cok fazla bişey beklememek lazım malesef. Istisnalar elbette vardır ama bak ömrü boşa geçiyor, çocuğu varsa Onunda ne kadar sağlıklı yetişeceği muammaSanirim konu sahibesi henuz 19 yasinda ...Yazik cok uzuluyorum bu kizlara ben ,boyle ipsiz sapsizlarin elinde heba oluyorlar yasitlari ellerinde kitaplar,bunlar ise yaramaz kocalarini kovaliyorlar
Cunku 25 yas ustu kizlar evde kalmis muamelesi goruyor. O yuzden bu acele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?