• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirli ve kırgınım

Melininannesi15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
204
427
33
28
Eşimin alkol problemini yazmıştım daha önce bugün içti yine evdeydi bi sorun yoktu ama bi anda kalkti gitti neredesin diye aradım aradım açmadı sonunda açtı ve annesine gittiğini söyledi ne kadar gel desemde gelmedi benim kv çok muhafazakâr ve onu o şekilde kabul etmez ne dediysem getiremedim telefonunu kapattı bende kv mi arayip ben oğlun içti sana geliyo ben artık bıktım artık sen uğraş dedim kapattım ve engelledim dahada arayanda olmadı eşim çok iyi bi insan ama ictiginde canavar oluyor napicam bilemiyorum bana lütfen yardım edin ailemede gidemiyorum babam hasta uzulmesin diye evde bu saatte tek basimayim arıcak kimsemde yok bana akıl verin kızlar çok mutsuz berbat kırgın ve sinirliyim karşıma gelse öldürebilirim artık kendimi öldürmek istiyorum bana değer vermeyen bi adam için ailemi bırakıp evlendigim için bana akıl verin lütfen

Bir sure eve almayin anlasin hatasini...Tedavi olsun gerekirse ya da buyusun bi zahmet

Bir süre eve alma , kararli dur belki akli basina gelir

Ama kaynananla aran iyise kadinla bu sekilde konusman iyi olmamis ..

Kadını neden engelledin ve bu kadar ters konuştun anlamadım:( o kadının ne suçu var oğlu essek. Kocana gelince 1 2 gün asla eve alma kilitler kapıları belki hata yaptığını anlar.

Kv ne sucu var, kadını tenkit edip engellemekte neyin nesi? Belki gercekten kötü bir kv dir bilemem ama bu yaptıgın konuşma ve engelleme hic hoş olmamış. Kocanı çekemiyorsan çek git derler Adama. Sen babanın üzülmemesini istiyorsun ama ömrünü heba ediyorsun

Kadını neden engelledin ve bu kadar ters konuştun anlamadım:KK43: o kadının ne suçu var oğlu essek. Kocana gelince 1 2 gün asla eve alma kilitler kapıları belki hata yaptığını anlar.
Çünkü kadın oğlunun benden iyi olduğunu evliligimizde oğlu değil benim hatalar yaptığımı dusunuyo ve bunu bana her aramasinda belli ediyo daha dün dedi sen sinirlisin oğlum ondan dışarı vuruyo kendini diye bende al sana oğlun demek istedim

Oda ise yaramadı bütün polisleri taniyo eve bile gelmiyolar ne yazikki mahkemede dayın olucak lafı doğru çıkıyo

Butun polisler taniyor mu :KK57: Ayy ne desem bilemedim siz yine de eve almayin ,tabi psikopatlik yapip sizi dovmeyecekse ,ayrica iceri girdi diyelim ya bu alkol problemini cozersin ya da bu is biter sana bi hafta muhlet diyin bakalim ..Tutusmazsa olmaz ama tutusur mu bilemem o_O

Kv ne sucu var, kadını tenkit edip engellemekte neyin nesi? Belki gercekten kötü bir kv dir bilemem ama bu yaptıgın konuşma ve engelleme hic hoş olmamış. Kocanı çekemiyorsan çek git derler Adama. Sen babanın üzülmemesini istiyorsun ama ömrünü heba ediyorsun

Sanirim konu sahibesi henuz 19 yasinda ...Yazik cok uzuluyorum bu kizlara ben ,boyle ipsiz sapsizlarin elinde heba oluyorlar yasitlari ellerinde kitaplar,bunlar ise yaramaz kocalarini kovaliyorlar

Sanirim konu sahibesi henuz 19 yasinda ...Yazik cok uzuluyorum bu kizlara ben ,boyle ipsiz sapsizlarin elinde heba oluyorlar yasitlari ellerinde kitaplar,bunlar ise yaramaz kocalarini kovaliyorlar
Yaşına bakmadım tatlım ama genelde o yaşta yapılan evliliklerden cok fazla bişey beklememek lazım malesef. Istisnalar elbette vardır ama bak ömrü boşa geçiyor, çocuğu varsa Onunda ne kadar sağlıklı yetişeceği muamma :KK43: ben en cok cocuklara üzülüyorum böyle durumlarda

Ben içen adamı, alkole düşkün adamı aciz olarak görüyorum ya. Bu konuda hassasım biraz. Alkolü bırakana kadar geri dönmezdim yada tedavi olmasını şart koşardım. Sen gidemiyosan alma eve, babam üzülmesin biz böyle devam edelim diye bişey yok malesef, harekete geçmek gerek. Allah yardımcın olsun ya sıkıntı gerçekten

aaa 19 yaşındasın ve bebeğin mi var,
canım neden bu kadar acele ettinki, evlilik herşey demek değil bu hayatta :(

Her şekilde ailem yanımda ve maddi manevi daha iyi yaşayabilirler beni şimdi gitsem kapıları açık ama yapamıyorum genelde böyle yaptığı için evin temizliğini çamaşırları yıkama işlemini yapmıyorum bide kesinlikle kendime dokundurmuyorum 1 hafta 20 gün geçiyor yine aynı şeyler cildiricam artık bi kaç gün cocugumuda alıp bi yerlere gitmeyi düşünüyorum beni bulamasin ciddi olduğumu anlasin diye

Back
X