Uyumadığı için mızıldanyor gözlerini ovuşturuyor esniyor napıyım uyumak istiyor ama uyumuyor. Beni daha çok geriyor böyleSürekli uyutmaya çalışma şöyle bir kendi haline bırak. Sakinleş senin gerginliğin ona yansıyordur. Salona geçin TV falan aç otursun yanında pes edecek mutlaka.
merhaba hanımlar, şu an en sinirli halimle yazıyorum ama gerçekten bunaldım. Saat gece 1 oldu ve bebeğimi uyutmaya çalışıyorum hergünki gibi. Bütün gün yapışık geziyoruz resmen. 9 aylık bir kızım var. Çok tatlı neşeli mutlu bir Bebek ama UYUMUYOR. çok sinirlerim bozuluyor bütün günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor. Gece aynı gündüz aynı sabah aynı. Devamlı sabır çekiyorum. Dışarı çık dolaş uyur demeyin Bebek arabasında durmuyor ağlamaya başlıyor. Devamlı kucağımda olmak istiyor. Çok bunaldım daraldım sinir hastası olucam yakında. Bir tavsiye verin nolur çok üzgünüm sinirliyim bıkkınımher Bebek böyle mi anne olunca sabırlı mı olmak gerekiyor bilmiyorum bende o sabır yok artık dayanamıyorum
Yukarıda bir derdim var yazan kısımın hemen sağında ok işareti var oraya tıklayıp,konunuzla ilgili bölümü seçin sonra yeni konu aç yazısı çıkar tıklayın oraya ,başlığı yazıp içeriği yazdıktan sonra tamamdırhanımlar merhaba bu sitede sormak istediğimiz sorularla ilgili hangi kısımdan nasıl başlık açıp soruyoruz ? bi yardımcı olun lütfen.
Yukarıda bir derdim var yazan kısımın hemen sağında ok işareti var oraya tıklayıp,konunuzla ilgili bölümü seçin sonra yeni konu aç yazısı çıkar tıklayın oraya ,başlığı yazıp içeriği yazdıktan sonra tamamdır