Çok sinirleniyorum

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
merhaba hanımlar, şu an en sinirli halimle yazıyorum ama gerçekten bunaldım. Saat gece 1 oldu ve bebeğimi uyutmaya çalışıyorum hergünki gibi. Bütün gün yapışık geziyoruz resmen. 9 aylık bir kızım var. Çok tatlı neşeli mutlu bir Bebek ama UYUMUYOR. çok sinirlerim bozuluyor bütün günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyor. Gece aynı gündüz aynı sabah aynı. Devamlı sabır çekiyorum. Dışarı çık dolaş uyur demeyin Bebek arabasında durmuyor ağlamaya başlıyor. Devamlı kucağımda olmak istiyor. Çok bunaldım daraldım sinir hastası olucam yakında. Bir tavsiye verin nolur çok üzgünüm sinirliyim bıkkınım her Bebek böyle mi anne olunca sabırlı mı olmak gerekiyor bilmiyorum bende o sabır yok artık dayanamıyorum

Birakin isi gucu. Uyumak istemiyosa da uyutmaya calismayin. Iyice inada biniyo is. Yoruluyosunuzdur eminim ama biraz bebeginizin bu gunlerinden zevk almaya bakin. Cok cabuk buyuyolar...

Sürekli uyutmaya çalışma şöyle bir kendi haline bırak. Sakinleş senin gerginliğin ona yansıyordur. Salona geçin TV falan aç otursun yanında pes edecek mutlaka.

Oyy Allah onu size sizleri de ona bagislasin. Ne tatlidir o şimdi.
Siz de o yorulana kadar oynayin onunla. Birakin işi gücü, iş hep olur da evladin bu zamanlari tekrar gelmez.
Emin olun yorulunca o kendisi uyuyacaktir..

Sürekli uyutmaya çalışma şöyle bir kendi haline bırak. Sakinleş senin gerginliğin ona yansıyordur. Salona geçin TV falan aç otursun yanında pes edecek mutlaka.
Uyumadığı için mızıldanyor gözlerini ovuşturuyor esniyor napıyım uyumak istiyor ama uyumuyor. Beni daha çok geriyor böyle

her bebek oyle degil canim.
sans bu isler...
bende cok cekmis ve de hala ceken bir anneyim.
zihinsel performansi yuksek olabilir ihtimali sana teselli olsun:)

Sabır,sabır,sabır. Geçecek elbet. Iyice uykusu gelmeden uyutmaya çalışma. Uyku öncesi rutini oluştur.

Gün içinde çok fazla uyarılan bebekler uykuya rahat geçiş yapamıyor. Ilık duş,hafif ninni,masaj gibi rutinleriniz olsun.

bana yardımcı olarak biraz rahatlayabilirsin. sormak istediğim soruları forumda nasıl başlık açabilirim. yeni üye oldum baktım baktım bulamadım.

Allah sabir versin hepimize. Benimki 18 aylik hala cogu zaman yapisigiz yani maalesef arayi uzatiyoruz beni evin icinde förünce hemen damliyor kucagimi istiyi
Or

hanımlar merhaba bu sitede sormak istediğimiz sorularla ilgili hangi kısımdan nasıl başlık açıp soruyoruz ? bi yardımcı olun lütfen.

15dakika içinde uyumazsa uyutmaya çalışmaya ara verin,odanın yada evin dışına çıkarın iyi gelir.
Bebeğinizib uyku sinyallerini kaçırıyor olabilirsiniz.esnediğinde,baygın baygın baktığımda yada uykuya dalarken yaptığı bir hareketini farkettiğinizde uyutmaya çalışın.
sizinle vakit geçirip oynamak eğlenmek sevilmek istiyordur.sürekli uyutmaya çalışarak ikinizi de yorarsınız.
Kızım doğduğundan beri az uyur.sabah en geç 6'da ayaktadır gün içinde de az uyur.gece biraz uyusun diye doğduğundan beri her akşam sekizde yıkarım.saat 10'da uyur,ara ara uyanır uyuturum ve saat 6'da uyanır.gün içinde de en fazla 1 saat 15dakika uyur.bazı bebekler az uyuyor.bu durumu kabullenip bebeğinizin keyfini çıkarmaya çalışın.

Uyku duzeni yoksa yorgunluktanda uyumaz ve hırcın okur gece yatis ve kalkisi düzen li mi sabah kaçta kalkıyor

Siz gergin ve sabırsız olursaniz o da uyumaz.. rahat olun bosverin saati bu ayda şu kadar uyuyacaklari yok saat 13 oldu öğle uykusu vakti hadi hadileri.. her bebek farklı.. kızım yasitlari 7de uyurken ya da anneleri öyle derken :) gece yarısına kadar otururdu.. yatağa giderdik yatakta otururdu.. sohbet ede ede saatler geçerdi sonra uyurdu.. sallamadan pispislamadan emzirmeden kendisi kivrilir uyurdu.. önemli olan mutlu uyurdu.. gülerken uyuya kalırdı.. ha aglarken yemek yemiş ha kavga dövüş uyumuş ikisi de zarar bence.. sonra ne oldu derseniz.. zamanla kendisi ayarladi uyku düzenini ben ona uydum.. 4 yaşında şimdi dişlerini fircalar iyi geceler der ışığını kapar yatar uyur.. üstüne gitmeyin.. uyutmaya ugrasmayin zemin hazırlayıp onu gozlemleyin..

hanımlar merhaba bu sitede sormak istediğimiz sorularla ilgili hangi kısımdan nasıl başlık açıp soruyoruz ? bi yardımcı olun lütfen.
Yukarıda bir derdim var yazan kısımın hemen sağında ok işareti var oraya tıklayıp,konunuzla ilgili bölümü seçin sonra yeni konu aç yazısı çıkar tıklayın oraya ,başlığı yazıp içeriği yazdıktan sonra tamamdır

sabirli ol boyle boyle buyuyecekler benimki dogdugundan beri uyku problemiz vardi mesela uyumasi icin en az yarim saat ugrasirdim ohh derdim bir bakardim 10 dk sonra uyanmis bi yasini gecti simdide hep kucagimda durmak istiyor bacagima yapisiyor olsun o benim yasama sevincim asla sinirlenmem kizmam bagirmam sakin ol sabirli ol

Bilmiyorum izledinmi ama "süper dadi" programi var.
Baya sorunlu cocuklari yola getiriyor. Ozellille annelerin ortak noktası uyumamalari. Ama guzel sekilde uykuyu duzene sokuyor dadi.
Onun bolumlerini izlesen belki faydasi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…