• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok silik ikinci çizgi sizce var mı?

ASE08

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
1.000
1.834
63
Umut güzel ancak yorucu da bir şey. Negatif tüp bebek sonrası ilk ayım, adetim 2 gün gecikti ancak dün (gecikmenin 3. Günü) kahverengi lekeler gelmeye başladı. Bu da bugün yaptığım test.

Eklentiler

• 20221222_161240.jpg
    20221222_161240.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 145
  • 20221222_160731.jpg
    20221222_160731.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 145
inşallah vardır canım bana var gibi geldi,ama erken gebelik testleri çok yanıltabiliyor.kaset test alıp yapsana canım zaten varsa onda da çıkar

Umut güzel ancak yorucu da bir şey. Negatif tüp bebek sonrası ilk ayım, adetim 2 gün gecikti ancak dün (gecikmenin 3. Günü) kahverengi lekeler gelmeye başladı. Bu da bugün yaptığım test.
Evet var canım ancak kaset testle yapmanı öneririm bunlar yanıltıyor

canım imkanın varsa al yap,valla bende merak ettim haber ver:)
Eşim gelirken alacak bakalım :) Hemşireyim kan verdiğimde çok fazla insan duyduğu için güvenilir olmasa da idrar testi alıp duruyordum. Bu testi de açmış bulunduğum için yaptım lavaboya gidince lekelenmenin arttığını gördüğüm için canım sıkılmıştı.

Erken test değil mi bu? Adet de gecikmiş daha net çift çizgisi çıkması lazım sanki ama kan testi vermelisin bence daha net belli olur.

Valla benim erken gebelik testinde silik cizginin s si bile cikmiyor . Benim boyle ciksa kosa kosa doktora giderim 🤣

Erken test değil mi bu? Adet de gecikmiş daha net çift çizgisi çıkması lazım sanki ama kan testi vermelisin bence daha net belli olur.
Teşekkürler :) Evet erken gebelik, öğleden sonraki idrar ile yaptım. Tekrar test alıp almama konusunda kararsız kaldığım için buraya attım. :)

Hemen çıktıysa olma ihtimali çok yüksek. Kuruma çizgisi olabiliyor çünkü. İnşallah bebektendir 💜

Bana da var gibi geldi .Bende bu şekilde öğrenmiştim 🙏🏼 inşallah gönlünüze göre olsun 🌸🙏🏼

Hemen çıktıysa olma ihtimali çok yüksek. Kuruma çizgisi olabiliyor çünkü. İnşallah bebektendir 💜
Teşekkürler :) Açıkçası bu kez başında beklemedim, ama çok da zaman geçmediğini düşünüyorum.

Eşim gelirken alacak bakalım :) Hemşireyim kan verdiğimde çok fazla insan duyduğu için güvenilir olmasa da idrar testi alıp duruyordum. Bu testi de açmış bulunduğum için yaptım lavaboya gidince lekelenmenin arttığını gördüğüm için canım sıkılmıştı.
hadi hayırlısı olsun canım yaz bizede

Akşamki erken gebelik ve kaset testi 10. Dk. Sanırım olumlu değil. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Eklentiler

• 20221222_185538.jpg
    20221222_185538.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 20221222_185328.jpg
    20221222_185328.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 103
Back