- 23 Ekim 2022
- 1.000
- 1.834
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var canım ancak kaset testle yapmanı öneririm bunlar yanıltıyorUmut güzel ancak yorucu da bir şey. Negatif tüp bebek sonrası ilk ayım, adetim 2 gün gecikti ancak dün (gecikmenin 3. Günü) kahverengi lekeler gelmeye başladı. Bu da bugün yaptığım test.
Teşeklür ederim, inşallah.inşallah vardır canım bana var gibi geldi,ama erken gebelik testleri çok yanıltabiliyor.kaset test alıp yapsana canım zaten varsa onda da çıkar
inşallah, teşekkür ederim. tekrar test yapacağım yine böyle olursa ve lekelenmem adet kanamasına dönmezse vereceğim.Evet çizgi var gibi, kan testi verin derim
Teşekkür bir de öyle deneyeyim.Evet var canım ancak kaset testle yapmanı öneririm bunlar yanıltıyor
canım imkanın varsa al yap,valla bende merak ettim haber ver:)Teşeklür ederim, inşallah.ben
Eşim gelirken alacak bakalım :) Hemşireyim kan verdiğimde çok fazla insan duyduğu için güvenilir olmasa da idrar testi alıp duruyordum. Bu testi de açmış bulunduğum için yaptım lavaboya gidince lekelenmenin arttığını gördüğüm için canım sıkılmıştı.canım imkanın varsa al yap,valla bende merak ettim haber ver:)
Teşekkürler :) Evet erken gebelik, öğleden sonraki idrar ile yaptım. Tekrar test alıp almama konusunda kararsız kaldığım için buraya attım. :)Erken test değil mi bu? Adet de gecikmiş daha net çift çizgisi çıkması lazım sanki ama kan testi vermelisin bence daha net belli olur.
Benim de hep öyleydi o yüzden şaşırdım. İnşallah sonu güzel bir şaşkınlık olur :)Valla benim erken gebelik testinde silik cizginin s si bile cikmiyor . Benim boyle ciksa kosa kosa doktora giderim
Insallah olur hayirli saglikli evlatlariniz olurBenim de hep öyleydi o yüzden şaşırdım. İnşallah sonu güzel bir şaşkınlık olur :)
Bana da var gibi geldi .Bende bu şekilde öğrenmiştim inşallah gönlünüze göre olsunUmut güzel ancak yorucu da bir şey. Negatif tüp bebek sonrası ilk ayım, adetim 2 gün gecikti ancak dün (gecikmenin 3. Günü) kahverengi lekeler gelmeye başladı. Bu da bugün yaptığım test.
Teşekkür ederim :)Bana da var gibi geldi .Bende bu şekilde öğrenmiştim inşallah gönlünüze göre olsun
Teşekkürler :) Açıkçası bu kez başında beklemedim, ama çok da zaman geçmediğini düşünüyorum.Hemen çıktıysa olma ihtimali çok yüksek. Kuruma çizgisi olabiliyor çünkü. İnşallah bebektendir
hadi hayırlısı olsun canım yaz bizedeEşim gelirken alacak bakalım :) Hemşireyim kan verdiğimde çok fazla insan duyduğu için güvenilir olmasa da idrar testi alıp duruyordum. Bu testi de açmış bulunduğum için yaptım lavaboya gidince lekelenmenin arttığını gördüğüm için canım sıkılmıştı.