- 11 Nisan 2023
- 81
- 4
-
- Konu Sahibi gokyuzummmmmmm
Hiç umudum yok ama inşallahAyyy hadi inşallah yazın buraya mutlaka güzel gelişmeleri.
Ben çizgiyi göremedim. Yine de inşallah güzel haberler alır sevinçten ağlarsınız umarım.♥Arkadaşlar bilmiyorum görebiliyor musunuz ama çok silik bir çizgi var telefonda çok belli olmuyor. Ben 2 gün önce beta hcg baktırdım 0.1 çıktı bugün de böyle silik bir çizgi çıktı yarın adet günüm sizce gebelik ihtimalim var mı ?
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBen çizgiyi göremedim. Yine de inşallah güzel haberler alır sevinçten ağlarsınız umarım.♥
Öyle demeyin umutsuz olmayın. Ben de ovulasyonda sürekli çift çizgi görüyorum her gün yapıyorum her gün çift. Ama gebelik testi negatif. Umarım kısmet olur bu ay bir bebek bizlere. Umutlar bu şekildeHiç umudum yok ama inşallah
İlk fotoğrafa dikkatli baktım şimdi onda biraz görünmüş gibi ama inşallah vardır.Ben çizgiyi göremedim. Yine de inşallah güzel haberler alır sevinçten ağlarsınız umarım.♥
Ovülasyonda hergün çift çizgi görmenizin nedeni farklı da olabilir ama. Pko ya da başka hormonsal sorunlardan kaynaklı olabilirÖyle demeyin umutsuz olmayın. Ben de ovulasyonda sürekli çift çizgi görüyorum her gün yapıyorum her gün çift. Ama gebelik testi negatif. Umarım kısmet olur bu ay bir bebek bizlere. Umutlar bu şekilde
Tek çizgiyi gördüm ama tek çizgi gördükten sonra önce silik sonra sürekli artan bir ikinci çizgi oldu. Bekliyorum bakalım ne olacakOvülasyonda hergün çift çizgi görmenizin nedeni farklı da olabilir ama. Pko ya da başka hormonsal sorunlardan kaynaklı olabilir
Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinÖyle demeyin umutsuz olmayın. Ben de ovulasyonda sürekli çift çizgi görüyorum her gün yapıyorum her gün çift. Ama gebelik testi negatif. Umarım kısmet olur bu ay bir bebek bizlere. Umutlar bu şekilde
İnşallahİlk fotoğrafa dikkatli baktım şimdi onda biraz görünmüş gibi ama inşallah vardır.
Evet o yüzden umutsuzum bu testler çok yanıltıyor mesela o zaman beta baktırdım 1.20 çıktı iki gün önce baktırdım 0.1 çıktı yarın da adet günüm bugün sonkez kaset test yaptım silik çıktı yine çok garipCanım sanki sen geçenlerde test yapmıştın çok silik çizgi vardı bende yorumlamıştım yanlış mı hatırlıyorum.. ama bu sefer çizgi göremedim gibi inşallah bebeğin seninledir
Canım benim hatırladım seni öncelikle sakin ol biliyorum çok zor ama sabırlı olman lazım eğer bebeğin varsa stresten etkilenebilir.. Bende regliye 5 kala öğrenmiştim çok silikti hayal görüyorum sandım. Biraz oluruna bırak bunlar nasip işi Rabbim hakkında hayırlısını versinEvet o yüzden umutsuzum bu testler çok yanıltıyor mesela o zaman beta baktırdım 1.20 çıktı iki gün önce baktırdım 0.1 çıktı yarın da adet günüm bugün sonkez kaset test yaptım silik çıktı yine çok garip
Sağol kuzum o kadar üzülüyorum ki ilk bebeğimi kaybettikten sonra daha fazla istedim o yüzden biraz bu acelem sanırım inşallah olurCanım benim hatırladım seni öncelikle sakin ol biliyorum çok zor ama sabırlı olman lazım eğer bebeğin varsa stresten etkilenebilir.. Bende regliye 5 kala öğrenmiştim çok silikti hayal görüyorum sandım. Biraz oluruna bırak bunlar nasip işi Rabbim hakkında hayırlısını versin
Acele etme Rabbim neylerse güzel eyler hepsi bir sınav ama emin ol oluruna bıraktığında olucaktır. Çünkü stres herşeyin başı onu iyi yönetmek lazım bu ay olmasa bile üzülme ovulasyon takibi yap kürler dene takdiri Allah'a bırak. İnşallah güzel haberler vericeksin ben inanıyorumSağol kuzum o kadar üzülüyorum ki ilk bebeğimi kaybettikten sonra daha fazla istedim o yüzden biraz bu acelem sanırım inşallah olur
Allah senden razı olsun canım benim inşallah güzel haberleri alırsam söz ilk sana haber verceğim :)Acele etme Rabbim neylerse güzel eyler hepsi bir sınav ama emin ol oluruna bıraktığında olucaktır. Çünkü stres herşeyin başı onu iyi yönetmek lazım bu ay olmasa bile üzülme ovulasyon takibi yap kürler dene takdiri Allah'a bırak. İnşallah güzel haberler vericeksin ben inanıyorum
Tekrar test yaptınız mı? Ben de bugün sizinki gibi bir test sonucu paylaştımArkadaşlar bilmiyorum görebiliyor musunuz ama çok silik bir çizgi var telefonda çok belli olmuyor. Ben 2 gün önce beta hcg baktırdım 0.1 çıktı bugün de böyle silik bir çizgi çıktı yarın adet günüm sizce gebelik ihtimalim var mı ?
Hayır yapmadım bugün regl günüm ama henüz olmadım bir kaç gün daha beklicem olmazsa test yapıcamTekrar test yaptınız mı? Ben de bugün sizinki gibi bir test sonucu paylaştım
İnşallah gönlünüzden geçen olurHayır yapmadım bugün regl günüm ama henüz olmadım bir kaç gün daha beklicem olmazsa test yapıcam