- 22 Mayıs 2024
- 195
- 35
- 13
- 26
- Konu Sahibi lazanya000
-
Ay bilmiyorum bana test bozukmuş gibi geliyor lütfen dua edin hiç bir belirtim yok . İnşallah hamileyimdir hayırlsııylaBen goruyorum kizhadi insallah var bence yarın tekrar yap
Daha yumurtlamadan sonraki 10. Günümdeyim çok erken . Yarında 11. Günüm bilmiyorum aslında 12. Gün en iyi tarihmiş yarın değil ertesi gün yapıcağım inşallah . Sizlerde duanızı eksik etmeyin inşallahCanım testi tekrarla bu çizgi pozitif için yeterli değil yaşancı olabiliyor
12. Gun yapman en garantisi bence var Rabbim gonlune gore versin insallahDaha yumurtlamadan sonraki 10. Günümdeyim çok erken . Yarında 11. Günüm bilmiyorum aslında 12. Gün en iyi tarihmiş yarın değil ertesi gün yapıcağım inşallah . Sizlerde duanızı eksik etmeyin inşallah
İnşallah . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin . İnşallah hamileyimdir.12. Gun yapman en garantisi bence var Rabbim gonlune gore versin insallah
Dayanamadım nöbetçi eczaneden aldım predictor en iyisinden ikiside böyle oldu ne demek acaba t çizgisinin iki kenarında çizgi var ama ortası oluşmadı12. Gun yapman en garantisi bence var Rabbim gonlune gore versin insallah
Gidip aldım iki testtede böyle çıktı t çizgisinin kenarları var ama ortası oluşmadı neden acabaCanım testi tekrarla bu çizgi pozitif için yeterli değil yaşancı olabiliyor
Ortası derken canım çizgi belli bence kan ver bugün acildeGidip aldım iki testtede böyle çıktı t çizgisinin kenarları var ama ortası oluşmadı neden acaba
Evet çizgiler var ama iki tane silik çizgi var . T nin ortası oluşmamış son attığım fotoğrafta belli. Ama inşallaj dediğiniz gibi vardırOrtası derken canım çizgi belli bence kan ver bugün acilde
Kan ver canım en sağlamıEvet çizgiler var ama iki tane silik çizgi var . T nin ortası oluşmamış son attığım fotoğrafta belli. Ama inşallaj dediğiniz gibi vardır
İnşallah . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin . İnşallah hamileyimdir.
Bence sabah kan ver var gibi duruyoGidip aldım iki testtede böyle çıktı t çizgisinin kenarları var ama ortası oluşmadı neden acaba
Çizgi ikincide var ilkinde cokk ince var var yok gibi inşallah güzel haberi alırsın canım bizide haber etEvet çizgiler var ama iki tane silik çizgi var . T nin ortası oluşmamış son attığım fotoğrafta belli. Ama inşallaj dediğiniz gibi vardır
İkinci testi yaptınız mı merak ettimMerhaba kızlar yumurtlamadan sonraki 10. Günüm dört gün önce adet sancısı başladı diye tutmadı diye düşünüyorum bugün test yaptığımda neredeyse görünmeyen bir çizgi görüyorum . Adet öncesi gibi açık kahve akıntımda bugün başladı . Kullandığım test earlypredictor . Daha çok erken testte bozuk olabilir herhangi bi gebelik belirtim de yok . İkinci testi yarın gidip alıcam ve sabah yapıcam . Sizce mümkün olabilir mi yada siz silik çizgiyi görebiliyormusunuz . Umutlanmakta istemiyorum çünkü sancım azaldı çünkü
Evet hayalet çizgi gorunuyo hamilemisin zaman geçmiş şimdi okudumMerhaba kızlar yumurtlamadan sonraki 10. Günüm dört gün önce adet sancısı başladı diye tutmadı diye düşünüyorum bugün test yaptığımda neredeyse görünmeyen bir çizgi görüyorum . Adet öncesi gibi açık kahve akıntımda bugün başladı . Kullandığım test earlypredictor . Daha çok erken testte bozuk olabilir herhangi bi gebelik belirtim de yok . İkinci testi yarın gidip alıcam ve sabah yapıcam . Sizce mümkün olabilir mi yada siz silik çizgiyi görebiliyormusunuz . Umutlanmakta istemiyorum çünkü sancım azaldı çünkü
Hayır geçen ay adet oldum . Bazı testlerde kuruma çizgisiymiş bu iki çizgi ortası boş gibi .Evet hayalet çizgi gorunuyo hamilemisin zaman geçmiş şimdi okudum
Son durum ne şimdi kuzum senin bayadirda soramadım iş güçtenHayır geçen ay adet oldum . Bazı testlerde kuruma çizgisiymiş bu iki çizgi ortası boş gibi .
Valla nolsun dün pikti bakalım sabaha test yapıcam çatlama olmuşmu diye . Sende durum nedirSon durum ne şimdi kuzum senin bayadirda soramadım iş güçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?