Çok silik çizgi- açık kahve lekeler - çok hafif sancı

lazanya000

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
173
22
25
Merhaba kızlar yumurtlamadan sonraki 10. Günüm dört gün önce adet sancısı başladı diye tutmadı diye düşünüyorum bugün test yaptığımda neredeyse görünmeyen bir çizgi görüyorum . Adet öncesi gibi açık kahve akıntımda bugün başladı . Kullandığım test earlypredictor . Daha çok erken testte bozuk olabilir herhangi bi gebelik belirtim de yok . İkinci testi yarın gidip alıcam ve sabah yapıcam . Sizce mümkün olabilir mi yada siz silik çizgiyi görebiliyormusunuz . Umutlanmakta istemiyorum çünkü sancım azaldı çünkü

Eklentiler

• IMG_5157.png
    IMG_5157.png
    447,6 KB · Görüntüleme: 202
Canım testi tekrarla bu çizgi pozitif için yeterli değil yaşancı olabiliyor
Daha yumurtlamadan sonraki 10. Günümdeyim çok erken . Yarında 11. Günüm bilmiyorum aslında 12. Gün en iyi tarihmiş yarın değil ertesi gün yapıcağım inşallah . Sizlerde duanızı eksik etmeyin inşallah❤️

Merhaba kızlar yumurtlamadan sonraki 10. Günüm dört gün önce adet sancısı başladı diye tutmadı diye düşünüyorum bugün test yaptığımda neredeyse görünmeyen bir çizgi görüyorum . Adet öncesi gibi açık kahve akıntımda bugün başladı . Kullandığım test earlypredictor . Daha çok erken testte bozuk olabilir herhangi bi gebelik belirtim de yok . İkinci testi yarın gidip alıcam ve sabah yapıcam . Sizce mümkün olabilir mi yada siz silik çizgiyi görebiliyormusunuz . Umutlanmakta istemiyorum çünkü sancım azaldı çünkü
İkinci testi yaptınız mı merak ettim

Evet hayalet çizgi gorunuyo hamilemisin zaman geçmiş şimdi okudum

X