- 20 Ekim 2020
- 90
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi Hayatin Mucizesi
Regl gunum bugun test yaptim ve cizgi cok silik cikti gormesi cok zor testi yaptikdan 3 4 saat sonra cok az belli oldu acaba hamiş olabilir miyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bugundu yaptım hiç bi cizgi cıkmadı hasta olcak gibi misin pekiRegl gunum bugun test yaptim ve cizgi cok silik cikti gormesi cok zor testi yaptikdan 3 4 saat sonra cok az belli oldu acaba hamiş olabilir miyim ?
Belki gormedinBenim de bugundu yaptım hiç bi cizgi cıkmadı hasta olcak gibi misin peki
3-4 saat sonra çıktıysa doğru olmayabilir canımRegl gunum bugun test yaptim ve cizgi cok silik cikti gormesi cok zor testi yaptikdan 3 4 saat sonra cok az belli oldu acaba hamiş olabilir miyim ?
Yok hic bi belirtisi bende baya sonra bakinca belli belirsiz bir cizgi varBenim de bugundu yaptım hiç bi cizgi cıkmadı hasta olcak gibi misin peki
Resim yukleyemedimResim atar mısın
Baya flaşla felan baktm ya tek çizgiBelki gormedin
Ben gibi flaş ışıgı ile akrobasi yaptıgım günler cok olmustuBaya flaşla felan baktm ya tek çizgi
Kız 6 gün var diyosun acelen ne kan baktırdınBenim de adetime 6 gün var bugün doktora gittim beta hcg 0.3 cıktı gebe değilsin dedi ama belki gebeyim![]()
Yumurtlamayı takip etmiş miydin? Benim de altı gün var kan testim negatif çıktı.Benim de adetime 6 gün var bugün doktora gittim beta hcg 0.3 cıktı gebe değilsin dedi ama belki gebeyim![]()
Tühhh çok üzüldüm bugün bende yaptım nefatif
Batınız geçmedi miTühhh çok üzüldüm bugün bende yaptım nefatif Perşembe tekrar yapıcam
Ben losemiyim canım onkolojiye gitmiştim genel olarak herşeye bakıyorlar:)Kız 6 gün var diyosun acelen ne kan baktırdınrabbim nasip etsin inşallah hayırlısyla
kucaklarınız boş kalmasın inşallah
![]()
adete sekiz gün varBatınız geçmedi mi
Takıp ettim de pik olduğunda birlikte olduk çatlama günü felan yatılı misafir vardı 1 gün birlikte olduk yani. Benim de hep 0 0 0 çıkarken 0.3 çıkınca doktor ben sormadan dedi gebe değilsin diye diğer sonucları yorumlarkenYumurtlamayı takip etmiş miydin? Benim de altı gün var kan testim negatif çıktı.
Abowwwadete sekiz gün var
Anladım canım bilmiyordum özür dilerimBen losemiyim canım onkolojiye gitmiştim genel olarak herşeye bakıyorlar:)