Çok sıkıldım kendimden :/

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
37
Merhaba arkadaşlar.. Ben yeni üye oldum buraya.. Olma amacım; kendim sıkılmam.. Ve değişiklikler yapmak istiyor oluşum..Ama çevremde bana fikir verebilecek biri yok.. O yüzden sizden yardım almak istiyorum uygun görürseniz.. Resmimi ekliyorum( umarım becerebilirim).. hep uzun ve siyah saç kullanıyorum sevdiğim için..değişik saç şekillerini hiç beceremem.. makyajda öyle.. açık renk far eyeliner fondöten rimel ruj.. hepsi bu.. allığı hiç yakıştırmıyorum kendime.. bakalım sizler neler söyleyeceksiniz...

canım saçının şeklini değiştirebilirsin kat attırabilirsin mesela boyuyla oynamak istemiyosan eger saçına düz fön çekmek yerine kıvırcık yada bukle gibi o tarzlarda şekiller werebilirsin... yada saçının rengiyle oynayabilirsin ..

cvp için sağol canım.. bazen saç rengimi değiştirmek istiyorum ama hiçbir renk gitmez ki bana.. onu geçtim saçımda işlem var.. siyah boya kına ardından mavi siyah boya koyu kızıl( ama olmadı tabi) ardından yine kıva sonra boya... o iş de umutsuz vaka yani.. saçlarımı kestirmek istiyorum ama uuzn seviyorum.. diyorum kat attırsam ama nasıl bi model olsa çok kat kullanamıyorum heryerden çıkışıyo böyle değişik bişey arıyorum bu ara.. hayatımda problemler çok var.. bende sanırım kendimle oynatarak biraz olsun moral sağlamak istiyorum

bnce saçların çok gzl yalnz ruju pmbeden çok dha kırmızımsı ypabilirsn gibi bi de gözlernn altna ama içine deil syah kalemi yaydırarak sürersen çok hoş olur :CüvCüv:

sacınla oynayamıosan eger lens al dogal bı yesıl..hızma tak ...arkadasın dedıgı gıbı gozunun ıcıe sıyah kalem cek dısına kahve far...gıyım tarzınlada hafıf oyna

işte şu siyah kalemi bi becerip yakıştırsam kendime.. ama yapamıyorum.. pamukla dağıtıyorum ama bozuluyo gün içinde.. lens olayını hiç beceremem takarken falan korkarım hızma hımm bunu düşünebilrim sanırım =)) sağol gamze-esra cım antihar doğru kırmızı tonu arıyorum zaten kaç oldu alıyorum ruj duruyo kenarda.. bakalım.. çok sağolun cvp verdiğiniz için :)

saçlarına dalga yapabilirsin bence bu seni ztn çok değiştirir. siyah renk herzaman güzldir ama illa değişiklik istiyorsan açık kahve yap saçlarını yüzüne gider hatta uçlarına bi kaç ton açığını yaptırabilirsin gözlerine siyah kalem kullanma bence sadece eğer istiyorsan gözlerinin üst kısmına siyah kalem çekebilirsin. birazda ucunu uzatırsan yukarı doğru gözlerin çekik ve hoş görünür. Bu arada resimden mi bilmiyorum rimel az gibi, kirpiklerine özen göster alt ve üst kirpiklerine bolca rimel sür. Kirpik kıvırıcıda kullanabilirsin .. Şeftali tonu allık sana yakışır dene bence

perçem kestirebilirsin..
diştaşı kullanabilirsin
çikolata kahve tonu sana çok yakışır ayrıca :) yada bakır

hımm perçem kullanmıştım bi dönem ve herkes yakıştırmıştı hatta kendi kesmiştimgamyoncuiremsu renk konusu hep sabittir.. siyah asil durduğundan mdırı nedir severimsengözlerimebaksanab tam olarak çikolata kahve tonuyla ilgili varsa resim paylaşırsan çook sevinirim canım :) bi de şey benim 16 sında sözüm olucak.. değiştirmek istiyorum ama renk değil de saç kesimini.. yine uzun olsun diyorum hep yandan ayırıyorum ben acaba ortadan ayırttrıp sonra yanlara hafif katlar verip hareketlendirsem mi?? nasıl olur sizce ? hani o gün değişik görsün istiyorum herkes benizemuszemus

sence sarı bi saçtan sonra geçiş yapabilecegin saç rengi nerenk olurdu siyah hariç kızıl hariç.ben degiştirmeyi dişünüyorunm fakat riske hangi renk için atmam gerekiyo karar veremedim cp yazarsan seinirim:uhm:

bence bakır olabilir :) hatta onun değişik kademeleri oluyo sanırsam.. bakıp araştırmalısın bence.. ufak ışık oyunları ile müthiş durabilir

canım çok hoş kumral ve karamel tonları var. saçların sarıymış zaten rahatlıkla geçebilirsin bu tonlara.. ben mesela palette karamel ve kahve köpüğünü karıştırıyorum çok da hoş duruyor. kullanımı sarı kadar da zor değil. solgun göstermiyor en azından sarı saçlıyken allıksız rujsuz çıkamazdım dışarı herkes hasta mısın diye sorardı..

cnm bn i ara moda işiyle uğraşmıştım çok zevkli biriyim.
mocacıyım aynı zamanda. bence, saç kesiminden başlayabilirsin bence sana kısa erkek tipi saççok yakışır
misal bu saç tipi birşey yapmalı

saç rengini

kızıl kahve tonlarını denemelisin
kaşlarını uzatıp bengü tipi yapmalı vehayut saçını platin sarı yapıp birazda kaşlarını açtırmalısın
lens olarak

bunu veya hareli yeşili denemelisin.
kıyafet olarak nasıl giyiniyorsun bilmediğim için yorum yapamıcam

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar sanırım sevgili melisabuse arkadaşımızla karıştırıldım yerimseniben neyse önemli değil tekrar alıntı yapıyımda ona göre yorum yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…