• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevmek ve bağlanmak takıntıları atmak istiyorum

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
merhaba arkadaşlar 2 aydır sıkıntısını yaşadığım bir konuyu paylaşmak istiyorum.7 yıllık bir ilişkim var ve 24 yasındayım.temmuz 2010 de sözlendim subat 2011 de nisaşnlandım ne olduysa nişandan sonra oldu.bende bi soğukluk oldu terketme aşamasına girdim o dönemlerde yemek yemiyor sürekli ağlıyor nişanlımı görmek istemiyordum.bitsin bile dedim düşünün.ağladı çok üzüldü çok yıprandı.ama eskiye döneceğimin umuduyla sıkmadan destek oldu.pisikiyatriste gittim deprsyon dedi sen nişanı bi yas gibi görmüşsün dedi.nişanlına bişey deme bu dönemlerde karar alma dedi.ve ben sürekli dualar ediyor ilacımı kullanıyordum.çok zor günlerdi.şuanda iyiyim allaha sükür ama arada içim daralıyo.ben acaba doğrumu yapıyorum nişanlandım kesin bir yola girdim dönüşüm yok ya sevmessem acaba aklıma gelince neden heycanlanmıyorum ya baskasına asık olursam evlenince 2 kişi evde napcaz ben sevgisiz olursam diye korkularım var.doktor bunun obsesiflik olduğunu söylüyor.nişanlım ve ailesi ise bana okadar ilgili ve okadar aileme uygunki çok iyiler.nişanlım bir dediğimi 2 etmez.ayrı sehirlerde olduğumuz için biraz kıskanc sadece okadar.hastalığımdan sonra onuda asmaya basladı.anlıcanız inançlı 7 yıldır sevgisi düşmeyen kesin kararlı olgun biri .ben eğer onu terkedersem allah bana eminimki tesatını çıkarır karsıma ma bu düşüncelerden ve korkulardan tam anlamıyla kurtulamıyorum.o 4 ay sonra askere gidecek ben onu bile düşünüyorum ya o gidince baskası çıkarsa dahada soğursam iye.ama onu gercekten sevmek delice bağlanmak eskisi gibi olmak istiyoru.doktor anı yasamadıımı sürekli ileriye bakıp olumsuz düşündüğümü söyledi kızlar sizdende evlenmeden bu durumu yasamayan yada sonradan seven var mı?

Canım ben 8aylık evliyim.eşimle 4yıl flört ettik ilk iyi yıl birlikteydik son iki yıl ayrı şehirlerde yaşadık.senin yaşadığın şüpheye korkuya zaman zaman düşüyordum taki evlilik teklifini alana kadar..seni tedirgin eden şey sanırım mükemmelliyet yani herşeyin yolunda gitmesi..sanırım biraz heyecan arıyorsun belki de eskisi gibi sevmiyorsundur..destek de almışsın ama hala rahat değil için demek ki sende eksilen birşeyler var.aşkınızı tekrar alevlendirmek istiyorsun ama 7yılda illa ki birşeyler değişir

evet herşey çok mükemmel çok güzel ben aslında bulup beğenmemezlik yapıyorum evet bununda farkındayım.belkide akışına bırakamıyorum bilmiyorum ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum sadece eskisi gibi olmak istiyorum nasıl yapcamı bilmiyorum

bir başkası çıkcak diyip kendi mutlulugunu yok etme hayat ta sevdiğin herşeyi kaybetmeye deymez mutlu hissetmen senin içinde askere gidince değerini daha iyi anlarssın

Nişanlandım, kesin bir yola girdim, geri dönüş yok da demek oluyor?
İnsan sevmediği biriyle nasıl hayatını geçirebilir ki?
Kendinize haksızlık etmeyin ve istemediğiniz bir işin içine girmeyin bence.
Bu sizin hayatınız! Bir başkası yaşamayacak onu.

Yaşadığınız durumlardan ve acabalarınızdan nişanlınızı hiç sevmediğiniz gün gibi ortada.
Ateşe atmayın kendinizi.

Ben de senin giBiyim canım. iş ciddiye Binince inanılmaz soğuduğumu hissediyorum.. ama seviyorum eminim.. ay hele aileler taniştiğinda o kadar kötü olmuştum ki.. sanki evlenince özgürlüğüm elimden alınacakmış giBi panikliyorum.. ne onla oluyor ne onsuz...

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim dün dr yine bu konu hakkında konuşmamam gerektiğini kafamda olay yarattığımı söyledi obsesif olduğumu söyledi.sevginin bitmeyeceğini sadece sağlam rutin bir ilişki evresine girdiğimizi söyledi

Kendi kendine huzurunu bozuyorsun yazindan belli
kafani toparlamaya calis nisanlandin güzel bir gelecek seni bekliyor
huzur bulacagin sevecegin alisacagin bir esin olucak
cocuklarinla mutlu huzurlu yuvana sahip cikacaksiniz
yani bunlari düsünsen kendi kendini bu sekilde telkin etsen
daha rahat edersin
cünkü
yazdiklarindan anladigim kadar sorun olucak birsey yok
neden
baska biri karsima cikacak ona asik olucam
diye bir saplantiya
girmissin anlamadim b
böyle bir beklentinmi var
kendindenmi korkuyorsun
esasinda kendi kendine sorun yasiyorsun
kendini topla askere gidicek nisanlina da huzur ver ki
evlilik asamasina girdiginde dahada sorun yasama
yazini okuyunca
aklima gelen bunlar oldu
insaallah hakkinda herseyin hayirlisi olsun...

Zehranur benimde adım zehra yorumun için teşekkürler çevremdeki herkez aynı seyleri söylüyor.aslında hiç böyle bir insan değildi.şimdi tam bir obsesif takıntılı oldum.ama aşmak için elimden geleni yapıyorum

Zehranur benimde adım zehra yorumun için teşekkürler çevremdeki herkez aynı seyleri söylüyor.aslında hiç böyle bir insan değildi.şimdi tam bir obsesif takıntılı oldum.ama aşmak için elimden geleni yapıyorum

isim tevafuk olmus :)

Cevrendekilerde hakli cünkü yazdiklarina göre ortada sorun yok
bende bu yüzden yorumumu o yönde yapmistim

Allah yardimcin olsun insaallah üzerinden o takintilari atar huzur bulursun
insanin bazen en büyük düsmani yine kendi oluyor :(
kendini oyala o düsüncelerden kurtul olumlu yönde motive olucagin kitaplar oku
zamanla asarsin :71:

taBi ki çok Belli ediyorum sözlüme Bu durumu.. mesela çağiriyor, görüşmek istiyor hep Bi Bahane Buluyorum. görüştüğümüz zamanlarda uykumun geldiğini hissediyorum sürekli.. sevmiyosun artık Beni diyip duruyor. düşünüyorum hayır seviyorum onu sadece ona duyduğum o yoğun aşk azaldı o kadar. Bu da kaçınılmaz zaten. o aşk yıllarca kalmıyor.. Böyle zamanlarda onun iyi yönlerini düşünüyorum güzel günlerimizi düşünüyorum. eskisi giBi olamıyoruz ilişkimizin Boyutu değişti. Bi de Biz çok maceralı Bi şekilde Başladık ilişkimize. BirBirimizi hiç tanımadan direk aşık olduk ve hemen teklif etti hemen kaBul ettim ertesi gün aBlası ve kuzenleriyle tanıştım herkes şaşirdi, çok hızlı Başladık.. sonra durulduk. ikimiz de arar olduk o heyecanlı günleri.. Benim amacım evlilik değildi Bu ilişkiye Başlarken, onun zaten evlilik giBi Bi düşüncesi asla yoktu.. aşık olduk sadece.. ileriyi düşünmedik hiç..üstelik Benim düğünüme Bir ay kala nişanı Bozmuştum, ve onunla 2 ay sonra tanışmıştım.. taniştiğim gün sevgili olduk zaten.. nişandan yeni ayrılmiştim ve Bunalımdaydım.. 5 yıllık hastalıklı Bir enkazdan çıkmıştım.. onda sadece huzur aradım Başka hiç Bi Beklentim yoktu.. ne evlilik ne uzun süreli Bi sevgi.. gittiği yere kadar gidecek ve yollarımızı ayıracaktık.. ayıramadık.. evliliğe karşi olan sevgilim 2 seneden sonra çok değişti.. işi ciddiyete Bindirelim dedi, Ben de razı oldum taBi. sonuçta aileler tanişmişti, Ben zaten ailesiyle görüşüyordum.. şuan 3. sene bitti. Ben atanınca evlenecez.. hayırlısı olsun diyorum.. ama Ben geçmiş ilişkilerimde de aynı sorunları yaşadiğim için daha tecrüBeliyim. şimdi eskisi giBi aşık değilim diye asla sevmiyor değilm. sadece ilişki Boyut değiştirdi.. Bunun farkındayım.. Bir de sonuçta ikimiz de kocaman insanlarız, gittiği yere kadar gider Bitmesi gereken yerde Biter. sen de iyice düşün, Belki de soğumanın Başka nedenleri vardir, sana uygun olmadiğini falan düşünüyosundur, eğer öyle Bişeyse evlenme derim. ama sadece aşk azaldi, heyecan azaldi diyorsan çoğu ilişki Bi süre sonra o duruma geliyor o yüzden takma

Burcucum evlilige alismak kolay degil
fakat insan fitrati evliligi kaldirabiliyor
öyle yaratilmisiz
korkularimiz esimizle anlasabilirmiyiz
ondan sogurmuyuz
bize nasil davranir
bayanlarin korkulari erkeklerden daha fazla oluyor
buda
daha nisanlilik döneminde iliskiyi zora sokuyor
her hatasini görüyorsun
her söyledigi sözü tartiyorsun
bir seviyorsun bir sevmiyorsun
ama evlendikten sonra
birbirinize alisiyorsunuz
ve olmazsa olmazin olabiliyor
nikahta keramet varmis diye
bosuna dememisler :)

Son düzenleme:
burcu ve zehra çok teşekkür ederim kızlar size doktorda sevginin bitemeeceğini sadece zorluklarla temeli atılmış sağlam bir ilişkiye girdiğimi o heyecanın zaten he ilişkide yok olabileceğini söyledi.obsesifliklerimi ilaç tedavisi ile yenmeye çalışıyoum şimdi.ya gördüğüm beğendiğim birine asık olursam ya nişanlımın yanındayken evlenince soğursam diye salak saçma düşüüncelere kapılıyorum ya çok hoş bir kıyafet giyince beni beğenen birine aık olursam diye aslında saçma olduğunu biliyorum ama yenmeye çalışıyorum doktorda bu konuda konuşma dedi ailene söyleme onlarıda kırma dedi inşallah allah yardımcım olur

hayırlısı neyse öyle olsunn.. Aslında evliliği o kadarr istiyordum ki Ben.. ama hayatta en çok sevdiğim nişanlandiğim yıllarca hasretini çektiğim yolunu gözlediğim insan düğünümüze aylar kala Bana el kaldırmaya Başlayınca inanın aşktanda sevgiden de evlilikten de nefret ettim nefret... yoksa Ben Böyle miydim ???? hemen şimdiki sevgilime evet dedim o Bunalımlı halimle.. çook kötü Biri de çıkaBilirdi.. ama kurBan olduğum Allahım var ya o çooook Büyük. karşıma öyle Birini çıkardı ki, Bi gün Bile pişman etmedi Beni.. Bi kere Bile saygısızlık etmedi kırmadı incitmedi.. yaralarımı sardı... o yüzden şuanki anlık duygularıma yenilip Bırakmaya kalkmıyorum onu. çünkü Biliyorum artık gerçek sevginin ne olduğunu.. Canım sen de düşüncelerine yön ver, sürekli dua et. aklına Böyle şeyler geldiğinde düşüncelerini kontrol et ve nişanlının iyi yönlerini düşün. Sana neler kattiğini.. seni nasıl sevdiğini.. neler paylaştiğinizi.. çünkü Bunlari düşündüğün zaman Başkasına aşık olur muyum diye düşünmezsin.. Diğer Bütün erkekler sana kardeş giBi görünür.. kendini Başka kimselere yakıştıramazsın.

burcum gercekten yorumların ile çok büyük destek oldun benim daha önce hiç bir ilişkim olmadığı için yada kötü bir insan görmediğim için böyle sımarıkca davranabiliyorum aslında allahım öyle güzel bir aile ve insan verdiki bana öz annem babam gibiler bazen geliyor düşünceler kafama mesela düğünüm 3 yılı bile bulur onun askerliği var ya 3 yıl içinde fikirlerim değişir istemessem diye aklıma geliyor bir düşünce saatlerce takılıyom buna resmen beynimi yiyorum ama gercekten tekrar söylüyorum yorumun destek oldu sen kaç yasındasın peki aynı yastamısın nişanlınla

BENDE BENZER Bİ DURUM YAŞIYORUM AMA BNİMKİ SOĞUMA GBİ DEĞİL TAM.BANA HİÇ OLMAMIŞ GBİ GELIO SANKİ HİÇ OLMAMIŞ GBİ PARMAGIMDAKİ YÜZÜK FLN HERŞEY RESİMLER YABANCI GELİYOR BANA . okb hastasıyım . bir yıl cymbalta kullandım 30 60 ve en son 90 a cıktım fakat ilaç kullanırkende hastalığım gene alevlendi. her yıl aynı bahar döneminde yaşıyorum bunu. en son doktora gittim lustral verdi. ve ben şuan yabancılaşmada yaşıyorum. sanki hayatımın geçmişinde dönüyürum duruyorum. sürekli kendimi geçmişimde bi anımda hissediyorm. sanki yakın geçmiş zamanım yok gbi. erkek arkadaşım vardı ve onada yabancıyım. kendimi suçlu hissediyorum bu konuda. ama hissizm yabancıyım. soğudum mu yoksa diye kendimi yiyip bitiriyorum. ama onla görüştüğümde yüzüne bile bakmaya korkuyorum çnk sanki hayatımd ahiç olmamış gibi geliyor bana. sanırım bu durumu takıntı yaptıım için oluyor bu. ama çıldırmak üzereyim. ona yabancı olmak beni çok üzüyor. kendimi zorladıkça herşey daha kötüye gidiyor. baştan gelip gidiyordu hislerim ama şimdi hiç gelmez oldu. hayatımı biri geldi ve elimden aldı sanki. mutluluğum bozulcak diye korkuyordum ve başıma geldi işte :(

Back