• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sevdiğim çalışmalarım

evt biraz açıklar ama o çizimler zaten tasarıma dayalı değildi vücut çalışmaları ön planda. silüet çizmeyi öğreniyorduk daha.Ama çizdim mi marjinal ve olmayan bişi çizerim iddialı olur yani. ayıptır sölemesi lisede tasarımdan birincilik ödülüm var..ve daha çok çizimim var ..şu makinaya üşenmeyip pil alınca, çekip koyucam söz =)

cok guzel cizmisin ama benim giyecegim seyler degil az acik olmus

ay şekerim alemsin yaa güldüm çok yorumuna... :) bide bu çalışmaları yapan arkadaşım... en çok ney hoşuma gitti biliyormusun hani kızın elbisesi desenli arkasında onunla birleşik büyütülmüş bir desen var harika iç içe geçmiş bayıldım çok egzotik durmuş... :)

Gerçekten hoş çizimler olmuş. Ben yağlıboya çalışıyorum . Birgün paylaşırım. Yeni çalışmalarınız varsa , görmek isterim. Başarılar hoşçakal...

teşekkür ederm kızlar şevkimi yerine getirdiniz gerçekten..makinama pil aldımda çalışmaktan zamanım olmuyoki..meselaa şimdi yataga girip mışıl mışıl uyumam gerek. :1shok: görmüosanız söliyim saatt 19:09 ühüüüüüü benimde işim böle yapıo adamı işte ama koyucam bigün erken geldiğim ve geç yatabildiğim 1 saatte ..mjcxx hepinizi öptüm bisürü

senin için resimleri koydum canım sanırım böyle istemiştin eline sağlık çok güzeller...

bişiii sormam gerek sana cnm..:utangac: hani resimlerimi istediğim gibi koymuştun ya.. 1kaç resim daha var paylaşmak istediğim ama senin düzenlediğin gibi koymak istiyorum.. tabiii ki bilmiorum nasıl yapacağımı =) noolurr bana anlatırmısıınn ?:uhm:

koymamışsın canım yapamadınmı?
tekrar yazayım imagesahack den upload ediyorsun resimleri sonra çıkan linki copy yap bu mesajları yazdığımız bölümde ikonlar var üstte görüyorsundur yazı biçimi rengi vs. 7.sıradaki sarı ikon grafik ekle diyor ona tıkla ve copy yaptığın linki oraya yapıştır mesajı yolla...

Back