çok sevdiğim çalışmalarım

LadyOne

ßaL saçlı
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
90
0
86
37
İstanbul
yükleyebildim mi bilmiorum ama =) bunlar benim güzel bebeklerim =) daha da var ama bu günlük bu kadar..

Eklentiler

• $DSC00642.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC00643.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $DSC00644.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $DSC00645.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 102
  • $DSC00646.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 97
yaa yeni üyeyim ben aslında böyle göstermek istememiştim.. büyük resim olarak nasıl gösterebilirim ..bana yardım ederseniz sevinirim =(

vallahi süper çizmişşin .bende bişeler çizmeye çalışıyorum. inş bi gün buraya yüklerim
tebrik ediyorum canım

vallahi süper çizmişşin .bende bişeler çizmeye çalışıyorum. inş bi gün buraya yüklerim
tebrik ediyorum canım

hiii cnm çok tskr/ederm beğendiğine sevindim =) kendi çapımda çiziorum işte..
warsa seninde yükle bence burda paylaşmak zevkli..insanların görüp objektif yorum yapması hoşuna gidecektir a.s

çok güzel çizmişsin canım eline emeğine sağlık...paylaştığın için teşekkürler..kolay gelsin..

çok tşkr/ederm =)) evt zevklidir resim yapmak. resme ara verdiğim dönemde makyaj yaparken bile resim yapıyormuşum gibi eğlenip tatmin ediyorum kendimi çok garip dimi ?! =)
birkaç tane daha var onlarıda koyucam

çok begendim..çizdiklerini bizle paylaş cnmmm..teşekkür butonu kalkmışş..burdan teşekkür ediyim:)

aahh o buton bana özel kalkmamış yani hahaha bende korktum yahu. bişeyi yanlış mı yaptım? çok mu ara verdim; ceza bu mu? die düşündüm =)) ay çok güldüm kendime =) tşkr ederm beğendiyseniz :) ayyy çok sevindirdiniz bni saolun kızlar..

NevArt Sanat ve Tasarım Akademisi

Nevart Sanat ve Tasarım Akademisi

Hoşdere Caddesi No:194/2 Yukarı Ayrancı Çankaya/ANKARA

Telefon: 0 (312) 439 90 71

Faks: 0 (312) 439 23 92

ATLAS RESİM KURSU
0 312 425 49 60
0 312 425 43 82
G.M.K. Bulvarı
Menekşe 2. Sokak
Kat 2 No: 26 / 3
Kızılay / Ankara

RESSAM CAHİT MALÇOK

adresi "Yüksel Cad. 20 / 9 Kızılay/ANKARA"
Tel: 0312 417 18 11 GSM: 0532 462 34 27

GÜRSOY RESİM KURSU
Adres: Konur Sokak No:30 / 6-7 Kızılay Ankara Türkiye

Tel: 90(312)4253148

Fax

Mail info@gursoyresimkursu.com

Url: Resim Kursu,Resim Kursları,Resim,Kurs,T.C. M.E.B. Özel Gürsoy Resim Kursuna Hoşgeldiniz

------------------------

hmmm... üstü kapalı eleştiriosun beni hee nadide hanım =)) o kadar yeteneksizsinki, git 1 kursa işi ehlinden öğren !! sırnaşık şey .. şaka tabiki =) sağolun paylaşımınız için yerimseniben

senin için resimleri koydum canım sanırım böyle istemiştin eline sağlık çok güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…