• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiğim arkadaşım neden böyle yaptı

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba..bir çok konu okudum burda ve herkesın ılgılendıgını gordum...ben de cok ılgılendım elımden geldıgınce cevap verdim..
Benım de bır sıkıntım var ve sızın dusunduklerınızı merak ettım
sımdı en bastan baslamalıyım elımden geldıgınce ozet gececem..
Ben ıkı yıl dıosarda okudum ...bu sure ıcınde bırıne asık oldum ve onu cok sevdım..oku bıtınce aıleme actım ama aılem mezhep yuzunden kabul etmedı..sonra ben cok ısrtedım erıdım bıttım cok sey oldu ama ozet geccem..ıse basladım calısırken farklı bır telefon aldıjm eve gıderken burda bırakıodum onunla konusuodum hep...ısyerınde bır arkadasım vardı kız ve anneme megerse herseyı soyluomus...bana senın ıyılıgını dusundugum ıcın soyledım falan dıodu...her neyse gunler boyle gectı ve ben cok yıprandım cok cok sevdıgım kısıyı unutma kararı aldım...cunku aılem benım ıcın cok onemlıydı..
Allaha defalarca ısyan ettım nıye vermıosun onu bana dıye...o da cok sey yaptı ama bırgun uyumadan once dua ettım ve allaha benı sevıosan yarın bana dogru yolu goster dedım...o gun bırıyle tanıstım tertemız gorunuodu..arkadasımın kaynıydı..cok masum yakısıklı efendı olgun bırıydı...gorusmek ıstedı kabul ettım...cunku zaten artık eskısı gıbı bısı olmazdı dıerıyle ıcımden bır ses bunu kabul etmemı soyledı ve ben kabul ettım..gorustum cok ıyıydı cok guzel vakıt gecırıodum ama ıcımde pısmanlık vardı ve dıernden ayrıldım...ama bu sefer psıkolojım bozuldu...yenı tanıstıgım kısı bana cok ıtıcı gelmeye basladı..eskısıne de hıc bır sekılde yenı tanıstıgım bırı var demedım...sonra gunler ben cok kotu olmaya basladım ama eskısıyle hıc konusmuodum..psıkolojım allak bullaktı..sonra ıs yerıne yenı bırı geldı benden hoslandıgını falan soyledı ama evlıydı basımdan defettım falan falan...sonra kendımı cok kotu hıssetım ve sadece yenı tanıtıgım kısıye odaklandım...bu arada aradan 7 ay gectı...sevdım onu zamanla cok sevdım sımdı cok sevıorum nısanlıyım ve herkes bılıo..dugunumuz var yakında..

Sıze sorum su bundan ıkı gun once malı ve ıdarı ıler mduruum benı herkesın onunde rencıde ettı ve ıs yerınde bır kız arkadasım var o da basını sallarcasına onayladı...sonra brda cok yakın oldugum bır erkek arkadasımı cagırıp bana karsı uyarmıslar dıkkat et ona herkese kuyruk sallıo falan demısler...basımdan asagı kaynar sular dokuldu benım cektıgım acıları onlr gormustu...ozellıklede kız arkadasım..

Ben de karar verdım hıcbırıyle konusmuorum artık...ısten sımdılık cıkamam cunku ceyız dızıorum..mudurume de cok uzun bır msj attım...bır ınsan hata yapmıssa eger bu onun yuzune vurulmaz ozetlı bır msj..oysa ben hata yapmamıstım..ısın garıp yanı onlarda benle fazla konusmuolar..ama asla eskısı gıbı bısı olmaz ..

Kısacası hıcbırsey umurumda deılde cok sevdıgım kardesım gıbı gordugum bu kızın nıyetı sızce ne neden boyle yaptı sızce..ayrıca ben ona mudurum yakın gordugum arkadasa bu konuyu anlatırken sen de bas sallamıssın dedım ben oyule bısı yapmam dedı...acaba ona mı bozuldu...yanı guvenmedıgımı sandı...anlamıorum..cok karısık yazdım kısa olsun dıye kusura bakmayın..

Çok karışık yazdığın ve harflerin eksik olduğu için ben bişey anlamadım. Derdini anlatırken biraz dikkat etseydin iyi olurdu. Anlayan varsa yardım eder.

Allah bir kapıyı açmadan diğerini kapatmaz öncelikle her işte bir hayır vardır diyelim. Yeni ilişkiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim huzurunuzu tadınızı bozmasın inşallah.
Kız arkadasınız kıskanmış da olabilir size hareketlerinizden dolayı kırılmış da olabilir.
Tavsiyem şimdilik sessiz kalın herkesle konuşup görüşmeyin içinizi dökmeyin sakinliğinizi koruyun zamanla size karşı tavır alanlar gerçeği görüp doğruyu anlar nasıl olsa.
İlişkinize zarar vermemesi açısından daha sakin ve ağır davranmanızı öneririm. Müdürünüz dahil herkese karşı bir çizgi koyun ve o sınırı koruyun.
Allah mesut etsin şimdiden.

neden hayatına bir erkek sokmakta bu kadar ısrarcı davrandı yada davranıyorsun
bu da iiş yerinde farklı algılanmış
sen o şekilde olmadığını söylemeye çalışsanda bu dışardan bu şekilde algılanır

şimdi sen hangisiyle nişanlandın ...:26:
evli olanla değil demi..:44:
çok karışık yazmışsın gerçekten..

allah bir kapıyı açmadan diğerini kapatmaz öncelikle her işte bir hayır vardır diyelim. Yeni ilişkiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim huzurunuzu tadınızı bozmasın inşallah.
Kız arkadasınız kıskanmış da olabilir size hareketlerinizden dolayı kırılmış da olabilir.
Tavsiyem şimdilik sessiz kalın herkesle konuşup görüşmeyin içinizi dökmeyin sakinliğinizi koruyun zamanla size karşı tavır alanlar gerçeği görüp doğruyu anlar nasıl olsa.
Ilişkinize zarar vermemesi açısından daha sakin ve ağır davranmanızı öneririm. Müdürünüz dahil herkese karşı bir çizgi koyun ve o sınırı koruyun.
Allah mesut etsin şimdiden.

çok tesekkur ederım canım...allah hepımızı mesut etsın inşallah...kız arkadasım konusunda bılenler zaten senı cekemıo falan dıolar ama ben onu cok sevıyordum...ben yardım ettım hep ama o pek bısı yapmadı...benı sevdıgını bılıyorum ama karakterı cok tuhaf...ezıklık korkusu var sureklı ...toplumda cok farklı davranıo...yalnızken daha sıcak davranıo...bunları cozdum zaten..davranıslarıma da gelınce herkesle arama mesafe koydum...hele o mudurm herkesın onunde benı rencıde ettı ya ve onlarda bas salladı ya hıc unutmucam hıc..

ınan bunları haketmedım..:47:

neden hayatına bir erkek sokmakta bu kadar ısrarcı davrandı yada davranıyorsun
bu da iiş yerinde farklı algılanmış
sen o şekilde olmadığını söylemeye çalışsanda bu dışardan bu şekilde algılanır

dogru soyluosun hayatıma bırılerını sokmak konusunda ısrarlı davranmadım...su an nısanlı oldugum kısyı ılk baslarda hıc sevmedım eskı sevglımı ozledım...ama aılem benı cok sıktı guvenmedıler onu ıstemedıler kotu gunler yasadım..yanımda kımse yoktu...sonra bu evlı olan cıktı karsıma onla bısı olmadı ama o cok yakın davrandı ..sonra cektı gıttı zaten ama ısyerınde ogrenenler oldu...sonra ben yavas yavas su an bırlıkte oldugum kısıyı sevmeye basladım ve cokta sevıorum su an..evlenmek ıcın sabırsızlanıorum...eskısı hıc aklıma bıle gelmıo..

Ama ıs yerınde deger verdıgım ınsanlar tarafından sırtımdan vuruldum sorun bu su an...kımseyle konusmuorum bır kac kısı harıcınde..

çok tesekkur ederım canım...allah hepımızı mesut etsın inşallah...kız arkadasım konusunda bılenler zaten senı cekemıo falan dıolar ama ben onu cok sevıyordum...ben yardım ettım hep ama o pek bısı yapmadı...benı sevdıgını bılıyorum ama karakterı cok tuhaf...ezıklık korkusu var sureklı ...toplumda cok farklı davranıo...yalnızken daha sıcak davranıo...bunları cozdum zaten..davranıslarıma da gelınce herkesle arama mesafe koydum...hele o mudurm herkesın onunde benı rencıde ettı ya ve onlarda bas salladı ya hıc unutmucam hıc..

ınan bunları haketmedım..:47:

Boş verin bu insanları siz evlilik hazırlıgınıza tam gaz devam edin ayrıca arkadaşımın beni sevdigi biliyorum diyorsun müdürün seni rencide ederken niye savunmadı benim arkadaşım çok iyidir söyledir böyledir siz onu yanlış tanıyorsunuz diye benim böyle bir arkadaşım olacak çok sevdigim biri onu heryerde savunurum bence sizin arkadaşınız sizi yeteri kadar sevmiyor sevmiş olsaydı müdürün tavrına karşı seni savunurdu.

eski erkek arkadaşın ne yapıyor peki..
yani ailen istemediği için ayrılmışsın...
kavga ,aldatma vs yok..unutmak içinmi arkadaşlık kurmak istedin diğerleriyle..:26:

gerçi bunların pek bi önemi yok artık nişanlısın Allah mesut etsin...

dogru soyluosun hayatıma bırılerını sokmak konusunda ısrarlı davranmadım...su an nısanlı oldugum kısyı ılk baslarda hıc sevmedım eskı sevglımı ozledım...ama aılem benı cok sıktı guvenmedıler onu ıstemedıler kotu gunler yasadım..yanımda kımse yoktu...sonra bu evlı olan cıktı karsıma onla bısı olmadı ama o cok yakın davrandı ..sonra cektı gıttı zaten ama ısyerınde ogrenenler oldu...sonra ben yavas yavas su an bırlıkte oldugum kısıyı sevmeye basladım ve cokta sevıorum su an..evlenmek ıcın sabırsızlanıorum...eskısı hıc aklıma bıle gelmıo..

Ama ıs yerınde deger verdıgım ınsanlar tarafından sırtımdan vuruldum sorun bu su an...kımseyle konusmuorum bır kac kısı harıcınde..

neyseki sonunda mutluluğu yakalamışsın
iş yerinde olanlar konusunda da
kimsenin sabit fikirlerini değiştiremezsin, yorulursun
kendini ispatlamaya çalıştıkça onlar fikirlerinde ısrarcı davranıp dahada çirkinleşebilirler

eski erkek arkadaşın ne yapıyor peki..
Yani ailen istemediği için ayrılmışsın...
Kavga ,aldatma vs yok..unutmak içinmi arkadaşlık kurmak istedin diğerleriyle..:26:

Gerçi bunların pek bi önemi yok artık nişanlısın allah mesut etsin...

eskı erkek arkadasım nısanlşandıgımı ogrenınce benı tehdıt ettı...sonra ben durumu anlattım sevıorum bıttı artık unut benı ben bu kısıyle mutlu olcam fala dedım...cektı gıttı..onu unutmak ıcın arkadaslık falan kurmadım kımseyle dedıgım gıbı dua ettım bana dogru yolu gostersın yaradan dıye dua ettım..ve karsıma su an nısanlı oldgum kısı cıktı...kucukluk arkadasımın da kaynı olunca ıyı oldugunu dusundum...zaten eskısınden ayrılmak uzereydım ve oldu...evlı olanda onun serefsızlıgı..ben yuz vermedım ıyı davrandım ama herkes farklı anladı...kafamın da karısık oldugunu bılıorlartdı..

Sımdı cok mutluym takmıorum kımseyı ama ıste kırgınım..

boş verin bu insanları siz evlilik hazırlıgınıza tam gaz devam edin ayrıca arkadaşımın beni sevdigi biliyorum diyorsun müdürün seni rencide ederken niye savunmadı benim arkadaşım çok iyidir söyledir böyledir siz onu yanlış tanıyorsunuz diye benim böyle bir arkadaşım olacak çok sevdigim biri onu heryerde savunurum bence sizin arkadaşınız sizi yeteri kadar sevmiyor sevmiş olsaydı müdürün tavrına karşı seni savunurdu.

bence de benı sevmıo...ben aglarken o guluodu cunku..kım olursa olsun bırını ıyılıgını ısteyen bırı bu sekılde davranamazdı herhalde..

Arkadaşlar merhaba..bir çok konu okudum burda ve herkesın ılgılendıgını gordum...ben de cok ılgılendım elımden geldıgınce cevap verdim..
Benım de bır sıkıntım var ve sızın dusunduklerınızı merak ettım
sımdı en bastan baslamalıyım elımden geldıgınce ozet gececem..
Ben ıkı yıl dıosarda okudum ...bu sure ıcınde bırıne asık oldum ve onu cok sevdım..oku bıtınce aıleme actım ama aılem mezhep yuzunden kabul etmedı..sonra ben cok ısrtedım erıdım bıttım cok sey oldu ama ozet geccem..ıse basladım calısırken farklı bır telefon aldıjm eve gıderken burda bırakıodum onunla konusuodum hep...ısyerınde bır arkadasım vardı kız ve anneme megerse herseyı soyluomus...bana senın ıyılıgını dusundugum ıcın soyledım falan dıodu...her neyse gunler boyle gectı ve ben cok yıprandım cok cok sevdıgım kısıyı unutma kararı aldım...cunku aılem benım ıcın cok onemlıydı..
Allaha defalarca ısyan ettım nıye vermıosun onu bana dıye...o da cok sey yaptı ama bırgun uyumadan once dua ettım ve allaha benı sevıosan yarın bana dogru yolu goster dedım...o gun bırıyle tanıstım tertemız gorunuodu..arkadasımın kaynıydı..cok masum yakısıklı efendı olgun bırıydı...gorusmek ıstedı kabul ettım...cunku zaten artık eskısı gıbı bısı olmazdı dıerıyle ıcımden bır ses bunu kabul etmemı soyledı ve ben kabul ettım..gorustum cok ıyıydı cok guzel vakıt gecırıodum ama ıcımde pısmanlık vardı ve dıernden ayrıldım...ama bu sefer psıkolojım bozuldu...yenı tanıstıgım kısı bana cok ıtıcı gelmeye basladı..eskısıne de hıc bır sekılde yenı tanıstıgım bırı var demedım...sonra gunler ben cok kotu olmaya basladım ama eskısıyle hıc konusmuodum..psıkolojım allak bullaktı..sonra ıs yerıne yenı bırı geldı benden hoslandıgını falan soyledı ama evlıydı basımdan defettım falan falan...sonra kendımı cok kotu hıssetım ve sadece yenı tanıtıgım kısıye odaklandım...bu arada aradan 7 ay gectı...sevdım onu zamanla cok sevdım sımdı cok sevıorum nısanlıyım ve herkes bılıo..dugunumuz var yakında..

Sıze sorum su bundan ıkı gun once malı ve ıdarı ıler mduruum benı herkesın onunde rencıde ettı ve ıs yerınde bır kız arkadasım var o da basını sallarcasına onayladı...sonra brda cok yakın oldugum bır erkek arkadasımı cagırıp bana karsı uyarmıslar dıkkat et ona herkese kuyruk sallıo falan demısler...basımdan asagı kaynar sular dokuldu benım cektıgım acıları onlr gormustu...ozellıklede kız arkadasım..

Ben de karar verdım hıcbırıyle konusmuorum artık...ısten sımdılık cıkamam cunku ceyız dızıorum..mudurume de cok uzun bır msj attım...bır ınsan hata yapmıssa eger bu onun yuzune vurulmaz ozetlı bır msj..oysa ben hata yapmamıstım..ısın garıp yanı onlarda benle fazla konusmuolar..ama asla eskısı gıbı bısı olmaz ..

Kısacası hıcbırsey umurumda deılde cok sevdıgım kardesım gıbı gordugum bu kızın nıyetı sızce ne neden boyle yaptı sızce..ayrıca ben ona mudurum yakın gordugum arkadasa bu konuyu anlatırken sen de bas sallamıssın dedım ben oyule bısı yapmam dedı...acaba ona mı bozuldu...yanı guvenmedıgımı sandı...anlamıorum..cok karısık yazdım kısa olsun dıye kusura bakmayın..

valla canım tam olarak derdini anlamadım çünkü sevgilinden girmişsin arkadaşından çıkmışsın
sanırım esas konu arkadaşın
insanları bazen yanlış tanıyabiliriz, gerçek yüzünü görüncede şok olup kabullenmek istemeyiz seninki öyle bişey olmuş
o arkadaşın kardeşin falan değilmiş
bence hiç görüşme o kızla, kimseylede herhangi bir sırrını, duygularını düşüncelerini asla paylaşma

Hepınıze cok tesekkur ederım...ben evlenmek uzere oldugum kısıyı sevdıgım ıcın eskıyı hıc hatırlamak ıstemıodum ama bana hatırlattılar...benım kırgınlıgım ustune gulebıldıler..hepsını sıldım...ve bılmedıklerı ozlellıgım var ben sevınce tam severım sılınce de tam sılerım..

Cok doluyum yazıp duruorum kusura bakmayın..hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım..

Back