• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şaşkınım

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
563
4
96
44
Edirne
ayy kızlar sormayın başımıza geleni Allah beterinden saaklasın ama oğlum 1 haftadır kusuyo doktora gittik bir çok tahlilden sonra hatta beyin ultrasonu bile çektirdik ama ne çıksın 7 aylık bebeğim kum döküyomuş şaşırdım kaldım hatta inanamadım varmı başına gelen

ayy kızlar sormayın başımıza geleni Allah beterinden saaklasın ama oğlum 1 haftadır kusuyo doktora gittik bir çok tahlilden sonra hatta beyin ultrasonu bile çektirdik ama ne çıksın 7 aylık bebeğim kum döküyomuş şaşırdım kaldım hatta inanamadım varmı başına gelen

Çok geçmiş olsun canım.bu kadar küçük bebekte ilk kez duyuyorum..

Allah Allah yaaaa
çok şaşırdım ben de
neden oluyormuş bu kadar küçük bebekte
çok geçmiş olsun

neden oluyormuş acaba 7 aylık hemde kusması ile ne alaka sert nesneler varmı kusmugunda bence tahlilleri başka doktorada göstermelisiniz

tahlilleri başka doktora göstermedim ama iki kez tahlil yaptırdım şimdi sonuçlar yanımda değil tam hatırlayamıyorum ama bol miktarda ... kristaller görüldü yazıyodu ikisindede

canım aynı olay benimde başıma geldi ama benim oğlum kusmuyordu bezinde pembe pembe lekeler vardı yapılan idrar tahlili sonucunda bol miktarda amorf kristali bulundu yazıyordu dr banada kum döküyor dedi ama önemli değil dedi vücut susuz kalmış ondan dedi bol bol su içir dedi benimkide zar zor içiyor ama su içtikten sonra o belirti kayboldu sende su içirmeye çalış bebeğine

ayy teker teker hepinizden Allah razı olsun içim rahatladı bende bitek bizim başımıza geldi sanıyodum evet şimdi eve geldim feraykanalın dediği gibi amorf kristller yazıyo doktorumda bunun ilaçla tedavi edilemiyeceğini ve bol miktarda su içmesi gerektiğini söyledi zaten oğlumda su içmeyi çok seviyo umarım kolay atlatırız hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar bu kadar kısa sürede bu kadar cevap almak kısacası önemsenmek beni mutlu etti hepiniz sağolun

Back