benim kiler 28+3 dogdular hersey yolunde gidiyordu taki bir gün muhayne icin hastanede kalana kadar bana gizli sancin olabilir diye ( yanlis bilgi gizli sanci olsa olcüm aletleri gösterirmis her halde serum parasi icin verdiler ) serum bagladilar bu serum benim cigerime birikmis 2-3 saat icinde bende asiri öksürük basladi önemsenmedi ve ertesi gün sizi bu halde gönderemeyiz dediler ve bir kac gün kalin dendi ve seruma devam edildi ciyerde ödem olusmus bende citi solunum sorunu olunca mecbur sezeryanla bir oglum 1470g biri 1370g ve kizim 1350g dogdu.
simdiden iyi dogum icin bir merkez arastir ve eger erken dogarlarsa ayni hastanede erken dogum ünitesi olsun bu cok önemli.
ve bebeklerin cigerlerini gelistirmek icin igne var bunu vurdur 24 haftada ve 28 haftada bunun sonradan citi solunum sorunu olmamasi icin yararli.
ve hemen sütünü makinayla sagmaya basla anne sütü cok önemli onlaricin. ben üc ay anne sütü verdim ve mama ondan sonra yetisdiremedim
ben ayri sepetlerde yatiriyorum ama ayni odada cünkü bastan birbirinin sesine alissinlar.
benim yardim edecek kimsem yok umarim sen daha sanslisin.
allah üc veriyor sabrinida veriyor bazen ben bile nasil basardikima inanamiyorum.
ama bir türlü yürüyor isde.