• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sıkıldım

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
benim sorunum bıyıklarımda.bugün bıyıklarımı alsam yarın tekrar çıkmaya başlıyo.mafoldumben ip,ağda,krem denemediğim yöntem kalmadı ama çok sıkıldım bide simsiyah çıkıyo.senağlama bikini bölgem zaten ayrı sakaldan farkı yok.ne yapacağımı bilmiyorum.siz bir yol gösterirseniz çok sevinirim:Saruboceq:

doktora gorunmen lazim cok normal degil bu soyledigin hormon testi ile hormonlarinin duzgun calisip calismadigi gorulmesi gerek.
ondan sonra bi tedavi bir yol belirlenebilir.

krem derken..?? tüğ dökücü kremden mi bahsediyorsun.. eğer oysa o böle bi etki yaratmış olabilir çünkü kremde jilet etkisi var kökten almadıgı için

ayy bende bıyıklaırmdan nefret diyorum...koyu renk çıkmıolar ama yine de çıkıyolar işte :(
işin ilginç yanı vücudumn geri tarafında gayet de az kıl çıkıyo.. napcağımı şaşırdım bende...

evet normalde sir agdayla yapılınca 1 aydan once cıkmıyor doktora gorunmelisin hormonlarla ilgilidir belki

tuy dokucu kremin jilet etkisi yok kim cıkardı bilmiyorum ben cok uzun zamandır kullandım oyle bişi olmadı oyle olsa jiletteki gibi siyah ve kalın cıkardı

Back
X