Ayy cok iyi bilirimm. Allah beterinden korusun ama zor hele o agrisindan yattigim yerde duramazdim. Banada zeytinyagi, kayisi iyi gelmisti ama en etkili cozum tabiki lavman..
Çok özür dilerim bu paylaşımımdan ötrü. Bir süredir demir ilacı alıyorum. Ve orda yazıyor diye zorluk yaşama olabilir filan. Ben zorlanıyordum fakat geçen haftalarda fazla muz fazla yumurta tüketınce galiba kabızlığa yol açtı. Kabız oldum ve çok rahatsızım. Tuvaletim varmış gibi hissediyorum ama kaç gündür birşey yok.Benim için anormal bir durum,daha önce böyle birşey yaşamadım. Çok rahatsızım (( Bir caresi var mı? Eski halime nasıl dönebilirim?Böyle bir sorun yaşadınız mı?Ne gibi besinler yiyebilirim?
Canim eczanede bitkisel bağırsak düzenleyici şurup varannem eşim ameliyat olduğunda doktor vermişti kabız olmamanix lazım diye duplon mu neydi boyle değişik bi ismi vardı
Tam bugdayli kahvalti gevregi( tam bugday ekmeklerdende daha iyi) ve bolca su.
Bu ikisi birebirdir.
Dietisyenlik okuyorum ve su an kendimde uyguluyorum. Ishal olma ihtimalin bile var bu ikisini tukettiginde( su an bende oldugu gbi .
Bir kac gundur olmadiysa tas olmustur artik. Once yolu acman lazim. Yoksa ishal olsan ne fayda?
Bi fitil al eczaneden. Sonra da bol sulu lifli gidalar, sut urunleri tuket.
Kucukken annem bana zeytinyagi icirmisti hemide sek sute karistirip.icebilirseniz icin iyi geliyor devamli kabiz olan bir abla vardi ona icirmistim iyi gelmisti ustelik saf zeytin yagi degil bildigin aycicek yagi
Bir kac gundur olmadiysa tas olmustur artik. Once yolu acman lazim. Yoksa ishal olsan ne fayda?
Bi fitil al eczaneden. Sonra da bol sulu lifli gidalar, sut urunleri tuket.
Hipotroidi hastasıyım.İlaçları düzenli içmezsem bazen bende kabız oluyorum. Tespit doğru,gerçekten taş gibi oluyor.
Eşime diyorum ki kabız olmuşum taş gibi,kafana atsam kafan yarılır.