Çok rahatsızım :( Kabız oldum :(

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Çok özür dilerim bu paylaşımımdan ötrü. Bir süredir demir ilacı alıyorum. Ve orda yazıyor diye zorluk yaşama olabilir filan. Ben zorlanıyordum fakat geçen haftalarda fazla muz fazla yumurta tüketınce galiba kabızlığa yol açtı. Kabız oldum ve çok rahatsızım. Tuvaletim varmış gibi hissediyorum ama kaç gündür birşey yok.Benim için anormal bir durum,daha önce böyle birşey yaşamadım. Çok rahatsızım (( Bir caresi var mı? Eski halime nasıl dönebilirim?Böyle bir sorun yaşadınız mı?Ne gibi besinler yiyebilirim?

Bol su iç ..
İncir, kayısı ye ..
Muz yeme , katı yeme. .
Geçmiş olsun. .

Off cok rahatsiz bir durum bilirim .
ben kabiz oldugumda kuru kayisi falan yiyiorum iyi geliyor...

1 litre suya bir tatli kaşığı karbobat at..İç ustunede 1 litre normal su iç. .içinde bisey kalmaz

Soğuk süt iyi gelir. Ayrıca muz düzenli yenirse bağırsak düzenler. Arada yemek kabul yapar. Ben bebeğe faydalı diye hergün 1 muz yiyorum ve doğru

Canım geçmiş olsun çok kötü durum bilirim. Şöyle yap çok iyi gelecektir akşamdan bi kaseye 2 3 kuru incir islat sabah kalkar kalmaz yumusamis incirlerini ye bak gor faydası olur bunu düzenli 1 hafta uygula inş duzelirsin

Demir ilaci kullanirken banada oluyodu. Sekersiz turk kahvesi yada filtre kahve icince cikiyodum tuvalete

kuru kayısı bana çok iyi gelmez. ama çok iyi gelen bir yol buldum. iki tatlı kaşığı yeşil çayı kaynattığın 3 bardak suyun içine koy. 3-4 dakika demle sonra yeşil çayı süz. üzerine bir şişe soda koy. limon sık. istersen taze zencefilden de birazcık kes ekle. bir çubuk tarçın at. ılık ılık bir kupa iç. gün içinde içip bitir tüm karışımı soğuk çay gibi.

hem metabolizman hızlanır, hem de tuvalete çıkarsın. çok faydalı bence..

coook kötüysen eczaneden lavman alın sonra de yediklernie dikkat edin yada bitkisel birşey istiyorsnz kesin çözüm açı çehre

Sabah aç karnına 2 kaşık nutella birebir. Reklamı da yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…