Benim ilk okuldan tanıdığım murat diye biri vardı hiç anlaşamazdık hep kavga ederdik hani o gözlede hiç bakmamıştım aradan 7 yıl geçti yani 2015 ocak sonu gibi bana teklif etti tabi yıllardır görüşmüyoduk faceten arada bi konuştuk sonra hoşlantı oldu neyse benim biraz kilom var ve bu beni çok üzüyo o dönemde psikolojim bozuktu 2 gün falan çıktık hayaller kurduk ama buluşmadık ben ona diyodum 10 gün bekle falan oyaladım çok istedim onla mutlu olmak gezmek tozmak ama kısmet olmadı iki günde olsa ben ondan sonra kimseyle çıkmadım kasımın 15 asker şu an hayatında kimse yok ben 3 ay önce falan msj attım cvp vermedi sonra bi kaçtane daha attım 2 kelime yazdı sağol iyim o kadar acaba çok mu kızdı bilmiyorum onu terk ettiğimde hani beni bırakmıycaktın hani çok sevicektin falan dedi ben çok ağladım keşke böyle olmasaydı şimdi sizden bana yardım etmenizi istiyorum o askerdeyken ne yapıyımki arkadaş olarak bile olsa konuşa bileyim onu nasıl geri kazanırım çünkü o mükemmel biri kişiliği çok iyi benimde psikolojik sorunlarım var evden bile çıkmıyorum zayıflamak istiyorum psikolojimi düzeltmek ve muratı kazanmak istiyorum lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm ((((((
çocuğa açık açık neden böyle bir gel bir git yaptığını açıkla.psikolojik durumundan bahset ama yine çocuğu bırakacaksan hiç adım atma daha iyi.çocuk askere gidecek.onu eğer askerde terketmeye kalkarsan o çocuk için daha büyük bir yıkım olur.kendini psikolojik olarak düzeltebileceğine inanıyorsan adım at.
Belki de sizi kilonuzu dert etmeden sevecekti, neden kesip attiniz ve sağlam bi iradeyle verilebilir kilo dediğin dert etmeye bile gerek olmamalı fikrimce. eğer sevdiği kişiliğin, karakterin olmussa. ki gorusmeden konuştuğuna gore öyle gibi
İlkokuldan beri görmediğin birine karşı fazla yoğun hisler bunlar. Önüne neler çıkacak daha. Yeter ki kendinle barış. İstersen dünyanın en şişman kadını ol, eğer özgüvenin varsa kimse o kiloları görmez canım. Ama sağlığın için evet biraz zayıfla.
Adam ben seni her halinle seviyorum dedi ve sen yinede vazmı geçtin? E yuh benim erkek arkadasımda benimle pazarlık yapıyor kilo vereyim diye,iddiaya bile girmiştik ama ben vazgeçtim. Bende basladım, diyet ve sporla mümkün yani neden bu kadar özgüvensizsin tatlım
madem kilon psikolojini bu kadar etkiliyor önce kilolarından kurtul sonra çocukla barışmaya çalış yoksa yine ayrılmak isteyebilirsin bu sefer tamamen kaybersin onu
ortada sevgi yok sadece hoşlantı ama ben onla bi gelecek isterdim çünkü çok sadık iyi biri ayrıca insanı güldürüp eğlendiren mutlu eden biri bende ilk kilolarımdan diyet ve sporla kurtulucam yarın yürüyüşede başlıycam daha sonra askere gitmeden görüşücem onun çalıştığı yeri biliyorum gidicem olursa olur zaman bakalım