Çok pişmanım

Emin ol hamile kalıp cocukda yapar bu

Ee sen ne dıye affedıp kandın öyle karaktersıze.

Adamın ne mal olduğu hikayenin başından belliymiş zaten.Taa nişanlıyken şiddet küfür hakaretlere maruz kalıyormuşsun. Ona rağmen evlenmişsin. Şimdi tekrar geri dönmüşsün. Üstüne bir de gidemem diyorsun.
Bizden tam olarak ne istiyorsun. Belli ki bunlara maruz kalmak hoşuna gidiyor. Yardım almalısın mazoşist olabilirsin. Yoksa bir kadın veya bir insan bu kadar aşağılanmaya tahammül edemez.
Buaya yazıp yazıp önerileri aldıktan sonra aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun

Eski konularında, adam kumar için para bulamamış kollarına jilet atmış diye yazmış
Sonunu hiç iyi görmüyorum hem de hiç

Hamile kalmayı bekliyordur.böyle konularda bahane olsun diye hemen hamile kalınır ama konu sahibinin şansına(!) hemen tutmamış

Ugraşmayın boşa sayfa sayfa yazılmış hanımefendi gitse de döner halinden memnun

ta en eski konundan başladım. bütün düşüncelerin hastalıklı. kendine bile isteye kötülük ediyorsun. kaç kurtar canını da sonra ne yaşıyorsan yaşa içinde. dönüp kendine bakman tek duam.

Ben eleştirmeden yorum yapmak istiyorum ha deyince insan bırakamıyor ama affedince bu sefer daha kötüsü oluyor şiddet gostern bı adam yine gösterir yine gösterir inşallah kurtulursun bu durumdan

Söylediklerin hep bahane üzgünüm. Sadece kendimi kandırırsın bu şekilde