Çok pişmanım

yesl35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
30
-41
1
Önceki konularıma hakim olanlar yada biz göz atanlar olarak anlayabilirsiniz ki . Ben o adamı affedip döndüm 5 aydır beraberiz ne sözler ne yeminlere kandım geldiğimden beri kumar devam ediyor dün gece ikinci siddetimi yaşadım küfür hakaret aynı şekilde ve Allah kahretsinki gidemiyorum o zaman bana bı güç gelmişti çekmiş gitmiştim keskeee donmeseydim şimdi ayağım gitmiyor bı anlık bı güc gelsin istiyorum ve bu sefer öyle çekip gidemezmisim babamın kiziysam öyle gidermisim boşanma davası aç sonra sıktır git diyor bana dün akşam gel beraber gidelim açalım ailemi ariyim bitsin dedim ailesi sabret kızım diyip duruyor sizler ne deseniz haklısınız sadece buraya dönerken ilerde pişman olmamak için döndüm ya düzelirse pisman olursam diyeydi ama ben salak gibi inandım ona bundan sonra duzelsede umrumda değil buraya yazma sebebim lütfen arkadaşlar kanmayın affetmeyin böyle karakteri olan insanlara gençliğime guzelligime yazık ettim.

Önceki konularıma hakim olanlar yada biz göz atanlar olarak anlayabilirsiniz ki . Ben o adamı affedip döndüm 5 aydır beraberiz ne sözler ne yeminlere kandım geldiğimden beri kumar devam ediyor dün gece ikinci siddetimi yaşadım küfür hakaret aynı şekilde ve Allah kahretsinki gidemiyorum o zaman bana bı güç gelmişti çekmiş gitmiştim keskeee donmeseydim şimdi ayağım gitmiyor bı anlık bı güc gelsin istiyorum ve bu sefer öyle çekip gidemezmisim babamın kiziysam öyle gidermisim boşanma davası aç sonra sıktır git diyor bana dün akşam gel beraber gidelim açalım ailemi ariyim bitsin dedim ailesi sabret kızım diyip duruyor sizler ne deseniz haklısınız sadece buraya dönerken ilerde pişman olmamak için döndüm ya düzelirse pisman olursam diyeydi ama ben salak gibi inandım ona bundan sonra duzelsede umrumda değil buraya yazma sebebim lütfen arkadaşlar kanmayın affetmeyin böyle karakteri olan insanlara gençliğime guzelligime yazık ettim.
kumarbaz adam düzelmez. hemen bugün topla eşyalarını git oradan.
her durduğun gün sana zarar.

Neyin gücünü bekliyorsunuz?
Bir kere daha dövsün diye mi bekliyorsunuz? Erkek şiddeti sonucunda ölebilir veya sakat kalabilirsiniz. Hadi şimdi bu bilgiyi alın, o yüce gücünüzün gelmesini bekleyin.

Herkes seçimlerinin sonuçlarını yaşar

Dönmek demek yaptıklarını kabul ediyorum demek yani siz dönünce o kendini komple değiştirmeyecekti bunu da düşünmüş olmanız gerekirdi. Neden döndünüz pişman olurum derken neyden pişman olacaktınız size çektirdileri yetmemiş mi, size iyi ne yaptı da gittim diye pişman olacaktınız?

Kendim ettim kendim buldum
Gül gibi sararıp soldum eyvah

Güzel parçadır.
Bilmem kaç yaşına gelmiş insanlar değişmez mış gibi yapar. Nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama inşallah kurtulursunuz

Ne zorunluluk ne bisey. Kocasız kalmamak için bu adamı affetmeyi seçtiniz. Seçimler ve bedelleri maalesef. Ne diyelim ki.

Kendim ettim kendim buldum
Gül gibi sararıp soldum eyvah

Güzel parçadır.
Bilmem kaç yaşına gelmiş insanlar değişmez mış gibi yapar. Nasıl kurtulursunuz bilmiyorum ama inşallah kurtulursunuz
Ne kurtulması kadın affetmis gelmiş bir daha gidemem diyor

Daha öncede yazdım şimdide yazayım: Alışkanlıklar bir insanın 2. bedeni gibidir. Vazgeçmesi çok zor ve bir tercih yapmalı. Ya AİLESİ ya da Kumar Zevki.

Anam babam Serdar ortaç herşeyini satmayı bırak şarkı teliflerini dahi sattı! Bu ne demek biliyor musun ?
Allah kurtasın...

Merak edip eski konuna baktım şimdi. Ya başkasıyla evlenirse ya bana cefa ona sefa cektirirse diyip geri dönmüşsün. Allah aşkına bu adamın herhangi bir kadına sefa sürdürme ihtimalimi var? Varsa bile sana ne bundan. Daha yeni evlisin, çocuğun yok, ne mal olduğunu da anlamışsın hala babamın evinden gelip almadı diye üzülüyorsun. Muhtemelen zorla geri döndün. Şimdi yapman gereken şey hemen darp raporu almak. Dün gece dövdü diyorsun git al raporunu tek celsede bosan. Neden adama gel beraber dava açalım diyorsun ne alakası var? Sen tek başına boşansan olmuyor mu, onun ve ailesinin ikna mı olması gerekiyor?