- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi fundazonguldak
bir daha yasamazsın sende olan biten birsey icin kendini uzmeye gerek varmı artıkInanin bana yettide artdi bu korku bin pismanim binnnnn.... Cok üzgünüm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir daha yasamazsın sende olan biten birsey icin kendini uzmeye gerek varmı artıkInanin bana yettide artdi bu korku bin pismanim binnnnn.... Cok üzgünüm...
hamile olamazsın yani olursann bizzz aylardır bebek için çırpınan yarım saat bacak yukarı diken insanlar olarak ölelim
yani kusura bakmayın ama bunları yaşayacak aklınız varsa neyden korkup neyden korkmamanız gereken seyide bileceksiniz değil mi? pişmansınız belli bu yüzden fazla bişey demeye gerek yok..
Zaten o kadar tövbe ettim ki öyle tövbeler ettim ki... Inanin bin pismanim...bir daha yasamazsın sende olan biten birsey icin kendini uzmeye gerek varmı artık
Pismansan tövbe eder bir daha pisman olacagin seyler yasamazsin umarim.
aynenBu ne be, erotik hikaye okuyorum sandım bi an. Niye bu kadar ayrıntı verdin anlamadım.
Yorumum hamile degilsin.
Kesinlikle erkeksin ve çok malsın.
ya petting kelimesini de lügatımıza kattılar :/Kesinlikle erkeksin ve çok malsın.
Birşey olmaz merak etme. Ama madem bu kadar pişman olacaksın bundan sonrasını Gerdek gecesine sakla. Belli ki bu konularda bilgisizsin, fazla zorlama Allah muhafaza.
Aksine, o detayları anlatırken çok mutlu olduğunu düşünüyorum ben.Degilim erkek falan... Zpr durumdayim... Kimse ne yasadigimo bilemez.... Kimse ile konusamiorum... Mutluymusum gibi davraniyorum ama DEGILIM!!!!!