• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok pismanim.... Ölümü bile düsündüm...

fundazonguldak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
13
2
1
33
Selamlar herkese,

diyeceksiniz hem avrupada yasiyorsun hem daha "cinselligi" bilmiyorsun - bilmiyorsan ne diye böyle bir sey yapiyorsun...Inanin beni yargilayin, kizin, küfür edin... Her seyi hakediyorum... Cok büyük bir hata yaptim hemde hayatta yapmam dedim büyük konustum... Bu bile hatanin büyügü benim icin- hayatta yapmam demek!

Cok pismaniz ikimizde... Ikimiz derken sevgilimle... Evef evlenmek istiyor benimle. Ama benim icim icimi yiyor.... Aileme nasil yaptim bunu diyorum, erkek olsa bile onun aileside böyle bir seyi hayatta haketmiyor... Onlarada cok üzülüyorum. ALLAHIM BIZI AFFETSIN!!!

Derdime gelince... Hicbirsey düsünemez haldeyim, ne yemek yiyorum, ne uyku uyuyorum... Hicbirsey yapamiyorum. Kendimden igreniyorum. Tiksiniyorum. Bin pismanim. Hatami biliyorum. Yikik. Dökük. Perisanim!!!!!!!!

Sevgilimle cinsel birliktelik yasamadik...
Ama ona benzeyen "Petting" deniliyor o tarz birsey yasadim. Keske yasamaz olaydim. Bir an oldu malesef.
31. 03. 2016 da yasadik bu olayi ben 23. 03. 2016 da en son adetimi gördüm 5 gün sonra falan yikandim... 31. 03. 2016 atesle barut yanyana durmaz ya, duramadik! Nefret ediyorum kendimden...
Inanin farkediyorsunuzdur nasil baslicami bile tam olarak bilemiyorum.

31. 03. 2016 da aksam vakti koltuguma uzandim sirtima cikti sevgilim ve affedersiniz ama pantolonumu biraz asagiya indirip arka tarafimda gel git yapti- yani ne anal seks oldu ne bir sey... Tanga giyiyorum o bile duruyordu. Bu tabii o hizla o zevkle gel hit yaparken penisi ile (pantolonunu, ic camasirinini asagaya indirmisti bir nevi ikimizde de kiyafetler duruyordu!) belime bosaldi ama sadece belime... Ben orda öyle yatarken hemen kostu mutfaktan pecete aldi ve hemen spermleri sildi ama karanlik oldugu icin biraz kilotumun kenarina gelmis ve orayida sildi(ordan ne asagiya akti ne koltuga akti, az gelmis zaten hemen sildi).
Bunun ardindan ben cok korktum ve üstümp degistirdim ama rahat etmedi icim ve aradan 5 dk gecmeden hemen banyoya gittim... Durum burda basliyor zaten... Vajinamdan salginin geldigini hissetdim cok korktum aralayip baktim icine parmak falan sokmadim - yani tam vajina icine parmak falan sokmadim sokamam da korkarim... Ama sonra kendi salgimin olup oldugunu anlamak icin kenardan parmagimla aldim biraz salgi... Ve SIMDI HIC HATIRLAMIYORUM ACABA O PARMAGIMDA SPERM VARMIY DI YOK MUYDU.... INANIN DELIRCEM HAMILEYSEM DIYE... BIN PISMANIM... SEVGILIMSE BEN HER SEYI SILDIM DIYOR.... ISLAKLIK VAR MIYDI YOKMUYDU BILMIYORUM... GERCEKTEN VAJEN ICINE BIR SEY SOKMADIM SADECE KENAR DUVARDAN BIRAZ SALGI ALDIM. SIMDI COK KORKUYORUM O SALGILARLA BERABER BIR SEY GITTIYSE DIYE VAJINA ICINE... SEKS FALAN YASAMADIM AMA RUHUM KIRLENDI RESMEN COK PISMANIM!!!!

ARADAN 2 GÜN GECTIKTEN SONRA YANI 02. 04. 2016 DA ERTESI GÜNÜ HAPI ALDIM... AMA BIR TARAFTANDA ANTIBIOTIK KULLANIORDUM... ANTIBIOTIKI 02. 04. 2016 SAAT 12 ÖGLEN CIVARI ALDIM AMA 2 SAAT GECEMDEN AFFEDERSINIZ AMA ISHAL OLUP GITTI ANTIBIOTIK... ERTESI GÜN HAPI ELLAONE'I ISE 02. 04. 2016 21. 45 CIVARI ALDIM......
SIMDI HAMILE OLUP OLMADIGIMI BILMIYORUM....... COK ÜZGÜNÜM CCOOOKKKKKK COKTA PISMANIM...

TÖVBELER EDIYORUM HER GÜN COK PISMANIM.... AILEMIN TEK KIZIYIM BABAMIN PRENSESIYIM RESMEN... ÜSTÜME COK DÜSER BABAM BIR DEDIGIM IKI OLMAZ.... BANA GÜVENCLERI TAM IKEN YIKTIM O GÜVENI...... ISTE HAYAT BU NE GETIRECEGI BELLI OLMUYOR... ALLAH BENI ISLAH ETSIN...

LÜTFEN BANA BIR YOL GÖSTERIN YARDIM EDIN... SIZCE HAMILE OLABILIR MIYIM?

ALLAH ISTEYENLERE VERSIN.... EGER KI ÖYLE BIR SEY OLURSA AILEM COK YIKILIR... COK YORULDUM COK BIN PISMANIM.... ANLATACAK KIMSEM YOK.... ALLAHTAN BASKA KIMSEM YOK... ÖLÜMÜ BILE DÜSÜNDÜM.... YARDIM EDIN LÜTFEN... ÖZÜR DILERIM COK UZUN OLDU..........:(

Hamile değilsin korkma bu kadarda kendini hırpalama lütfen alt tarafı bir cinsel çekim olmuş birşeyler yaşamışsın

ööfff bu kadar ayrıntıya niye girdin kızım anlatırken.... ayy bayiliciğim... bi erkek okusa hallenecek :))) Allah tan hamile böyle kalınmıyor yoksa çöpler bebe kaynardı.... haaa bu seni cesaretlendirmesin alemin ergen veledinin oyuncağı olma... gitsin nerelere sürtünüyosa sürtünsün ateşi bulur belki.... o sevgililik statüsü kaygan zemindir... kayarlar giderler sonra... ellerinden yani....

ööfff bu kadar ayrıntıya niye girdin kızım anlatırken.... ayy bayiliciğim... bi erkek okusa hallenecek :))) Allah tan hamile böyle kalınmıyor yoksa çöpler bebe kaynardı.... haaa bu seni cesaretlendirmesin alemin ergen veledinin oyuncağı olma... gitsin nerelere sürtünüyosa sürtünsün ateşi bulur belki.... o sevgililik statüsü kaygan zemindir... kayarlar giderler sonra... ellerinden yani....

Burda cok haklisiniz bunu o olaydan sonra daha iyi anladim..... Hamile kalmak istemiyorum...

hamile olamazsın yani olursann bizzz aylardır bebek için çırpınan yarım saat bacak yukarı diken insanlar olarak ölelim :D
yani kusura bakmayın ama bunları yaşayacak aklınız varsa neyden korkup neyden korkmamanız gereken seyide bileceksiniz değil mi? pişmansınız belli bu yüzden fazla bişey demeye gerek yok..

Benim kadar geniş bir kadının midesini bulandırdınız,tebrikler!!!!!
Laale, uyardığın sağol. İlk bir kaç cümleden sonrasını okumadım senin yorumunu görünce.

Demek hiç cinsellik bilmez Avrupalı kardeşimiz epey detaylı paylaşmış ne yaptığını. Günah çıkartıcaz biz sanki. Pehhh

Başka yerde eğlen Funda En Büyük KK

Back