- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küpeleri hafif hafif oynatarak altına teramisin sürün inşallah doğru yazmısımdırHerkese merhaba bayanlar benim sorunum şu .
4 gün önce kulaklarimi deldirdim 3 sağa 3 sola bi şekilde . Sol tarafımda Bir sorun yok da sağ hem şişti hem de kupeleri ceviremiyorum . Delikler kapansin istemiyorum . Bir de çok acıyor .
Tecrübesi olan var mı ?
Kupeleri oynatirken oyle bi acıyor ki içten içe kanıyor mu acaba .Küpeleri hafif hafif oynatarak altına teramisin sürün inşallah doğru yazmısımdır
yok bu sancılarını çektkten sonra biraz daha çekerim çıkarmam küpeleri ..Benimde kulaklarımda toplam yedi tane delik var. Ilk deldirdigimde seninle ayni acıyı yasamistim fakat o kadar aciyi cektikten sonra kapanmasini istemedigim icin kesinlikle cikarmadim kupeleri. Kupelerin ustunden kremleyebilirsin. Bir sure sonra cikarip, hijyenini sağladıktan sonra tekrar takarsin. Seneler gecmis olmasina ragmen hala arada sizliyor. Sahte küpe taktigimizdan olsa gerek