Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle ilgilendiğiniz için tşk ederim.kısaca hemen konuya girmek istiyorum.haftaya sözüm var allah kısmet ederse.sözlüm olacak kişi çok ii biri kişiği mükemmel huylarımız aynı adam gibi adam ben leb demeden leblebiyi anlar romantik bana deli gibi aşık....aileme çok saygılı çok ince düşünnen biri böle devam edioooo:))))))bana aşıkkk ve seviyor
gelelim bana herşeyini çok seviyorum,onunla bi ömür geçirebilirm bunuda biliyorum fakat aşık değilim.önümüzdeki yıl düğünümüz olacak.onu çok seviorum çok değer veriyorum herşey tamam bi eksiğim yok fakat aşık değilim(bu sorun olurmu ilerdeee..ne olur bana yardım edinnn(((CADIARZU
öncelikle ilgilendiğiniz için tşk ederim.kısaca hemen konuya girmek istiyorum.haftaya sözüm var allah kısmet ederse.sözlüm olacak kişi çok ii biri kişiği mükemmel huylarımız aynı adam gibi adam ben leb demeden leblebiyi anlar romantik bana deli gibi aşık....aileme çok saygılı çok ince düşünnen biri böle devam edioooo:))))))bana aşıkkk ve seviyor
gelelim bana herşeyini çok seviyorum,onunla bi ömür geçirebilirm bunuda biliyorum fakat aşık değilim.önümüzdeki yıl düğünümüz olacak.onu çok seviorum çok değer veriyorum herşey tamam bi eksiğim yok fakat aşık değilim(bu sorun olurmu ilerdeee..ne olur bana yardım edinnn(((CADIARZU[/QUOTE
Selam arkadaşlar, konular arasında gezerken bu konu tam da beni anlatıyor dedim. Üzerinden çok zaman geçmiş ama...
Benim de yakında söz nişan olacak inşallah, beyefendiyi seviyorum, tam aile babası olacak inşallah. Isı gücü yerinde, beni sevdiğine eminim, çok saygılı edebli. Ama nedense gorunce içim kipirdamiyor .. bir de ben doktora öğrencisiyim, o da iki üniversite bitirmiş ama yine de anlaşabilir miyiz ilerde sorun olur mu bilmiyorum.