Çok onemli

Galxi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
37
16
3
32
Eşimin parmağı kırılmış Polat'ın takılacakmis zorluğu nedir kaç gün yatar hastanede kolaymı zormuş çökmüş durumdayım bilgisi olan cvp versin nolur

Benim ayak parmağım kırıldığında takıldı ben hiç sorun yaşamadım kaşıntı oldu çok o esnada böbrek taşı da düşürüyordum güçlü ağro kesiciler kullandm çok rahat toparladım endişe etmeyin 1 gece yattım hastanede

Eşimin kafasında kolunda ve bacağında var soğukta biraz sorun oluyor ama onun dışında iyi yani.

Geçmiş olsun , hayat standartlarını çok etkilemez , kol ve bacak olmadığı için de uzun kalmaz hastanede .. eşin olduğu in panik olmuşsun :) Allah çaresiz dert vermesin

Geçmiş olsun , hayat standartlarını çok etkilemez , kol ve bacak olmadığı için de uzun kalmaz hastanede .. eşin olduğu in panik olmuşsun :) Allah çaresiz dert vermesin
Ya çok tedirginim yerimde duramduramiyorum ve çok korkuyorum

Geçmiş olsun ama neden bu kadar negatifsiniz?
Hani çökmek falan abartı geldi bana.
Ya bişey olursa hastanede yatacak ameliyat olacak mikrop yada enfeksiyon kapma riski çok yüksek birşeyler yolunda görmezse bide ben eşimi çok seviyorum ameliyat kelimesi bana ürkütücü geliyor

Ya bişey olursa hastanede yatacak ameliyat olacak mikrop yada enfeksiyon kapma riski çok yüksek birşeyler yolunda görmezse bide ben eşimi çok seviyorum ameliyat kelimesi bana ürkütücü geliyor
Yapmayın lütfen , günde binlerce insan ameliyat oluyor .. böyle düşüncelerle olmayacaksa da oldurursunuz ..

Dua edin , olcak bitecek , yarın şu saatlerde ameliyattan çıkmış olcak falan diyip sakinleştirmeye çalışın kendinizi ..

Panik atak falan mı var sizde ?

Millet 5 e 10lukla paldır küldür dayak yiyor kaburgaları kırılıyor bişey olmuyor tek bir parmak için çok fazla endişelisiniz. Geçmiş olsun.

Çökecek birsey yok. Alti ustu parmak kirigi, 70 yasinda babannemin kolu kirildi o bile iyilesti.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…