- 8 Ekim 2014
- 84
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi Musedatafa
Olabilir hamileyken daha cok.iltihap oluyorPeki saglun cok teskr ederim :) basta bnada fitil vermisti ama bn kullanmadm ama hamile kalmadan once bnde idrar yolu enfeksiyonu vardi onun devami olabilirmi ??
Baska bsy olmasinda ilk oldugu icin korkuyorumOlabilir hamileyken daha cok.iltihap oluyor
Korkma canim doktoruna gidince soyle bi ne diyecekBaska bsy olmasinda ilk oldugu icin korkuyorum
Oyle yapcam artk gercekten kasik agrisindan duramiyorum sanki adet olmusum akinti ile kasik agrisi inslh bsy yoktur yaKorkma canim doktoruna gidince soyle bi ne diyecek
Eger için rahat etmeyecekse kontrol gununu beklemeden doktoruna git canimOyle yapcam artk gercekten kasik agrisindan duramiyorum sanki adet olmusum akinti ile kasik agrisi inslh bsy yoktur ya
Agrm devam ederse oyle yapcm tskrlerEger için rahat etmeyecekse kontrol gununu beklemeden doktoruna git canim
Agrm devam ederse oyle yapcm
bende 31 haftalik hamileyim senin gibi akintim vardı 2 gün önce doktora gittim.sadece fitil verdi.kanaman olmadigi yada suyun gelmediği sürece telaslanmadan kontrol gününü bekleyebilirsin dedi.
Deneyimli anneler lutfn bna yardimci olun bn 33 haftalik gebeyim ve vajinal bolgemde cokca akinti var bembeyaz bu akinti kasiklarimida agritiyor sizce normalmikorkuyorm
Allah allah cidimsniz peki bnim belimde agriyo surekli yatmam gerekiyo oturamiyorum bi turlu uzanmam gerekiyo doktorum bel agrisi normal dedi ama gercekten sitresten dogum yapabilirimCok asiri ve agri yapiyosa bi doktra git canim cunku ben ilk hamilelgmde 33 haftalik dogum yapmistim smdi ikncye hamileym gecenlerde kasik ve karin sertlesmem oldu 31 haftaligim 1 cm acikljk var dedi yatis verdi doktr ama ben yatmadim erken dogum riski var dedi acile gtmistim.
2 gn snra kendi doktrma gttim ona anlattim bana akintin cokmu dedi yok cok degl dedim coksa bakalm erken dogumda aknti cok oluyo dedi bende cok degil deynce bakmadi.
Yani bi gorunmeni tavsye ederim seni korktmak istemem ama 33 haftda benmde hc bseym ykdu braz kasik agrim vardi suyum patladi dogum yaptim
Allah allah cidimsniz peki bnim belimde agriyo surekli yatmam gerekiyo oturamiyorum bi turlu uzanmam gerekiyo doktorum bel agrisi normal dedi ama gercekten sitresten dogum yapabilirim
Ama herkez normal diyo bilmiyorum korkuyorum karninda tbi sertlesme var cnm bnim eger yanls anlamazsan watta konusaliim mi ? Merak ettigm cok sey varAy canim bak ihmal etme doktorlar bu tip durumlara pek alisik olduklari icin bel agrisi agri vs bazen normal deyip yollayabiliyorlar benmde belim agriyo ilk hamilelmdede cok agriyodu 33 de dogum yapdim smdide oyle hatta iste gecen gttigimde kasik ve karin sertlesmesinden gttim 1 cm acilma vardi smdi dha coklastmi ne oldu blmyrm bzen oyle bi bel agrisi oluyoki ne otrablyrm ne yatablyrm agridan duramaz oluyorum.
Ama doktor ozelikkle sordu gecen gun akinti cogalmasi ile erken dogum olablymus.
Bu arada karin sertlesmsi coksa oda sanci oluyoms ama sertlesme olrk anliyo hssetmeyebliyomusuz sancilari kasilmalari nst ile bakiyo ben cok sertlesiyo dedigmde o sanci kasilma iste demisti doktorum.
Ihmal etme bi gorun doktra ben ilk hamilelikte carsmba doktra gttm hersy iyydi pazar aniden suyum patladi tak dogurdum.
Kuvez sikntisi vs zor oluyo cekmeyen blmez rabbim saglikla dogmayi nasip etsin yavrularimza