• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok önemli bir konu:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar cevaplar icin saolun ama. O kanama sırasında vajinam cok sızlıyordu acı cekıyordum bildigin yani bu kızlık zarı kanaması olamazmı, kaldıki kırmızı renkte idi adet kanı gibi degildi.. ayrica ayın 11 inde adet olmam gerekırken bugn ayın 17 si adet olmadım bunun nedenı ne olabılır

Arkadaslar cevaplar icin saolun ama. O kanama sırasında vajinam cok sızlıyordu acı cekıyordum bildigin yani bu kızlık zarı kanaması olamazmı, kaldıki kırmızı renkte idi adet kanı gibi degildi.. ayrica ayın 11 inde adet olmam gerekırken bugn ayın 17 si adet olmadım bunun nedenı ne olabılır
Neden doktora gitmeyi düşünmüyorsun? İlk defa ilişkiye girdiysen ondanda gecikmiş ola bilir bir enfeksiyon kaptıysan oda yapa bilir. Anlattığın seyler mantar enfeksiyonu gibi mutlaka doktora görün.

Neden doktora gitmeyi düşünmüyorsun? İlk defa ilişkiye girdiysen ondanda gecikmiş ola bilir bir enfeksiyon kaptıysan oda yapa bilir. Anlattığın seyler mantar enfeksiyonu gibi mutlaka doktora görün.
kucuk bı yerde yasıyırm doktora gıdemıyorum v evlı deglm nısanlym. Bu yuzden

arkadaslar öncelıkle akıntı gebelık belırtısı olabılır mı? Ve akıntı son ılıskımden sonra asırı akmaya basladı needeyse gunde uc pes degıstırıuorum acaba bu neysen kaynaklanıyor:KK43:
Akıntı yumurtlama döneminde artar gebelik belirtisi değildir ve muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. Yumurtlama dönemi dışında gebelik milyonda bir ihtimalbile değildir o da regl başlangıcından sayarsan en erken 10.gün olur ki genelde 15.gundur. ilk ilişkin olduğu için tahriş olmuşsun lütfen dikkatli ol hata yapma sana yazık olur.

Akıntı yumurtlama döneminde artar gebelik belirtisi değildir ve muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. Yumurtlama dönemi dışında gebelik milyonda bir ihtimalbile değildir o da regl başlangıcından sayarsan en erken 10.gün olur ki genelde 15.gundur. ilk ilişkin olduğu için tahriş olmuşsun lütfen dikkatli ol hata yapma sana yazık olur.
Gercektenmı emın mısınız. Adetımın ılk gunu 14 agustos. Kac gunde bır adet olsgmu blmıorum. Ilıskıde 21 aguststa yaasandı. Ilıskı gunu ve ertrsı gun doğm kontrol alındı ertrsı gun hapı yerıne :( 23 unde kanama oldu uc gun. Ama adet gbi deglsı kıpkırmZdyı ve cok kanamam oldu uc gun boynca .. gebelk ıhtmalı varmı sızce ve bu akıntı ıhtmal degıldır dımı.. saolun cvp için

Kusura bakmayin ama kac kisi burada size doktora gitmenizi oneriyor siz yeni yeni bilgiler yumurtlayip bir sey varmi diye soruyorsunuz. Evet buyuk ihtimal var. Daha fazlasini buradan gormeden bilmeden tahmin yurutmemiz zor. Sagliginiz hakkinda cok cahil oldugunuzu, ya da Troll oldugunuzu dusunuyorum. Siz kendinizi bilirsiniz.

1. Oyle arada bir dogum kontrol hapi alarak korunamazsiniz. Ertesi gun hapi gibi calismiyor. Gebe kalmissaniz eger sacma sapan dogum kontrol hapi kullandiginiz icin bebege, yada gebelik yoksa bile bir ihtimal kendi ureme organlariniza bir zarar vermis olabilirsiniz.

2. Kucuk yerdeyim diyorsunuz ama her turlu ise varsiniz, doktora gitmesi haric. Eger kotu kokulu akinti agri, sizi varsa doktora gitmenizi 100%gerekli. Saglik ocagina bile gidebilirsiniz. Buyuk ihtimal zuhrevi hastalik icin etkili genis spektrumlu bir antibiotik verecekler.

3. Ayrica mumkunse nisanlinizi da saglik ocagina gonderin. Zuhrevi hastalik taramasi icin doktorla gorussun.

Nişanlı olunca ilişki mübah mı oluyor? Gayet normal birşey gibi içime boşaldı diyorsun. Kocan mı sanki? Nişan atan ayrılan kaç tane insan var. Diyelim siz atmayacaksınız yine de kadınlığınızı nasıl bu kadar kolay teslim ediyorsunuz? Taş yerinde ağırdır. Hamile kalmaktan şundan bundan korkuyorsunuz ama kusura bakmayın Allah' dan korkmuyorsunuz. Nişanlı da olsa aşık da olsa imam nikahı da olsa sonuçta daha kocan değil. Ve dünyanın bin türlü hali var. Kusura bakmayın ama bu işi yaparken hicbirini düşünmüyorsunuz. Sonra başınız sıkışınca ay ben evli değil nişanlıyım. Ne diyelim ki size...

C
Nişanlı olunca ilişki mübah mı oluyor? Gayet normal birşey gibi içime boşaldı diyorsun. Kocan mı sanki? Nişan atan ayrılan kaç tane insan var. Diyelim siz atmayacaksınız yine de kadınlığınızı nasıl bu kadar kolay teslim ediyorsunuz? Taş yerinde ağırdır. Hamile kalmaktan şundan bundan korkuyorsunuz ama kusura bakmayın Allah' dan korkmuyorsunuz. Nişanlı da olsa aşık da olsa imam nikahı da olsa sonuçta daha kocan değil. Ve dünyanın bin türlü hali var. Kusura bakmayın ama bu işi yaparken hicbirini düşünmüyorsunuz. Sonra başınız sıkışınca ay ben evli değil nişanlıyım. Ne diyelim ki size...
ok tesekkur ederim moral verdgnz icin. Bız uc senedır evlenmek ıcın tarih alıyoruz ama biri ölüyor bir aksilik cıkıyor evlenemıyoruz. Ikıncısı bu seferde bu olayn yasanmasınaan sonra ayrıldık. Daha bırsey sormuyorum. Haklısınız ben ettım ben bulucam. Tesekkurler

C

ok tesekkur ederim moral verdgnz icin. Bız uc senedır evlenmek ıcın tarih alıyoruz ama biri ölüyor bir aksilik cıkıyor evlenemıyoruz. Ikıncısı bu seferde bu olayn yasanmasınaan sonra ayrıldık. Daha bırsey sormuyorum. Haklısınız ben ettım ben bulucam. Tesekkurler
Bunların hiç birisi ilişkiye girmek için bahane değil. Yıllarca bekleyen kaç kişi var. Illa ilişkiye girmeye gerek yok

Ya size ne acaba? ne yaşamak istediyse onu yaşadı ve yaşamaya da devam edecek. Kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değil hele size hiç değil. Yardımcı olacaksan olursun olmayacaksan bırak eleştirmeyi herkes kendine baksın!!

Ya size ne acaba? ne yaşamak istediyse onu yaşadı ve yaşamaya da devam edecek. Kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değil hele size hiç değil. Yardımcı olacaksan olursun olmayacaksan bırak eleştirmeyi herkes kendine baksın!!
Bize degil Allaha verecek.bizde yanlis görünce yanlis olduğunu söylemek zorundayiz. Toplum zaten böyle böyle bozuldu m herkesin kendi hayatı aman karisma sanane diyerek...

Bize degil Allaha verecek.bizde yanlis görünce yanlis olduğunu söylemek zorundayiz. Toplum zaten böyle böyle bozuldu m herkesin kendi hayatı aman karisma sanane diyerek...

Toplum aşık iki insanın bedenlerinin birleşmesiyle değil senin zihniyetini taşıyan insanlar yüzünden bozuldu.

Toplum aşık iki insanın bedenlerinin birleşmesiyle değil senin zihniyetini taşıyan insanlar yüzünden bozuldu.
Benim ki normal müslüman görüşü. Birlikte olmak için aşk yeterli değil. Nikah lazim. Bunu ben değil Allah söylüyor. Bu yaptığın muhalefet bana değil Allah'a. Onun için istediğini düşün söyle. Sıkıntı yok

Bu isi basarili yapan kizlar zekidir ne yapmasi gerektigini bilir yada arkalarinda kodaman babalari, cook saglam arkadaslari vardir bir sekilde yardim alir kurtarir kendini. Ya da bu kizlarin sevgilileri saglam pabuctur temizdir, bi sorun olunca koluna takip goturmesini bilir.
Bu kizlar ureme sistemleri hakkinda bu kadar cahil degildir. Hamile kalmamayi, kalirsa sahip cikmayi, oyle sacma sapan hap kullanip bebegi sakat birakmamayi, ve ozellikle bir hastalik kaparlarsa yumurtaliklari iltahaplanip kisir olana kadar beklememelerini bilir ve doktora ne yapar ne eder bir sekilde gider. Bir de bu kizlara bunu anlatmak zaman kaybi degildir, israrla doktora git denildiginde beceriklidir bir sekilde gider. Yani bu kizlar yapsin, onlar dogabilecek bebeklerine yada kendilerine zarar vermez.

Ama bu arkadas bu sansli kizlardan degil gibi. Bu yuzden kiziyorum. Kizmamak elde degil.

:)))) herkese iyi forumlar.. Cvp veren vermeyen asagılayan hakir gören destek olan olmayan kısacası cevabnı esırgemeyen herkesten Allah razı olsun.

Back