- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Bana kalırsa kanamadan sonra olacağını sanmıyorumValla benm de basıma ılk defa geldı. Acaba ıcıme bosaldıgı ıcın mı boyle oldu. Yoksa dogm kontol hapından mı kanama gördm gebelk ıhtmalm varmı sızce kanamadan sonra..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kalırsa kanamadan sonra olacağını sanmıyorumValla benm de basıma ılk defa geldı. Acaba ıcıme bosaldıgı ıcın mı boyle oldu. Yoksa dogm kontol hapından mı kanama gördm gebelk ıhtmalm varmı sızce kanamadan sonra..
Neden doktora gitmeyi düşünmüyorsun? İlk defa ilişkiye girdiysen ondanda gecikmiş ola bilir bir enfeksiyon kaptıysan oda yapa bilir. Anlattığın seyler mantar enfeksiyonu gibi mutlaka doktora görün.Arkadaslar cevaplar icin saolun ama. O kanama sırasında vajinam cok sızlıyordu acı cekıyordum bildigin yani bu kızlık zarı kanaması olamazmı, kaldıki kırmızı renkte idi adet kanı gibi degildi.. ayrica ayın 11 inde adet olmam gerekırken bugn ayın 17 si adet olmadım bunun nedenı ne olabılır
kucuk bı yerde yasıyırm doktora gıdemıyorum v evlı deglm nısanlym. Bu yuzdenNeden doktora gitmeyi düşünmüyorsun? İlk defa ilişkiye girdiysen ondanda gecikmiş ola bilir bir enfeksiyon kaptıysan oda yapa bilir. Anlattığın seyler mantar enfeksiyonu gibi mutlaka doktora görün.
Sağlığından onemli degil. Manyar oyle basit bir enfeksiyon degil ilerler. Yinede sen bilirsin bari eczaneye danıskucuk bı yerde yasıyırm doktora gıdemıyorum v evlı deglm nısanlym. Bu yuzden
Akıntı yumurtlama döneminde artar gebelik belirtisi değildir ve muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. Yumurtlama dönemi dışında gebelik milyonda bir ihtimalbile değildir o da regl başlangıcından sayarsan en erken 10.gün olur ki genelde 15.gundur. ilk ilişkin olduğu için tahriş olmuşsun lütfen dikkatli ol hata yapma sana yazık olur.arkadaslar öncelıkle akıntı gebelık belırtısı olabılır mı? Ve akıntı son ılıskımden sonra asırı akmaya basladı needeyse gunde uc pes degıstırıuorum acaba bu neysen kaynaklanıyor![]()
Gercektenmı emın mısınız. Adetımın ılk gunu 14 agustos. Kac gunde bır adet olsgmu blmıorum. Ilıskıde 21 aguststa yaasandı. Ilıskı gunu ve ertrsı gun doğm kontrol alındı ertrsı gun hapı yerıneAkıntı yumurtlama döneminde artar gebelik belirtisi değildir ve muhtemelen enfeksiyon kapmışsın. Yumurtlama dönemi dışında gebelik milyonda bir ihtimalbile değildir o da regl başlangıcından sayarsan en erken 10.gün olur ki genelde 15.gundur. ilk ilişkin olduğu için tahriş olmuşsun lütfen dikkatli ol hata yapma sana yazık olur.
ok tesekkur ederim moral verdgnz icin. Bız uc senedır evlenmek ıcın tarih alıyoruz ama biri ölüyor bir aksilik cıkıyor evlenemıyoruz. Ikıncısı bu seferde bu olayn yasanmasınaan sonra ayrıldık. Daha bırsey sormuyorum. Haklısınız ben ettım ben bulucam. TesekkurlerNişanlı olunca ilişki mübah mı oluyor? Gayet normal birşey gibi içime boşaldı diyorsun. Kocan mı sanki? Nişan atan ayrılan kaç tane insan var. Diyelim siz atmayacaksınız yine de kadınlığınızı nasıl bu kadar kolay teslim ediyorsunuz? Taş yerinde ağırdır. Hamile kalmaktan şundan bundan korkuyorsunuz ama kusura bakmayın Allah' dan korkmuyorsunuz. Nişanlı da olsa aşık da olsa imam nikahı da olsa sonuçta daha kocan değil. Ve dünyanın bin türlü hali var. Kusura bakmayın ama bu işi yaparken hicbirini düşünmüyorsunuz. Sonra başınız sıkışınca ay ben evli değil nişanlıyım. Ne diyelim ki size...
Bunların hiç birisi ilişkiye girmek için bahane değil. Yıllarca bekleyen kaç kişi var. Illa ilişkiye girmeye gerek yokC
ok tesekkur ederim moral verdgnz icin. Bız uc senedır evlenmek ıcın tarih alıyoruz ama biri ölüyor bir aksilik cıkıyor evlenemıyoruz. Ikıncısı bu seferde bu olayn yasanmasınaan sonra ayrıldık. Daha bırsey sormuyorum. Haklısınız ben ettım ben bulucam. Tesekkurler
Allah razı olsun..Ya size ne acaba? ne yaşamak istediyse onu yaşadı ve yaşamaya da devam edecek. Kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değil hele size hiç değil. Yardımcı olacaksan olursun olmayacaksan bırak eleştirmeyi herkes kendine baksın!!
Bize degil Allaha verecek.bizde yanlis görünce yanlis olduğunu söylemek zorundayiz. Toplum zaten böyle böyle bozuldu m herkesin kendi hayatı aman karisma sanane diyerek...Ya size ne acaba? ne yaşamak istediyse onu yaşadı ve yaşamaya da devam edecek. Kendinden başka kimseye hesap vermek zorunda değil hele size hiç değil. Yardımcı olacaksan olursun olmayacaksan bırak eleştirmeyi herkes kendine baksın!!
Herkes hata ypablr ama sız de doğacak kızınızda..Bize degil Allaha verecek.bizde yanlis görünce yanlis olduğunu söylemek zorundayiz. Toplum zaten böyle böyle bozuldu m herkesin kendi hayatı aman karisma sanane diyerek...
Bize degil Allaha verecek.bizde yanlis görünce yanlis olduğunu söylemek zorundayiz. Toplum zaten böyle böyle bozuldu m herkesin kendi hayatı aman karisma sanane diyerek...
Sende sakın yaptığın şeyden hata duyma senin kararın ve arkasında dur bu kararının.Herkes hata ypablr ama sız de doğacak kızınızda..
Benim ki normal müslüman görüşü. Birlikte olmak için aşk yeterli değil. Nikah lazim. Bunu ben değil Allah söylüyor. Bu yaptığın muhalefet bana değil Allah'a. Onun için istediğini düşün söyle. Sıkıntı yokToplum aşık iki insanın bedenlerinin birleşmesiyle değil senin zihniyetini taşıyan insanlar yüzünden bozuldu.