• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çok önemli bir konu:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esengul34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
50
9
3
34
arkadaslar öncelıkle akıntı gebelık belırtısı olabılır mı? Ve akıntı son ılıskımden sonra asırı akmaya basladı needeyse gunde uc pes degıstırıuorum acaba bu neysen kaynaklanıyor:(

HAyır. Sadece uzerınden uc dört gun gectı adetin ve sarımsı bi akıntı ...
umudunu kirmak istemem ama benimde oyleydi yumurtlamadan itibaren cok akintim oldu ve sariydi adet oldum. İnsallah seninki hamileliktendir canim. Koku kasinti yoksa sorun etme.

Birde 17 sinde adet bitti benım 21 ınde ılski gerceklesti. Aynı gun ertesı gun yerıne doğm kontrol kullandım. Ikı gun boyunca. Aradan uc gun gecti ve kanamam oldu.. bu kanama da uc gun surdu.. ardından akıntı basladı. Hala da devam edıor. Adet dönemı gelmeden twst yaptm negatf cıktı. Ama nısanlm ıcıme bosaldgnı soyluyor ben hala korkuyorum. O akıntı neyden olddh acaba ...

Birde 17 sinde adet bitti benım 21 ınde ılski gerceklesti. Aynı gun ertesı gun yerıne doğm kontrol kullandım. Ikı gun boyunca. Aradan uc gun gecti ve kanamam oldu.. bu kanama da uc gun surdu.. ardından akıntı basladı. Hala da devam edıor. Adet dönemı gelmeden twst yaptm negatf cıktı. Ama nısanlm ıcıme bosaldgnı soyluyor ben hala korkuyorum. O akıntı neyden olddh acaba ...
Böyle bir durumu ilk defa duydum doğum kontrol hapı dan 3 gün sonra kanamanın olması çok ilginç. Bence bi muayene ye gitmelisin.

ANladım. Pekı yazdgm uzun mesajı okudunuzmı.. gebe kalma ıhtımalm varmı.. doğm kontrol hapı kullandım ıkı gun.. yc gun sonra kanamam oldu: bu kanama gebelıgı ortadan kaldırmıs mıdır..

Böyle bir durumu ilk defa duydum doğum kontrol hapı dan 3 gün sonra kanamanın olması çok ilginç. Bence bi muayene ye gitmelisin.
Valla benm de basıma ılk defa geldı. Acaba ıcıme bosaldıgı ıcın mı boyle oldu. Yoksa dogm kontol hapından mı kanama gördm gebelk ıhtmalm varmı sızce kanamadan sonra..

ANladım. Pekı yazdgm uzun mesajı okudunuzmı.. gebe kalma ıhtımalm varmı.. doğm kontrol hapı kullandım ıkı gun.. yc gun sonra kanamam oldu: bu kanama gebelıgı ortadan kaldırmıs mıdır..
kesin birsey soyleyemicem canim ama olmussa bile kaldirmistir diye dusunuyorum.

Hemen doktora gidin hamile olduğunuzu sanmıyorum ama mantar yada başka bir hastalık kapmissiniz gibi. Doğum kontrol hapını da yanlış kullandiginizi düşünüyorum. Bu konuda da doktorla ya da varsa doktorun asistanı / hemşiresi ile görüşmek isteyin. Size nasıl korunacaginizi ve neler yaparak sağlıklı hamilelik planlamanız gerektiğini anlatsın.

Back