• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli biiş için birine ait adres bulmak

Dasdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.342
2.420
83
38
Önemli çok önemli bir konu var onu çözecek kişiye ulaşmak istiyorum geceleri uyku dahi uyuyamıyorum numarası yok sadece ev adresini biliyorum ama köydeler emaili de yok aile reisi 60 yaşında en kolay mail adresini bulurum gibi geldi oda mailine sık bakan biriyse tabi.... bana yardım edin bir kişiye nasıl ulaşabilirim mail adresine nasıl ulaşabilirim çok ihtiyacım var aklım aklımı yiyecek

Önemli çok önemli bir konu var onu çözecek kişiye ulaşmak istiyorum geceleri uyku dahi uyuyamıyorum numarası yok sadece ev adresini biliyorum ama köydeler emaili de yok aile reisi 60 yaşında en kolay mail adresini bulurum gibi geldi oda mailine sık bakan biriyse tabi.... bana yardım edin bir kişiye nasıl ulaşabilirim mail adresine nasıl ulaşabilirim çok ihtiyacım var aklım aklımı yiyecek
Köy muhtarına ulaşabilirsin o da o kişiye ulaşır veya telf nunu verebilir

Gercekten mi kızlar şuan sevindim gerçekten verir mi çünkü ailenin reisi emekli olmuş üst rutbeli bir asker desem boyle boyle madurum zaten alt sokakta oturuyorum verirmisiniz desem onlarda olur dimi numaralar lutfennnn

Muhtarla nasıl konuşmalıyım ki bana numarayı versin kızlar help:( :KK61:

Eger köyde yasiyorsa muhtarlik vs koyde ulasabileceginiz numaralara ulasip irtibat numaranizi verin, ilgili kisiden sizi aramasini isteyin.

Çok önemli bişey olmalı gerçi. İşin bu kısmını bilemedim. Rica etseniz bi. Yoksa her isteyene numarayı veriyorlarmış gibi bi algı olmasın da

Muhtar size o kisinin numarasini vermezse siz birakin numaranizi bilgilerinizi muhtar iletsin daha guvenilir olur. Aradiginiz kisi askermis hemen numarasini vermeyebilirler. Yada adresine aps ile mektup gonderin beni ararmisiniz diye

Çok önemli bişey olmalı gerçi. İşin bu kısmını bilemedim. Rica etseniz bi. Yoksa her isteyene numarayı veriyorlarmış gibi bi algı olmasın da

Çok ciddi birşey anlatsam verir muhtar bi nevi dolandırıcılık var ama olay çok sisli ailesi bile bilmiyor bu durumu ben oglunu tanıyrm babaya ulaşmam lazm zaten babayla aynı unıversıteye gıttım beni dınler dıye dusundum

Muhtar size o kisinin numarasini vermezse siz birakin numaranizi bilgilerinizi muhtar iletsin daha guvenilir olur. Aradiginiz kisi askermis hemen numarasini vermeyebilirler. Yada adresine aps ile mektup gonderin beni ararmisiniz diye

Evet ben derdimi kısaca anlatıp numaramı bırakıp guven saglayayım eski bi asker kendisi ve bn hiç numarası muhtarda yoktur dıyr korkuyorum gerekirse bizim muhtara gıder ust sokaktaki muhtarı aramasını soylerim sanki iyi fikir gibi geldi ama ya nosu yoksa bence verırıler cunku çok mağduruz

adreste ogul tek kalıyor baba köyde bnm bıldıgım adresse istanbulda yani oglanım adresi ama ev tabi babanın ustune kayıtlı

Isim soy isim biliyor iseniz 118 den hem adres hem telefon veriyorlar ..
Yaşadığı ili biliyorsunuz sanırım..
Yahut sosyal medyadan eş dost akraba gibi ulaşmaya çalışın..

Isim soy isim biliyor iseniz 118 den hem adres hem telefon veriyorlar ..
Yaşadığı ili biliyorsunuz sanırım..
Yahut sosyal medyadan eş dost akraba gibi ulaşmaya çalışın..

Sosyal medyadan akrabalara ulaşamadım. 118 i deilde turcell vodafone ve turktelekomdan sorgulattım tabiki kişi rehberde paylaşmıyor bilgilerini dediler vermediler 118 de verirlermi yoksa aynı cevabı mı alırım siz denedinizmi çünkü bnm haybiye 10tl m gitti...

Sosyal medyadan akrabalara ulaşamadım. 118 i deilde turcell vodafone ve turktelekomdan sorgulattım tabiki kişi rehberde paylaşmıyor bilgilerini dediler vermediler 118 de verirlermi yoksa aynı cevabı mı alırım siz denedinizmi çünkü bnm haybiye 10tl m gitti...
Önceden her operatör farklı nunaralardan veriyordu ancak sonra kaldırıldı ben daha önce 118 80 den kayıtlı ise çok buldum

Önceden her operatör farklı nunaralardan veriyordu ancak sonra kaldırıldı ben daha önce 118 80 den kayıtlı ise çok buldum

Kendi ilçesinde değil ama istanbul da olan 3numara verdi bana dedıkı x ilçede yok gizlemiş olabilir dedi o asker ya gızlemiştir bu noları arıyım o çıkmazda muhtara gidim bu arada oglu yazdı ben zararını karşılycam dıye ama guvenmyrm tabii çok tesekkur lrt kızlar inanın muhtar hiç aklıma gelmemişti

Kendi ilçesinde değil ama istanbul da olan 3numara verdi bana dedıkı x ilçede yok gizlemiş olabilir dedi o asker ya gızlemiştir bu noları arıyım o çıkmazda muhtara gidim bu arada oglu yazdı ben zararını karşılycam dıye ama guvenmyrm tabii çok tesekkur lrt kızlar inanın muhtar hiç aklıma gelmemişti
Numaraları ara bakalım..
Belki muhtara gerek kalmaz

İlk onu yapıcam borçlum bna mesajta atmış şu tarıhte borcunu getıroyrm dıye o tarıhı beklesemmi 4gun var babası onu hapse bile atar cunku
O zaman şöyle bir sms yollA; babanızın bilgileri elimde söz verdiğin tarihe kadar bekleyeceğim de bakalım.
Vermeyecek bile olsa verir

Back