Çok önemli acil yardım lütfen!

adanuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
211
2
46
Diğer
arkadaşlar sizlerin acil yardımına ihtiyacım var akıl akıldan üstündür derler... Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum...

eşim denizci, ve giderken banka kartının gününe bakmayı unutmuşuz, oda aldı kartını sefere çıktı ve gelmesi aylar sürecek. oda gittikten sonra yeni kartı eve geldi aldım. ama ona ulaştırmamın mümkünatı yok açık deniz, gideceği limana göndersem kesin kaybolur üstelik deniz işi belli olmuyor a limanına diye çıkıyorlar b limanına gidiyorlar garanti değil. yanında o banka kartından başka kart yok. limana çıkacaklar çok az kaldı paraya ihtiyacı var ama bankamatiğe o geçmiş kartı soksa yutacak vermicek...

eşime nasıl para gönderebilirim? western union dediler ama oraya para yatırıcınca istediği ülkeden para çekebilir mi :1no2: ben bi şekilde öğrensem önceden gidecekleri ülkeyi ve liman şehrini, şehirdeki istediği bir postaneden falan yatırdığım parayı alabilirmi? birde bunun günün var mı, yani yatırdıktan sonra şu gün içinde çekmesi gerek diye, limana çıkacakları tarih ve saat tam belli olmuyor ki... diyelim ki ben o şehre yatırdım ama onlar gidemedi başka şehre gitti parayı geri aşabilirmiyim?CADIARZU ya da başka bir yöntem önerisi olanınız var mı:uhm: çok teşekkür ederim

kartı yutsa bile sorun olacağını sanmıyorum ve böyle bi durum olduğunda aklına gelip sizi aramyacak mıdır?
O zaman siz de öğrenirsiniz hangi limanda olduklarını ve ona göre başka bi şey düşünebiliriz

Canım western unionla isme para yolluyorsun bu sistemi kullanan her bankadan kimliğiyle parasını alabilir.
belli bir şubeye veya şehre yollamıyorsun ama seni araması gerekecek gene de bir ortak şifre belirliyorsun eşine bunu söylüyorsun o da o parolayla çekiyor...

hmmm anladım canım zaten bankayı bulsa bişekilde arar orasını dert etmiyorum. ben şehir belirtmeden os istediği şehirden çekebiliyorsa süper:lepi:
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…