- Konu Sahibi pastanedekikiz
Tesekkur ederim. Gecmis olsun, darisi basimiza olsun.7 aylık olduk. 2 aylıktan beri katı diyet uyguladım alerji doktorumla iletişimde olduk. Her gün yediğimi yazdım. Ara ara kan gördüm. Kızarıklık oldu. Bu tip şeyler olunca diyeti bozmak yerine katılaştırdık biz. Bir gün önce ne yediğime bakıp onları çıkardık.
Bizim kilo düşüktü ve fışkırtarak kusma vardı o yüzden ben diyete uydum açıkçası.
5. Ayda deri testi yaptık şüpheli gıdalara baktı doktorumuz. Deri testini referans alarak denemelere başladık diyet açtık.
Şu an süt ürünleri ve çok alerjenler (domates patlıcan susam ceviz fıstık vb) hariç her şeyi yiyorum neredeyse.
Ben alerji doktoruna tam guvenemedim. Birden ilaca bogacak gibi bir yapisi vardi. En ufak seyde bu ilaci alin vs gibi yaklasti. Mantikli olan diyeti katilastirmak ama balikla muz da yemesem ne yiyecektim bilemiyorum. Oylesi kati bir diyeti tasiyamaidm (tek basima bakiyorum bebegime, ailem uzakta). Acikcasi sistemi bozduk diye dusundum oncesinde boyle sikintilarimiz yoktu.
Istanbuldaysaniz siz hangi doktora gidiyordunuz?
Cilt testi bebeklerin canini yakiyoe mu? boyle devam ederse test isteyecegim doktorumdan.