çok mutsuzum

ne yapmalıyım

• mutlu ol

OY: 4 80,0%
  • Kabullen

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
Ne iş yapıyorsun? Mesleğin ne?

Sevgilin var mı? Varsa da sakın annene ofkenden evlenme..acele etme

Sonra anlarlar degerini. Ben de ayni evde gecinemiyordum ve mutsuzdum. Ne zaman ayrildim onlardan degere bindim. Anlamak guc insanlari. Kendi hayatina bak. Oku, is bul hayatini kur o zamana kadar da takma. Cogu kisi yasiyor bunlari aslinda. Yalniz degilsin. Etrafta bakarsin herkes mutlu derdi olan yok nerdeyse.

arkmore, post: 49084423, member: 536124"]23 yasindasin
Okumuyorsun,sebep olarak da anneni gosteriyorsun. Neden? Evlilik istiyor canin cunku.[/QUOTE]
Yasamayan bilmez. Tabi senin Tuzun kuru. Seninde o ruh hastalarindan farkın yok.

[QUOTEbilmiyorum egucluol, post: 49084652, member: 628632"]Sonra anlarlar degerini. Ben de ayni evde gecinemiyordum ve mutsuzdum. Ne zaman ayrildim onlardan degere bindim. Anlamak guc insanlari. Kendi hayatina bak. Oku, is bul hayatini kur o zamana kadar da takma. Cogu kisi yasiyor bunlari

bi yolunu bulcam artık. Zaten bende benden kötü halde olanları düşünüp herseye rağmen sukrediyorum

anneni ses kaydına al babana dinlet baban sana inanmaya başlar belki
annenin psikolojisi bozulmuş artık senin başkasının faydası olmaz
ancak psikolog yardımcı olabilir
annenin neler söylediğini boşver
iş bulmaya çalış kursa gitmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…