• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

ne yapmalıyım

• mutlu ol

OY: 4 80,0%
  • Kabullen

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

mecnunun leylasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
52
4
1
21 yaşındayım ve artık bu yaşadıklarımı kaldıramiyorum. Çünkü annem olacak kadının psikolojik sorunları var. Ve beni hiç sevmiyor. En küçük olayda kavga ediyor. Beddua ediyor bel altı küfürler ediyor. Bu evden git cenazeme gelme beni baş belası olarak görüyor. Sonra babamın eve geleceğine yakın, ağlıyor sanki ona o küfürleri beddualari ben etmişim gibi ona yalanlar söylüyor. Babam olacak o adamda sen bunları evlenmek maksadıyla yapıyorsun söyleyemiyorsun ama bunu gösteriyor yaptıkların Diye beni yargiliyor. ben bunları nerdeyse artık her kavga anında yaşıyorum. Inanin bıktım. Zaten o annem olacak kadın bunu istiyor. Ne yyapacağımı bilmiyorum. Eskiden neşe doluydum şimdi ise dokunsaniz ağlarım. Artık hicbirseyden zevk almıyorum hayat bana anlamsız geliyor. Yaşamak için hiç bir nedenim yok. Benden mutlu insanları görünce içimi hüzün kaplıyor :olamaz::hasta:

Belli bi yastan sonra aileyle bi arada yasamak zor.Birbirinizden nefret etmediginizi ayrilinca anlarsin canim.Okuyo musun?Ayri bi ev lazim sana tabi oncelikle is sahibi olmalisin.

Evden ayrılınca kıymetin bilinir canım..ben de evdeyken annemle babamla sorunluydum ama üniversite arkadaşımla eve çıkmıştım rahat etmiştim sonra da evlendim zaten ama İnan ayrılık bunun ilacı sonradan annemler benim kıymetimi ben de onlarınkini bildim. Okuyorsan veya çalışıyorsan eve çık arkadaşlarınla..imkan yoksa da odana kapan kitaplara ver kendini..arkadaş flan edin az muhatap ol

Okumuyorum yine
O annem olacak kadin yuzunden. Hep onume bi engel koydu. Tek carem evlilik ama ben tanimadigim emin olmadigim biriylede bunu yapamam. Kimseye guvenemiyorum onlar yuzunden

Evden ayrılınca kıymetin bilinir canım..ben de evdeyken annemle babamla sorunluydum ama üniversite arkadaşımla eve çıkmıştım rahat etmiştim sonra da evlendim zaten ama İnan ayrılık bunun ilacı sonradan annemler benim kıymetimi ben de onlarınkini bildim. Okuyorsan veya çalışıyorsan eve çık arkadaşlarınla..imkan yoksa da odana kapan kitaplara ver kendini..arkadaş flan edin az muhatap ol
Ayrı odaya çıkınca da söyleniyorlar. Sürekli hizmet bekliyorlar. Ayrı eve cikmama asla izin vermezler

Okumuyorum yine

O annem olacak kadin yuzunden. Hep onume bi engel koydu. Tek carem evlilik ama ben tanimadigim emin olmadigim biriylede bunu yapamam. Kimseye guvenemiyorum onlar yuzunden
Şakın kızgınlıkla evlenme canım sonra anne baba daha çok aranır. Ah onların kahrını çekseydim de elin yabancısına hemen varmasaydım dersin Allah korusun..kendini doldurma sakin ol onları böyle kabullen kafanı dağıtacak başka hobiler bul

Yaşın okumak için hiç de geç değil.
Bu şekilde evlenirsen, kan bağın bile olmayan insanların eziyetini çekmek zorunda kalırsın.
Bir şekilde meslek sahibi olup, hayatta kendi başına var olmayı öğrenmelisin.
Evlilik o koşulu sağladıktan sonra tatlı yoksa burada açılan konuları okuyorsundur.
Yakında üniversite sınavı başvuruları başlar. Önünde zaman da olacak, derslerin iyise ders çalışarak ya da bir yeteneğin varsa belediyelerin kurslarında yeteneğini geliştirip, yetenek sınavı ile alan bölümlere başvurabilirsin.
Ayrı bir şehire gidersen de hepten bu durumlardan kurtulmuş olursun.

Mrvmdpl .!.:
Şakın kızgınlıkla evlenme canım sonra anne baba daha çok aranır. Ah onların kahrını çekseydim de elin yabancısına hemen varmasaydım dersin Allah korusun..kendini doldurma sakin ol onları böyle kabullen kafanı dağıtacak başka hobiler bul
Tek carem bu. Yoksa kafayi yiycem

evlilik kurtulus olmuyor beterin beteri var daha kotu bir hayatin da olabilir sevdigin guvendigin biri varsa tabi ki evlenmek mantikli ama ailen yuzunden kacis olarak gorme

Yaşın okumak için hiç de geç değil.
Bu şekilde evlenirsen, kan bağın bile olmayan insanların eziyetini çekmek zorunda kalırsın.
Bir şekilde meslek sahibi olup, hayatta kendi başına var olmayı öğrenmelisin.
Evlilik o koşulu sağladıktan sonra tatlı yoksa burada açılan konuları okuyorsundur.
Yakında üniversite sınavı başvuruları başlar. Önünde zaman da olacak, derslerin iyise ders çalışarak ya da bir yeteneğin varsa belediyelerin kurslarında yeteneğini geliştirip, yetenek sınavı ile alan bölümlere başvurabilirsin.
Ayrı bir şehire gidersen de hepten bu durumlardan kurtulmuş olursun.[/QUOTE yok canım ya bu mümkün değil anneme göre ben evlenmekte geç kalmışım yasitlarim coluk çocuk sahibi olmuş. Zaten bütün kavgaları hep bu yüzden çıkarıyor amacı beni öyle ya da böyle bu evden göndermek

[

QUOTE="Mazikeen, post: 49079493, member: 722848"]evlilik kurtulus olmuyor beterin beteri var daha kotu bir hayatin da olabilir sevdigin guvendigin biri varsa tabi ki evlenmek mantikli ama ailen yuzunden kacis olarak gorme
kimsem yok guvenecegim bu hayatta derdimi paylaşacak bi arkadaşım bile yok. Sırf bu yüzden bile gozyaslarima engel olamam

21 yaşındayım ve artık bu yaşadıklarımı kaldıramiyorum. Çünkü annem olacak kadının psikolojik sorunları var. Ve beni hiç sevmiyor. En küçük olayda kavga ediyor. Beddua ediyor bel altı küfürler ediyor. Bu evden git cenazeme gelme beni baş belası olarak görüyor. Sonra babamın eve geleceğine yakın, ağlıyor sanki ona o küfürleri beddualari ben etmişim gibi ona yalanlar söylüyor. Babam olacak o adamda sen bunları evlenmek maksadıyla yapıyorsun söyleyemiyorsun ama bunu gösteriyor yaptıkların Diye beni yargiliyor. ben bunları nerdeyse artık her kavga anında yaşıyorum. Inanin bıktım. Zaten o annem olacak kadın bunu istiyor. Ne yyapacağımı bilmiyorum. Eskiden neşe doluydum şimdi ise dokunsaniz ağlarım. Artık hicbirseyden zevk almıyorum hayat bana anlamsız geliyor. Yaşamak için hiç bir nedenim yok. Benden mutlu insanları görünce içimi hüzün kaplıyor :olamaz::hasta:
Gerçekten tüm sorun annenin şizofren olmasından kaynaklanıyorsa, ben olsam bir gün ses kaydı yapar, telefonla gizli çekim falan yapar babama gösteririm. En azından o üstüme gelmez. Biraz rahat ederim.

Nasıl yani hep bu olayları yaşıyorsun ve aklına gelmiyor mu gercekten?

Aslında bunu bende yapacaktim bi ara. Ama o bunu farkettiginde az kalsın Telefonumu kiriyordu. Zaten o telefonu binbir zahmetle almıştım. Telefonsuz kalmaktan ve eğer böyle bir şey yaparsam gizli işler cevirdigimden onun haberi olmadığından falan filan bahsedicegini söyledi. Bende olacaklardan korktum. Bide bu iftiralari kaldıramazdim bilmem anlatabildim mi?

Bu yaşta ne evlenmesi canim bunlar hayatinin en güzel zamanlari cok sacma geliyor gercekten bu evlen kurtul mantigi ben de de ayni sorun var ama benim bazi okul sorunlarim var o yüzden baski altındayim biraz yani benim de payım var canim senin yapabilicegin en iyi sey sinava hazirlanmak elinden geleni yapmak dene sansini kazanabilirsen bu sene kazanirsin kazanamazsan seneye oku orda arkadaslarinda olur kafan dagilir hem illa evinden cok uzak biryere gitmek zorunda da degilsin ayrıca okul hayatin baslayinca bir de işe girersin staj falan hobiler edinirsin zaten aileni de bütün gün görmemiş olursun o da zaten sen aksama kadar evde olmayinca ugrasicak baska bisey bulur

23 yasindasin
Okumuyorsun,sebep olarak da anneni gosteriyorsun. Neden? Evlilik istiyor canin cunku.

Back