Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım yaşadığın duyguyu o kadar iyi anlıyorum. her hastalanmadan sonra isyan edesim geliyo benim de ama işte sınav burda başlıyor. sabır etmek isteklere ulaşmada en önemli şey bence. biraz daha sabır. inşallah olacak. bende 6 aydır uğraşıyorum olmuyo. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hepimiz için...
canım inşallah olur bende 9 ay olucak 2 haziranda evleneli bebegimin böyle bekleteceği aklıma gelmezdi ama hala yok bakalım kısmet sen ne zamandır bekliyorsun canım... Çok zor bişey biliyorum ama hep kendimi şöyle teselli ediyorum ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış kim ne derse desin v e biz bu dünyaya sırf çocuk dogurmak icin gelmedik amacımız sadece bu olmamalı..
ben 37 gunluk anneyim 2yildir evliyiz gecen agustos ayinda artik olmuyor heralde dedigim zaman hamile kalmisim 23 nisanda da nurtopu gibi bir kizim oldu artik olmaz dedigim hasta olucam diye pedimi bile hazirladigim bir anda o yuzden ne kadar stres olursa beden bir okadar etkileniyor rahat olun elbet olur caresiz degilsiniz farzedin sorununuz bile olsa tip artik en son noktada zaman sabir herseyin ilaci seneye hepinizi bebegim gazli emmiyor uyudu uyumadi basliklarina yazi yazarken gorucegime eminim ooooo daha cok sabredeceksiniz hele o uykusuz gecelerinizde bebekleri uyutma cabasinda ben eminim seneye kadar dilekleriniz kabul olucak sevgilerimle...